bugün

entry'ler (2615)

bir gün ölecek olmak

They can kill you once, but they cant kill you twice huleyn

sözlük yazarlarının wattpad hikayeleri

Kardeşi için canı da dahil her şeyi riske atıp serüvenler yaşayan bir çocuğun hikayesi, uzak bir gezegende bazı güçler insanları ayıran bir taş gönderip mabet kurmuşlardır, başkahramanımız lanetlenmiş kardeşini kurtarmak için bir yolculuğa çıkacaktır.

https://www.wattpad.com/1...%B1-1-sana-yemek-getirdim

samsunspor'un verilmeyen 5 penaltısı

Düz hesap oldu mu şimdi 10...

kadın stand upçılar

görsel

kız tavlamama teknikleri

iki parmak üstünde şınav çekmeyi gerektiren öyle kolay olmayan bir bilimdir. ben nefesle şınav çekebiliyorum artık mesela.

yaşlıları itlaf etmek

en büyük icatlardan biri gözlüktür. evet. yaşlı insanlar göz sağlıklarını kaybettiği için en verimli çağlarında kitap yazamamaktaydı. nobel ödüllerini kimler almakta sorarım sana

türkiye'nin sadece 355 bin askerinin olması

(bkz: seferberlik)

yaşlıları itlaf etmek

20 kişinin yaşlarının 1 milyara yakın insanın öldürülmesi için yeterli olduğuna inanan yazar beyanı.

iranın birkaç bin füzesi kaldı yalanı

füzenin kalitesine bağlı inanabileceğim durum. hamasın soba borundan yaptığı şeye de füze denmekte, milyon dolarlık kusursuz silahlara da...

sinemanın yönetmenden algoritmaya geçişi

yönetmen tabir edilenlerin sjw kuramıyla karşılaşmamış olması sebebiyledir. sistemin çarkı olmak yerine eyes wide shutlar fight clublar gibi sisteme sövülen bir küfür gibi filimler olmasıdır onları farklı kılan. he ne oldu fight club en iyi sistem kendi eleştirisini kendi yaratır sözünün net kanıtına döndü, eyes wide shut tam haliyle çıkamadı bile. biz hak ediyoruz bunları lan, yoksa?

yatak baş ucuna konan pet şişe

depremin dördüncü gününde son yudumuyla kendini hatırlatacak bir kurtarıcıdır. neo bir, o iki.

doğaya diz çöktürmek

pek çok kez kitaplarda görülebilen bir deyim. tam olarak nerde diz çöküyor lan bu doğa? iyice ebesine atladık.

sözlükteki çoğu yazarın aykırı yazarlığa özenmesi

bu aykırılık arasında çoğu kişinin hemfikir olacağı konular da var okumadımlı entryler yazmak gibi...

mirc

geçen milenyum girilse var ya üf...

666

insanı temsil eder, asıl şeytanın sayısı 616dır ama kilisenin çeviri hataları nedeniyle haksız bir ün edinmiştir.

aşkum anluk at

anuna korum diye devam ederse samimiyet pekişir.

tüm piyasayı elden geçirmiş erkek

tüm piyasayı ele geçirmiş erkek okuyorum durup durup bunu, işte o erkeğin tırnağı etmez..

kim jong un

bence ülkesinin etrafına değil de başka ülkelere yakın konumlara konuşlandırdığında korkmamız gereken adam...

google dan koca arayan kız

eskiden i feel lucky vardı, en yakın sonuca gidebilecek kızdır..

sevgiliniz cinsel organınıza hiç dokundu mu

kalkıyor ama kız yok...
hik hik hik
© copyright 2005 - 2026