bugün
- aybüke pusat10
- 2 nisan 2025 fenerbahçe galatasaray maçı17
- boykot36
- küresel ıkınma15
- araptapar dinciler türkçe kuran'a neden karşı14
- doğru insanı beklemek8
- sözlük yazarlarının sevdiği sözler11
- sizce ülkenin cumhurbaşkanı kim olmalı14
- fotokopici bi erkek10
- suçüstü yakalandılar18
- anın görüntüsü10
- 29 ekim cb seçimi8
- ismet gürbüz silik olsun9
- sol kesim olmasa sanat ve edebiyat son bulur13
- canım çok fena espressolab çekti10
- en son ne yediniz8
- boydan atmayan erkek10
- yeşil göz12
- hasta ziyaretine ne götürülür21
- ssilvermist14
- kısa boylu erkek10
- hoşlanılan kişinin annesiyle hamama gitmek8
- volkan konak71
- sözlük kadınlarının bacakları10
- sözlüğün en götü güzel kızı9
- sözlüğün en gözü güzel kızı16
- ismetin sözlüğü bozması8
- sözlük kızlarının bugünkü makyajları33
- volkan konak sahnede geberdi açıklaması14
- çorba yapabilen sözlük yazarları21
- siyasilerin ölmemesi15
- uludağ sözlükte esen devecialpay efsanesi9
- kızın olsa adını ne koyardın22
- first date kombini8
- abd iran savaşı10
- en sevdiğiniz üç şarkıcı15
- dünyanın en güzel denizi8
- her moto kuryenin sevgilisinin olması9
- çekindiginiz en iyi görsel20
- cok eski bir ulu yazari18
- nasıl bir kız istersiniz14
- saygısızlıklara verilen güzel cezalar8
- saçlarını kısacık kestiren kadın12
- ne kadar çok yol açarsanız trafik o kadar sıkışır8
- ekrem imamoğlu'nun babasının ettiği beddua9
- hala akpli olabilmek12
- babayla karşılıklı sigara içmek10
- tayyip bey8
- true yu evlendiremiyoruz8

entry'ler (246)
Keşke olsa diye beklediğim şeyler gerçekleşmeye başladığında korkup kaçmak lanet ettiğim huylarım arasındadır. Nedenini anlayamadım, anlayamıyorum e ama artık yether.
'Zall'im hayat.
Haksızdır.
9 ay boyunca her gün her saat bi yük taşıyor o kadınlar üstelik doğuma yaklaştıkça bu yük 3 kiloyu buluyor 3 kiloluk bir bidonu 7/24 taşısın bakalım kolay mı.
Ayrıca şu hormon ve psikoloji bozukluğu da görmezden gelinemeyecek bi zorluk. Ben demiyorum doktorlar diyor Az araştırın. Empati kurmayı bilmeyen bi nesilden kadınları anlamasını beklemek ne kadar doğru bilmem ama bi deneyin nolur.
edit: plesentayla birlikte 3 değil yaklaşık 8 kiloyu buluyormuş. @gothicroyal e teşekkürler.
9 ay boyunca her gün her saat bi yük taşıyor o kadınlar üstelik doğuma yaklaştıkça bu yük 3 kiloyu buluyor 3 kiloluk bir bidonu 7/24 taşısın bakalım kolay mı.
Ayrıca şu hormon ve psikoloji bozukluğu da görmezden gelinemeyecek bi zorluk. Ben demiyorum doktorlar diyor Az araştırın. Empati kurmayı bilmeyen bi nesilden kadınları anlamasını beklemek ne kadar doğru bilmem ama bi deneyin nolur.
edit: plesentayla birlikte 3 değil yaklaşık 8 kiloyu buluyormuş. @gothicroyal e teşekkürler.
Benimki tahmin edilemeyecek olandır.
Zeka küpünün diğer adını rubin küp sanıyordum az önce öğrendim rubik küpmüş. O ne la öyle rubin küp daha tatlı geliyo kulağa. Banane google yanlış biliyo rubin küp o.
(bkz: ben senden önce ölmek isterim) ile başlangıç yapması tavsiye olunandır.
Napalm.
Duyguları saklayamamak, hemencecik kızarmaktır. Hassas olmak, ufacık bir çarpmada vücudun morarmasıdır.
Kızlar ona ilgi gösteren her erkekten hoşlanmaz. Hoşlandığı erkeğin ilgi göstermesi etkiler. Biraz olsun hoşlantı duymuyorsa ilgi ters teper.
Çorabı çıkarıp tekrar giymek. Perdeyi açıp kapamak. Odadaki eşyaları ilk kez görmüşçesine incelemek.
aslında 25 kuruşa satabilecekken 75 kuruşa satandır. Bir üst seviyesi ise 10 kuruşa satılabilecek 0.330 lt suyu 1 liraya satan cafe/restoranlardır. yazıklar olsundur.
okumaya başladığım her 3 kitaptan 2'sidir. kitap konusunda aşırı seçiciyim kendimi zorlayarak okumanın bi anlamı olmadığını düşünmekteyim. geriye kalan 3'te 1'in çoğu da bi daha okumak istediğim kitaplardır.
genelleme yapmanın doğru olmadığını düşündüğüm tespit. (bkz: selam denizciler merhaba)
"kız arkadaşım yok" 2013'te gerçekleşmiştir.
Bi erkekte olmasını beklediğimiz şeylerin kendisinde var olduğunu dile getiren erkeklerin içinde bulunduğu topluluktur. Çok anlayışlıymış, dozunda kıskançmış, asla aldatmazmış, romantikmiş bıdı bıdı. Bunları söylüyorsa ya öyle değildir, ya da öbür kusurlarını kapatmak için bunları fark ettirmeye çalışır. Ama biz laf değil icraat istiyoruz cınım.
E mail adresini değiştirmeye çalışırken yanlış yazmam üzerine iki haftadır giremediğim sosyal paylaşım sitesi. Bütün tatil planlarım gitti ya pf.
Samimidir. Milkshake ısmarlamasından iyidir.
C,ç,ş. Bi de hafiften j. Bi ara akrabalar sırf gülmek için bana çiçekçi dedirtiyolardı.
Gitmeyi düşündüğüm, ege'de okuyan ya da ege'den mezun olanların mesaj atmasını beklediğim bölümdür.