bugün
- artık kimsenin evlenmek istememesi12
- akp sayesinde vejetaryen olmak11
- konya da 3 katlı binanın çökmesi37
- euroya evro diyen gıcık almancı11
- vahdettinin hicaz'a kabul edilmemesi9
- akrabalardan nefret etmek18
- karton toplayan çocuk silik yesin kampanyası27
- 27 01 2025 bolu il özel'i daresi açıklaması38
- bir tosta 15 tl vermek9
- bir insanla ilişkiyi kesmek için yeterli sebepler18
- millet gerçekten açmı sorunsalı9
- sözlükten birisi ile ilişki yaşamak12
- anın görüntüsü9
- gulmekicinyaradilmis'a koca buluyorum12
- cinlerin olduğu aleme geçmek13
- sözlüğe ölümcül bir kaza anı bırak14
- sudekiray tezek kokuyor silik yemelidir34
- al pacino neden karizmatik13
- bir erkek boydan atmıyorsa11
- zengin ve fakir arasında ki farklar19
- 26 ocak 2025 fenerbahçe göztepe maçı31
- sözlüğe ai ile yaratılmış bir resim bırak13
- cinler8
- evlenmeden çocuk yapılır mı25
- bolu yangını bilirkişi heyetinin değiştirilmesi14
- sudekiray 6 yıl 5 ay çaylak yapılsın kampanyası16
- 10 aralık 2024 sevgilimin beni terketmesi10
- dayıoğlunu itfaiye müdürü yapmak8
- kolonu kesilmiş binalar nasıl tespit edilir13
- ben gürcüyüm eşim arap12
- taliban14
- galatasaray'ın son 8 maçta 7 penaltı alması12
- ellerim bos gonlum hos evlen benimle10
- sözlük yazarlarının ai ile ürettiği görseller15
- deep learning8
- evlenince kadınla napıyorsunuz21
- sudekiray silik yesin kampanyası21
- sudekiray banyo yapmadığı için çaylak yapılsın19
- yangında ölen insanlara küfür eden zavallılar9
- londra sokaklarını bok gotürmesi14
- yunan askerini selamlamak10
- 25 ocak 2025 galatasaray konyaspor maçı12
- sudekiray'ın aşık olması15
- victor osimhen10
- sari renkli seker17
- gs'nin yine haram 3 puan alması14
- insan olmaya ceyrek kala12
- tamer karadağlı14
- arkadaşlar nasıl çıkmışım10
- sözlük yazarlarının ilk arabaları9
entry'ler (426)
(bkz: oytunkaran).hayır.
https://galeri13.uludagso...738/scp-173_1002130_m.jpg
Scp'deki yaratıklardan biri,baktıktan sonra arkanızı dönüp tekrar bakarsanız ışık hızıyla (sanıldığı gibi ışınlanma ile değil) size yaklaşıyor,hatta yanınıza geliyor,yanınıza gelme durumunda ise boynunuzu kırıyor.hatta bunun bir oyunu bile var (ismini unuttum) oyunda bir tür deney için scp-173 ile aynı odaya koyuluylrsunuz ve bir tür kaza sonucu kapı açılıyor ve hem askerlerden hem scp-173 ten kaçıyorsunuz,ayrıca başka scp'ler de yok değil.
Scp'deki yaratıklardan biri,baktıktan sonra arkanızı dönüp tekrar bakarsanız ışık hızıyla (sanıldığı gibi ışınlanma ile değil) size yaklaşıyor,hatta yanınıza geliyor,yanınıza gelme durumunda ise boynunuzu kırıyor.hatta bunun bir oyunu bile var (ismini unuttum) oyunda bir tür deney için scp-173 ile aynı odaya koyuluylrsunuz ve bir tür kaza sonucu kapı açılıyor ve hem askerlerden hem scp-173 ten kaçıyorsunuz,ayrıca başka scp'ler de yok değil.
Doğru değildir,doğrusu için:
(bkz: cani diktatör rte nin ülkeyi 50 yıl geriye götürmesi)
(bkz: cani diktatör rte nin ülkeyi 50 yıl geriye götürmesi)
Tom ve jerrynin barıştığı ve tren rayına oturup intihar ettiği bölümdür.
Rte eve girdiği an önceden dökülmüş benzini yakıp meksikaya kaçma durumudur.
11. Neslin daha çok ve daha iyi olduğunu kabullenemeyen salak bir 6. neslin ricasıdır.
Sözde kendi ırkını koruduğunu zanneden buna rağmen kendi ırkını hatta beşikte uyuyan bir bebeği bile katleden ve malesef birçok mehmetçiğimizin şehit düşmesine neden olan şeref yoksunu piç katiller.
Türkçede her kelime yazıldığı gibi okunur ama bu şerefsizlerin ismi hariç,'pkk' diye yazılır,'oruspu çocuğu' diye okunur.
Türkçede her kelime yazıldığı gibi okunur ama bu şerefsizlerin ismi hariç,'pkk' diye yazılır,'oruspu çocuğu' diye okunur.
Desteklediğim kampanyadır,malesef tecavüzcülere bu ceza gelmediği asla sonları gelmeyecektir,ibretlik almıyorlar ki.
Kağıttan küçük origamiler yapmak,PC'ye girmeye girmeye hayattan soldum.
(bkz: lightning123)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Malesef 14-17 yaş arası ergenlerin,belieber ve fnaf fanlarının odak yeri.Tuhaftır ki korkunç bilgiler kitapları korkunç bilgiden çok cin bilgileri içeriyor(ayrıca her kitapta harfi harfine aynı şeyler yazıyor)
Özellikle istediği kadar okunma bulamayan ergenlerin gaza gelip ikide bir +18 kitap yazdığı bir site.fnaf fanları ise daha beter,ikide bir aynı oyunun fanfic ve teori kitaplarını yazıyorlar,ve ilginçtir iki bunlar 9-13 yaş arası veletler oluyor.tavsiye edilmez.
Özellikle istediği kadar okunma bulamayan ergenlerin gaza gelip ikide bir +18 kitap yazdığı bir site.fnaf fanları ise daha beter,ikide bir aynı oyunun fanfic ve teori kitaplarını yazıyorlar,ve ilginçtir iki bunlar 9-13 yaş arası veletler oluyor.tavsiye edilmez.
(bkz: ( ͡° ͜ʖ ͡°)) Sırf yazmak için program indirdiğim,gerek mobilde gerek pc de yazamadığım mütüşlü bir emoji.
Önümüzdeki 31 yıl içinde CS:GO da hack açanlar hariç herkesin ban yemesi ve artık heçkır vs heçkır maçlarının başlaması.
Çinde yaya geçidinde durmak yasak,zaten istesek te duramayız yoksa araba çarpar.Neden böyle bir yasak koyulduysa artık.
Hem mobil hem facebook ile oynanabilen bir tür bulmaca oyunu.Mobilde baya oynamıştım,galiba şu çarmığa gerilme davasında kaldım.Ilk başta gerçekten de sarıyor ama ikide bir enerji beklemek ve aynı bulmacaları yapmak insanı sıkıyor.
Özellikle vedat milörü'nkidir,ipne herif her gün biryeri geziyor,ünlü oluyor,yemek yiyor.Biz de aç aç izliyoruz,ne adaletmiş be amina koyim.
(bkz: rte nin yaptığını yapmak)
Ulan daha kendi halkımıza ev sahipliği yapamıyoruz,bu ne olduklarını çözemediğim heriflere ev sahipliği yapıyoruz,nasıl bir ülkeyiz amk.
Ulan daha kendi halkımıza ev sahipliği yapamıyoruz,bu ne olduklarını çözemediğim heriflere ev sahipliği yapıyoruz,nasıl bir ülkeyiz amk.