bugün

entry'ler (5)

mert gökırmak

Sınavından 90 beklerken 30 aldığım hocadır. Sınav çıkışı kitaptan cevaplara baktım en az 7 doğrum var nasıl kaldığıma hayret ediyorum. Hayır şimdi memleketede gidemicem büte kaldık arkadaş ya

sevda gürsakal

Sınavından çıktığımda en az 70-80 alcağımı beklerken zar zor 50 yi geçmişim. Notu baya kıt hoca

poyraz karayel

Herkesi birbirine aşık etmeleri kötü olmuş. Bahri baba kim romantiklik kim versin odunu vursun topuklara

trabzonspor

Yönetimin bütün oyunlarına rağmen adıyla ligde her sene avrupaya giden takım. Düzgün yönetim olsa şampiyonluk elde değil. Sorunlardan bahsediyo herkes sorunlar o kadar büyük değil. Senin şehrindeki çocukları koy oynat ilk sene orta sıralara 2 nci sene avrupaya 3 sezon şampiyonluğa 4 sezon ise şampiyonlar ligini kazanmaya oynar. Ama malesef bu çocuklar heba ediliyor. Ergin Keleşin olayı gibi zamanında adam Götzenin önünde en iyi oyuncu seçildi şimdi nereleree

baba candır

Televizyonda denk geldiğim başroldeki emrecan karakterini leyla ile mecnundaki mecnuna benzettim. Üşengeçliği, bi halta yaramaması . izlemeye naşladığım dizidir