bugün
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri14
- gecenin şarkısı9
- anın görüntüsü28
- kerem aktürkoğlu9
- güvenmemeyi nasıl öğrendin29
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri12
- ssilvermist15
- apo yu hapisten çıkartmaya çalışmak17
- ışıktan madde elde etmek11
- kedimi kim yedi1'in ölmesi14
- hindu tanrılarını baltayla parçalamak15
- atatürk'e düşman olanlar17
- bir sözlük kızının kekini yemek16
- adam gibi giyinmeyi öğretecek sözlük kızı10
- 16 kasım 2024 jake paul vs mike tyson boks maçı47
- erkeğin ne giyeceğine karışan kadınlar10
- bir akrep kadını ile sevgili olmak11
- torununa köfte alamayan emekli teyzenin ağlaması18
- insan olmaya çeyrek kalanın kız gibi bileği olması15
- realite manipülasyonu18
- bu saatte kahve içilir mi sorunsalı14
- taksi müşterisine klasik müzik dinletmek9
- izmir 3 koşuda hangi at gelir12
- bir cumhurbaşkanı nasıl olmalı18
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi22
- zeynep bastık'ın beyaz külodu24
- atatürk resmine basan piçe uçan yumruk21
- zafer partisi18
- judas'ı silmesi için zall'a para teklif etmek9
- mike tyson12
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea10
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke15
- sözlük kızlarının meme şekilleri19
- geceye bir şarkı bırak8
- sarılıp uyumak istediğiniz yazarlar12
- gece atıştırmalık önerileri10
- queen ravenna'nın ölmesi15
- tulumba tatlısı18
- kadın aldatması erkek aldatmasıyla aynı mıdır11
- biberonuna tiner koyularak öldürülen bebek19
- 13 yaşındaki çocuğun aids ten ölmesi9
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın10
- true ve koala arasındaki cinsel gerilim13
- reis deyince akla ilk gelen9
- bugünün bir türlü bitmemesi8
- göbek deliği estetiği10
- şehirler arası otobüs yolculuğunda bastıran çiş8
- yazarların gurur duydukları özellikleri20
- portakallı kek11
- bayburtta picasso'ya ait ünlü tablo yakalandı21
entry'ler (119)
israili savunanların ya şaka yaptıklarını düşünüyorum. ya da tepki ölçmek için, toplumu germek için veya eğlenmek için açılmış sahte hesaplar tarafından yapıldığını düşünüyorum bu israil yandaş söylemlerinin. hiç bir vicdan sahibi, buraya atmama gerek olmayan herkesin bildiğini düşündüğüm o çocuk ölüm videolarını, resimlerini görmezden gelemez. almanlar da bizi katletti, biz de zulüm gördük, topraklarını satmasalardı gibi cahilane savunmalara entelektüel anlamda seviyesi toplu taşımada başkasının gazetesini okuma düzeyinde olan birinin dahi inanmayıp gerçeği anlayacağını düşünüyorum.
hele ki vurun araplara gibi mide bulandırıcı ırkçılık düzeysizliğini yapanların yorumları 2 satır da olsa okumaya değmez... bu ırkçılık sloganlarıyla yürüyenler gerçekten 'özgür iradeyle ırk belirlenmiyor' bunu bilmiyorlar mı? kaldı ki arap olmak niye kötü olsun ve ek birşey daha: bunu söyleyen müslümansa iki-üç-dört kez düşünsün. Peygamber Efendimiz <stav> da arap ırkındandır çünkü.
hele ki vurun araplara gibi mide bulandırıcı ırkçılık düzeysizliğini yapanların yorumları 2 satır da olsa okumaya değmez... bu ırkçılık sloganlarıyla yürüyenler gerçekten 'özgür iradeyle ırk belirlenmiyor' bunu bilmiyorlar mı? kaldı ki arap olmak niye kötü olsun ve ek birşey daha: bunu söyleyen müslümansa iki-üç-dört kez düşünsün. Peygamber Efendimiz <stav> da arap ırkındandır çünkü.
benim bu konuda ciddi tespitim var. yapan arkadaslar kirilmasin kirmak icin soylemiyorum.
farkli olusumlar insanin zihinde arafa neden olur. guzel de diyemez cirkin de. iki duruma da ayni uzaklikta kaldigi ender olur insanin.
bu halde kaldiginda kotumser yaklasan insanlar bu olusumu hemen kotu addeder. sonradan bu kotuledikleri olusumlari begenebilirler hatta bu skca olur. bazilari guzelmis aslinda diyebilir.
bazilari burnunun rakimindan dolayi guzelmis diyemez, bi kere kotu dedi artik! iyimserler de hemen begenir sonradan vazgecer bu da skca olur.
soyut sanat yapanlar - sevenler de bu arafin hissini surekli yasamak isteyen begeninin uzun muddet sonra fiile dokulmesini seven kisiliklerdir.
soyut-surreal seven kisilikler ya da para kazanan insanlarin hemen anlasilmadigi icin o avantaji kullandiklarini dusunuyorum. para kazanan, parasini almistir mutludur.
begenilmeyen kisi de anlasilmadim, anlayanlar-sevenler de var tevilleriyle mutlludur.
yani bana gore mutlak mutlulugun pesinde olanlarin tercih ettigi yollardan biridir.
bu avantaji kacirmayip fulara dönüştürenler de mevcuttur.
farkli olusumlar insanin zihinde arafa neden olur. guzel de diyemez cirkin de. iki duruma da ayni uzaklikta kaldigi ender olur insanin.
bu halde kaldiginda kotumser yaklasan insanlar bu olusumu hemen kotu addeder. sonradan bu kotuledikleri olusumlari begenebilirler hatta bu skca olur. bazilari guzelmis aslinda diyebilir.
bazilari burnunun rakimindan dolayi guzelmis diyemez, bi kere kotu dedi artik! iyimserler de hemen begenir sonradan vazgecer bu da skca olur.
soyut sanat yapanlar - sevenler de bu arafin hissini surekli yasamak isteyen begeninin uzun muddet sonra fiile dokulmesini seven kisiliklerdir.
soyut-surreal seven kisilikler ya da para kazanan insanlarin hemen anlasilmadigi icin o avantaji kullandiklarini dusunuyorum. para kazanan, parasini almistir mutludur.
begenilmeyen kisi de anlasilmadim, anlayanlar-sevenler de var tevilleriyle mutlludur.
yani bana gore mutlak mutlulugun pesinde olanlarin tercih ettigi yollardan biridir.
bu avantaji kacirmayip fulara dönüştürenler de mevcuttur.
türkçe sozluk ararken gelmistir. ilgilenmeyin gider.
anasi cezayir yahudisi kendisi de yahudi olan bu sabah itibariyle kesfedip arastirip hakkinda uc bes bilgi sahip oldugum gayet guzel soylenen kisi.
yahudi olmasi eline tek goz cizmesi fln birsey ifade ettigi icin degil arastirmanin hizini alamadigimdan yazdim yanlis anlasilmasin.
begenilesi sarkilari var benim begendigim: http://www.youtube.com/watch?v=mH7ptxCQbVo&feature
yahudi olmasi eline tek goz cizmesi fln birsey ifade ettigi icin degil arastirmanin hizini alamadigimdan yazdim yanlis anlasilmasin.
begenilesi sarkilari var benim begendigim: http://www.youtube.com/watch?v=mH7ptxCQbVo&feature
is atmak icin yapaninin karsiligi gercek hayatta yoktur aranmayin.
tencerenin kaybolabileceği tek ev.
vay arkadaş nereye gitti ki.
vay arkadaş nereye gitti ki.
o ok bi tarafına girsin diyesim gelmiyor değil.
daha başa gelmeden kabullenenleri anlamıyorum.
sevgilisinin aklına eskiden o adamla yaşadıkları
geldiği bu mezhebi genişin aklına gelince kendini kötü hissetmeyecek mi bu herif?
ben eski "aşkının" ismini ona karşı söylemekten bile çekiniyorum.
sevgilisinin aklına eskiden o adamla yaşadıkları
geldiği bu mezhebi genişin aklına gelince kendini kötü hissetmeyecek mi bu herif?
ben eski "aşkının" ismini ona karşı söylemekten bile çekiniyorum.
herşeyi geçtim 100lira pahalı be.
tek din islamdır.
murat dalkılıç - lüzumsuz savaş.
su soyle bu böyle demeyle olmuyor o.
ardını araştıran tarafından salak yerine konursun.
ardını araştırmayanla kanka olun mutlu mutlu takılın.
ardını araştıran tarafından salak yerine konursun.
ardını araştırmayanla kanka olun mutlu mutlu takılın.
ateistler dinsiz mi din düşmanı mı?
tutarlı olun kardeşim, dinsizseniz bırakın milletin diniyle uğraşmayı saygı duyun.
tutarlı olun kardeşim, dinsizseniz bırakın milletin diniyle uğraşmayı saygı duyun.
cocuğunu karısını sevmeli vefalı olmalı en basta sözünde durmalı adam gibi adam olmalı. olanın eli öpülür.
başkalarını aşağılayınca mutlu olunur mu nasıl mantıktır bu anlamadım.
önce kayınvalidesini sonra karısı sonra kendini vurdu.
buyrun size kusursuz cinayet.
buyrun size kusursuz cinayet.
iftardan sonra versen olmaz mı?
cevabı verilebilir.
oruç tutan da zina yapmak için akşamı bekliyor yalnız ne çarpık ilişki bu böyle?
cevabı verilebilir.
oruç tutan da zina yapmak için akşamı bekliyor yalnız ne çarpık ilişki bu böyle?
insanlarda Güzel Olan Yüzdür , Yüzde Güzel Olan Gözdür.
Ama insanı insan Yapan Aslında Ağızdan Çıkan Sözdür.
Ama insanı insan Yapan Aslında Ağızdan Çıkan Sözdür.
yapmaz benim aşkım öyle şeyler.
bana tek mesaj atan insana laf ettirmem.
çok vefakar lan hiç mesajsız bırakmıyor.
bana tek mesaj atan insana laf ettirmem.
çok vefakar lan hiç mesajsız bırakmıyor.
içtin hadi niye 20 tane içiyorsun? 2 gün mide bulantısı ve sersemlik çok kötü oluyor.
ama ben hiç olmayan birşeyi görebileceğimi hayal etmezdim bildiğin görüyorsun arkadaş.
rakun vardı bi tane. hayvanı görüyorum yanımdakilere soruyorum şu gözleri sürmeli hayvanın ismi neymiş diye.
hayır bilinç altı deseeen niye ismini bile hatırlayamadığım bi hayvanı canlandırsın zihnim?
yanında içenlerle aynı şeyi gördüğün zaman gerçekten korkuyorsun ama genelde korkmuyorsun görülen halüsinasyonlardan.
içmeyi planlayanlara söylüyorum: öncelikle bence içmeyin. içecekseniz 15taneden fazla içmeyin onu da dinlemediyseniz.
bilin ki zihninizdeki korkular diriliyor. eğer yalnızsanız veya ortamdaki herkes içiyorsa ciddi tehlikeler doğurabilir dikkat edin.
biraz baba nasihati gibi de olsa; eğleneyim derken... öyle işte.
he bide bi yılan vardı fareyi olduğu gibi yuttu. yılanın elleri vardı.
bi de tavsan vardı yavru köpekten sonra gördüğüm. yavru köpeği de bıyıklı deniz filinden sonra gördüm.
ama ben hiç olmayan birşeyi görebileceğimi hayal etmezdim bildiğin görüyorsun arkadaş.
rakun vardı bi tane. hayvanı görüyorum yanımdakilere soruyorum şu gözleri sürmeli hayvanın ismi neymiş diye.
hayır bilinç altı deseeen niye ismini bile hatırlayamadığım bi hayvanı canlandırsın zihnim?
yanında içenlerle aynı şeyi gördüğün zaman gerçekten korkuyorsun ama genelde korkmuyorsun görülen halüsinasyonlardan.
içmeyi planlayanlara söylüyorum: öncelikle bence içmeyin. içecekseniz 15taneden fazla içmeyin onu da dinlemediyseniz.
bilin ki zihninizdeki korkular diriliyor. eğer yalnızsanız veya ortamdaki herkes içiyorsa ciddi tehlikeler doğurabilir dikkat edin.
biraz baba nasihati gibi de olsa; eğleneyim derken... öyle işte.
he bide bi yılan vardı fareyi olduğu gibi yuttu. yılanın elleri vardı.
bi de tavsan vardı yavru köpekten sonra gördüğüm. yavru köpeği de bıyıklı deniz filinden sonra gördüm.