bugün
- menuet le akşam yemeğine çıkmak14
- sözlüğe bir daha gelinse alınacak nickler14
- 5 nisan uludağ sözlük istanbul zirvesi28
- jose mourinho14
- byd han8
- terazi burcu10
- ikizler burcu erkeği9
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri19
- anın görüntüsü31
- uludağ sözlük ihtiyar heyeti13
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl33
- arkadaşlar çay demledim8
- kahve bozulur mu8
- on bin lira versem sözlüğü bırakır mısınız24
- bik bik ile sözlük zirvesi yapmak13
- kız arkadaşımla yazdıklarınızı yorumluyoruz16
- takip ettiğim yazarlar9
- sözlükte hangi zirveye katılacağını şaşırmak9
- ne kadar ibnesiniz testi9
- arkadaşlar ben aşık oldum17
- hayattaki en büyük pişmanlığınız11
- ahtapot yemek9
- 0 0 722
- beymenden alışveriş yapan insan8
- kızların ilk adımı erkeklerden beklemesi9
- gocuyu dövmek isteyen 20 kişi buluruz18
- hukukun uygulanmıyor olması herkes için sorundur9
- erkek egemen toplumda kadın olmak8
- stüdyo ghibli tarzı uludağ sözlük yazarları20
- trt10
- gül suyu11
- traktör süren erkek çekiciliği8
- yazarların şu anki dertleri22
- ahmet beyin beyaz bareti9
- kılıçdaroğlu nun aday değilim demesi9
- kiraların en düşük olduğu şehir15
- kabuksuz kaplumbaga9
- güzel olmak suç mu9
- ben yatmaya gidiyorum9
- ibne mi ipne mi sorunsali10
- karınıza bayram harçlığı verir misiniz9
- elin oğlu diplomana değil götüne bakar9
- arkadaşlar müsadenizle üzülebilir miyim9
- eve kız atıp sadece film izlemek9
- sözlükte yazar shiplemeleri11
- didem soydana türkiye'nin en seksisi diyen erkek13
- karınıza altın kemer alır mısınız16
- arkadaşlar pkklı var mı acil bir şey soracağım10
- arımızda dspli var mı acaba bir şey sorucam13
- arkadaşlar doktor var mı8

entry'ler (90)
aşkı için her şeyi yapabilecek adamdır. ayrıca izledikten sonra aşkın gerçekten var olduğuna inanmamı sağlamıştır.
`http://www.izlesene.com/v...k-bir-omur-boyu-2/1849577`
`http://www.izlesene.com/v...k-bir-omur-boyu-2/1849577`
oyuncu kadrosunda ata demirer, engin günaydın ve binnur kaya varken bir on yıl daha devam etse bile izlenecek ve gülünecek dizidir.
gayet normaldir. ekşi sözlüğe giren herkesin bilgi almak için girdiğini söyleyemeceğimiz gibi uludağ sözlüğe giren herkeste bilgi almak için girmeyebilir.
---spoiler içerir---
genel olarak beğendiğim film. ama gora'yla kıyaslandığında biraz geride kalıyor. bunda yan karakterlerin zayıf kalmasının payı büyük diye düşünüyorum. arif'in arogan kabilesinde bulunduğu sahnelerde biraz sıkıcıydı. futbol sahnesi geriden gelip, maçı alma bakımından space jame de benziyordu. ama futbol sahnesinde açıkçası hiç sıkılmadım. hatta, aroglu oyuncunun durum 4-1'e geldikten sonraki aşırı sevinci sonrası yaşananlar çok komikti.
---spoiler içerir---
son olarak bence izlemeye değer, güzel bir film.
genel olarak beğendiğim film. ama gora'yla kıyaslandığında biraz geride kalıyor. bunda yan karakterlerin zayıf kalmasının payı büyük diye düşünüyorum. arif'in arogan kabilesinde bulunduğu sahnelerde biraz sıkıcıydı. futbol sahnesi geriden gelip, maçı alma bakımından space jame de benziyordu. ama futbol sahnesinde açıkçası hiç sıkılmadım. hatta, aroglu oyuncunun durum 4-1'e geldikten sonraki aşırı sevinci sonrası yaşananlar çok komikti.
---spoiler içerir---
son olarak bence izlemeye değer, güzel bir film.
mesut özil'in şov yaptığı maç.
önümüzdeki bölümlerinde şahika-volkan aşkına yoğunlaşırsa,izleyenleri epeyce güldürecek dizi.
(bkz: binnur kaya)
(bkz: ata demirer)
(bkz: binnur kaya)
(bkz: ata demirer)
ahmet burak turan'ın şubat 2009'da çıkacak korku romanının adı.
altıncı sezonunda harika bölümler çıkartarak ilerleyen dizidir.
fenerbahçe'nin farklı galibiyetine rağmen skorun; bazı acıları hatırlattığı maç olmuştur. *
bozacının şahidine benzeyen yazar.
beşinci nesil çaylak.
ısparta'nın ilçelerinden biri. bünyesinde bulundurduğu meslek yüksek okulu kesinlikle tercih edilmemesi gereken yerler listesinde üst sıradadır. eğer öğrenci olarak senirkent'e gitmeyi düşünüyorsanız; kararınızdan vazgeçmeniz ruh sağlığınız açısından iyi olacaktır.
unkapanı köprüsünün hemen yukarısında, haliç tersanesinin bitişiğinde kalan; disiplin adına öğrencilerini kusturacak seviyeye gelen okul.
genelde fatih ve kasımpaşa'nın bıçkın gençlerini barındırdığından dolayı kasımpaşa - karagümrük tartışmalarının bolca yapıldığı okuldur ayrıca.
genelde fatih ve kasımpaşa'nın bıçkın gençlerini barındırdığından dolayı kasımpaşa - karagümrük tartışmalarının bolca yapıldığı okuldur ayrıca.
gülse birsel'in ifo'nun gidişinden sonra tahsin bey'i arka planda bırakmamak için düşündüğü süper komik karakter. açıkçası, diziye girişinden itibaren ifo'nun yokluğu hiç hissedilmedi. tabii bunda binnur kaya'nın muhteşem oyunculuğunun etkisi büyük.
son bölümünde iyice sıkmaya başlamış dizidir. ayrıca dizide karakterler arasında büyük bir kopukluk var.
muro ve çeto ayrı takılır, iskender büyük derin konsey* ile darbe planları yapar. kare as'ın ne yaptığı belli değil.
senaristlerin, önümüzdeki bölümlerde mutlaka bu soruna bir çözüm üretmesi lazım. sanki, 3-4 tane farklı dizi izliyoruz. karakterler arasında en ufak bir bağ yok.
iskender büyük'te sıkmaya başladı artık. madem daha ölme vakti gelmedi. bari arkasındaki gizli güçleri de gösterin de her yolun iskender büyük'e çıkmasını anlayalım.
muro ve çeto ayrı takılır, iskender büyük derin konsey* ile darbe planları yapar. kare as'ın ne yaptığı belli değil.
senaristlerin, önümüzdeki bölümlerde mutlaka bu soruna bir çözüm üretmesi lazım. sanki, 3-4 tane farklı dizi izliyoruz. karakterler arasında en ufak bir bağ yok.
iskender büyük'te sıkmaya başladı artık. madem daha ölme vakti gelmedi. bari arkasındaki gizli güçleri de gösterin de her yolun iskender büyük'e çıkmasını anlayalım.
seimone augustus'un fenerli bayanlarla dalga geçtiği maç.