bugün
- dünyada sadece ikimiz kalsak yine olmaz diyen kız9
- anın görüntüsü24
- kahve falında kovboy çıkması9
- ötüken'e hacca gitmek9
- kenan evren'i yargılayan ve cezalandıran taşak16
- günün şarkısı9
- ebru gündeşe 69 milyonluk konser23
- erdoğan bir kez daha seçilmeli11
- vücudunuzda hissettiğiniz en büyük acı16
- hayatı sorgulamak11
- tukenmis favorilerim10
- özgür özel9
- kadir mısıroğlu8
- 5 kasım 2024 abd başkanlık seçimleri20
- devlet bahçeli12
- aklı sikinde olan yazar18
- hem messi'yi hem ronaldo yu seven insan11
- jose mourinho33
- kısa saçlı erkek vs uzun saçlı erkek8
- realite manipülasyonu12
- fenerbahçe13
- menuet'in 26 yaşında olması9
- imza toplayıp judas'ı sözlükten attırmak22
- yazarların yaşadığı hayat19
- boklu bezle 500t seyahati9
- dincilerin vatan haini olması12
- yazarların hissettikleri14
- menuet benimle çıkmazsa gay oluyorum8
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri8
- 4 kasım 2024 mardin ve batman'a kayyum atanması15
- küresel'e en aşık yazar8
- gecenin şarkısı12
- artık evler satılmıyor31
- akşam yemeği8
- atilla karaoğlan15
- üşümek hiç ısınmamak8
- dünyanın en güzel ayağına sahip ünlü belli oldu9
- sevgiliyle sevişirken trafik lambası koymak9
- manyak olmaya karar verdim9
- v a m p i r o v9
- hükümlü olaların bilerek adaylığına izin verilmesi12
- 2 kasım 2024 beşiktaş kasımpaşa maçı22
- uludağ sözlük ün en edepli yazarı16
- misafir çocuğu10
- 4 yıldır bir kızı unutamamak18
- hem siyahi hem kadın hem de abd başkanı9
- chp ile dem parti arasında bir ittifak var16
- orhan gencebay13
- bir insan ömrünü neye vermeli15
- dolar alın lan9
entry'ler (219)
şebnem ferahın "kalbim ellerim kadar küçük değil" sözlerini hatırlayıp, nerde öyle yüreği büyük insan die serzenişte bulunduran durum.
bütün bir sınıf, okumayı çözüp kırmızı kurdelesini kapar, lakin tembel teneke neco hala kurdelesini alamamamış ve evden baskı görmektedir. zamanın genel birinci sınıf zekasından üstün olan şahsın kendisi, çakal çakralarını açarak, bir okul çıkışı kırtasiyeye giderek kurdele alır. kırtasiyeci amcayıda kafa kol alıp,fiyonk şeklinde göğsüne iğneletip eve güle oynaya döner. tabi bu hikayenin sonrasıda var. çakalın mumu yatsıya kadar yanmıştır o da ayrı bir başlık altına daha çok gider. daha bir atarimiz bile yoktu ama ne çakal çocuklardık.
edibüdüt: lafı bile edilmeyecek kadar küçük bişey.
edibüdüt: lafı bile edilmeyecek kadar küçük bişey.
aşık olursan,maceraya zamanın kalmaz. kaptan yosun- flapjack.
dattiri dit dit, di dit. (bkz: şabanoğlu şaban)
kibrit çöpünün, aşağıdan yukarı sert bir şekilde çakılması sonucu kibritten kopan küçük bir parçanın, gece karanlığında alev topu misali yüzüne doğru fırlamasına rağmen kolay kolay terkedilmeyecek kadar alışkanlık yapan havadır.
ailenin reisi kabul edilen babanın ayyaş, müptezel olup gününü başkalarıyla geçirmesinden kaynaklanabilecek durumdur.
püf noktası akşamdan, bir toplu iğne ucu bile kuru kalmayacak şekilde ıslatılmasıdır. bir ileri mertebe başlığıda müslüman'ın resmidir.
edittirdim: imla
edittirdim: imla
spermlerin, yerçekimsiz ortamda aldığı şekilleri ağzı açık şekilde izlenmemesi gereken yer.
gün itibariyle twitter'da illuminati hakkında bilgisi olan yada olmayan herkesin, tt'de bizimde tuzumuz olsundan yola çıkarak saçmalamakta tavan yapmalarına tepki gösteren yazar söylemi.
pepee izleyen. kuvvetli muhtemel daha ilkokullu bile değildir.
ilk tohumu eken bir türk olsaydı kuvvetli muhtemel anason olucak bitki. velhasıl fast food manyağı bir halk olan merikanların şaşırtmayan tercihi patatesdir.
Madem yaptıkları tecavüz değil küçüğün rızası var o halde aldıkları cezaları özel hücrelerde değilde, diğer mahkumların arasında çekmeleri gereken ve insana "yaşasın orman kanunları"dedirten insan suretinde ki hayvanlardır.
içine ot koyup, kalem gibi sararak otlu kek'e alternatif yaratan uflantunun kardeşidir.
21. yüzyılda silahla, kanla sorun çözmeye çalışan malların yanında göze batmayacak istektir.
sheldon karakterini oynayan jim parsons'ına bir kez daha, en iyi komedi aktörü dalında emmy ödülü kazandıran dizi.
karşılıklı gol var oynayanların, 8.dakika'da maçın 1-1 olmasıyla rahatladığı maç.
züleyha: hoşgeldin saldıray abi.
saldıray: hoşgelmedim züleyha. buğün bi motelde argadaşın biriğnen seğişiyoz. seğişmen sonuna doğru telefon çaldı.
züleyha: eee!
saldıray: önce dedim şu seğişmeyi bi bitireyim de öyle açayım. karşı tarafa da ayıbolur biliyon mu?
züleyha: e tabi abi karşı tarafın da hislerini düşünmek lazım.
saldıray: neyse ben bi müddet açmadım. baktım hala çalıyo. biz seğişiyoz o çalıyo, biz seğişiyoz o çalıyo. derken naaalet olsun dediğm kalktığm açtım.
züleyha: e isabet olmuş abi yoksa uzayacaktı.
saldıray: kim arasa eyi?
züleyha: valla o arada kim arasa iyi değil saldıray abi. malum sevişme ortamı.
saldıray: züleyha evleniyo dediler. bende apar topar zıpladım geldim. allah seği inandırsın, o argadaşı ekiz yatağın üstünde öyle bıraktım geldim.
züleyha: eksik olma saldıray abi zahmet etmişsin.
saldıray: ee eyvah nedcet evli.
züleyha: sahi mi söylüyosun saldıray abi?
saldıray: yalanım varsa şurdan şuraya sevişmek nasip olmasın. yani gitmiiyim diyom.
züleyha: ulan eyvah necdet, ulan eyvah necdet bu yaptığın son kahpelik olacak.
saldıray:züleyha dur nereye gidiyon? yoğ canım bu buğün benimle katiyyen sevişmez.
saldıray: hoşgelmedim züleyha. buğün bi motelde argadaşın biriğnen seğişiyoz. seğişmen sonuna doğru telefon çaldı.
züleyha: eee!
saldıray: önce dedim şu seğişmeyi bi bitireyim de öyle açayım. karşı tarafa da ayıbolur biliyon mu?
züleyha: e tabi abi karşı tarafın da hislerini düşünmek lazım.
saldıray: neyse ben bi müddet açmadım. baktım hala çalıyo. biz seğişiyoz o çalıyo, biz seğişiyoz o çalıyo. derken naaalet olsun dediğm kalktığm açtım.
züleyha: e isabet olmuş abi yoksa uzayacaktı.
saldıray: kim arasa eyi?
züleyha: valla o arada kim arasa iyi değil saldıray abi. malum sevişme ortamı.
saldıray: züleyha evleniyo dediler. bende apar topar zıpladım geldim. allah seği inandırsın, o argadaşı ekiz yatağın üstünde öyle bıraktım geldim.
züleyha: eksik olma saldıray abi zahmet etmişsin.
saldıray: ee eyvah nedcet evli.
züleyha: sahi mi söylüyosun saldıray abi?
saldıray: yalanım varsa şurdan şuraya sevişmek nasip olmasın. yani gitmiiyim diyom.
züleyha: ulan eyvah necdet, ulan eyvah necdet bu yaptığın son kahpelik olacak.
saldıray:züleyha dur nereye gidiyon? yoğ canım bu buğün benimle katiyyen sevişmez.
bir demet tiyatronun sevimli kötü adamı. türk televizyon tarihinin yazılmış en national geographic karakteridir. durum analizlerini sürekli hayvan aforizmaları ile başarılı bir şekilde yapar. özlenmiştir.
eyvah nejdet: şimdi bukalemunlar düşmanlarından korunmak için renk değiştiriolar ya karşısındakinin renk körü olucağını hiç hesaba katmıyolar.
-bir tilkinin kümese girmesinde şaşılacak bir şey yoktur züleyha. lakin şaşırtıcı olan tavuğun tilkiyi kümese davet etmesidir.
eyvah nejdet: şimdi bukalemunlar düşmanlarından korunmak için renk değiştiriolar ya karşısındakinin renk körü olucağını hiç hesaba katmıyolar.
-bir tilkinin kümese girmesinde şaşılacak bir şey yoktur züleyha. lakin şaşırtıcı olan tavuğun tilkiyi kümese davet etmesidir.
anketlerle yaşıyorum
anket kokulu kadınlar
anket beni affet.
anket kokulu kadınlar
anket beni affet.