bugün

entry'ler (10)

hayatın fon müziği

ais ezhel rastafaraydir bence .

sözlükteki burdurlular

ne kadar az kisi varmis ya. (bkz: yesilova).

iç burkan garibanlık anları

bu olay 3 4 ay once oldu bizim liseden biri buradaysa da ogrensin artik. Basliyorum biz 3 arkadas yemekhanede yiyoruz ogle aralari ama o gun doymamistik para da kalmamis tabi biz dusunuyoruz kantinde . arkadas dedi hadi lan yemekhaneye inelim gecen gun helva koyduklari yeri gordum yeriz dedi . ah ona uyan aklimi sikeyim . indik asagi bombostu ama bi masada 4 tane poset vardi birden zil caldi biz yukari ciktik derste aciz karinlar gurulduyo zil caldi kosa kosa iniyoruz amk somalililer gibi sonra bi baktik kalmis orda 3 poset baktik icinde oglenki yemekler vardi ( ciger pilav tulumba tatlisi ) yumulduk hayvan gibi tabi zil caldi ciktik hemen sonraki tenefus yine geldik masalarin ustu kir icinde . (onceden yemek dagitanlarla kavgamiz da olmustu baklava asirirken yakalanmistik) olum aha yarragi yedik dedim . sonraki ders cikmayip yemekhaneyi temizledik ve okuldan kactik.
edit : sonraki hafta yemekhanede yemedik.

imf ye borcun 2012 de bitecek olması

kuyruklu yalanin son perdesidir. siz yalamaya devam edin sakirtler .

öğretmenlerden nefret etme sebepleri

derste "canınız sıkıldıgı zaman namaz kılın !" diyen ve bülent arıncin ikizine benziyorsa, her gördugu disi varliga yavsayan ve sozlülerinize 50 55 veriyorsa yeterli degil midir.

3 şarkıyla yazarların müzik zevkleri

wiz khalifa - black and yellow
ac/dc - highway to hell
red hot chili peppers - californication.

fifa 13 vs pes 2013

fifa 13 futboldur pes 2013 oyundur bu kadar net.

yazarların nickleriyle anlatmak istedikleri

didi faciasindan sonra liptondan bekledigim atilim.

yaran küfürler

amina tren rayi sokup vagonunda bacisini siktigimin.

sözlük erkeklerinin şu an dinlediği şarkılar

Eminem - square dance dinleyin rape bakis aciniz degisir.