bugün
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı14
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları13
- chatgpt11
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması11
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni12
- yüksek enflasyon9
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- galatasaray19
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma27
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- v a m p i r o v13
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi10
- uludağ sözlük günlük rutini9
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek8
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek13
- chatgbt9
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- alparslan kuytul12
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi18
- günlerden 13 mart 2025 rangers'ı patates edeceğiz8
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12
- müzisyen biriyle sevgili olur musunuz19
- başka bir evde uyumak16
- ramazan günü sokakta sigara içen insan20
- kimseden nefret edemeyen insan15
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız23
- en sevdiğiniz tatlı nedir27
- çam kokusunun insanı azdırması13
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız11
- akp gidince irtica bitecek mi16
- derdini kimseyle paylaşmayan insan9
- anın görüntüsü14
- muz çilek ve kivi tabağı yapan erkek13
- sahurdayız uludağ sözlük23
- pantolonunun son düğmesini açık bırakan kız14
- gecenin şarkısı8
- ateistlere sorulacak sorular8
- instagramı facebooku twitteri olmayan erkek11
- canlı balıkları kızgın yağa atan vietnamlı8
- başkanlık sistemi gelince uçacaz9
- 2013 yılında 33 bin tl'ye sıfır araba varmış14

entry'ler (342)
Only bad people live to see Sadece kötü insanlar görmek için yaşar.
"sıralamalarda bir yamukluk yoktur inşallah" diye dua ettiren sınav.
Puanım 2010'a göre düşük fakat sıralamam daha yüksek nasıl iş anlamadım.
edit: okul birincisine gelen puan 75'den 60'a düşürüldüğü için böyle olmuş.
(ayrandelisine teşekkürler.)
Puanım 2010'a göre düşük fakat sıralamam daha yüksek nasıl iş anlamadım.
edit: okul birincisine gelen puan 75'den 60'a düşürüldüğü için böyle olmuş.
(ayrandelisine teşekkürler.)
mağaradan yeni çıkan yazarların çokça karşılaştıkları cümle.
(bkz: pes olmuş 2012)
Zaman,herşeyi değiştirir.
insanlar böyle söylerler. Ama doğru değildir. Bir şeyler yapmak bir şeyleri değiştirir.
Bir şey yapmamak her şeyi olduğu gibi bırakır.
insanlar böyle söylerler. Ama doğru değildir. Bir şeyler yapmak bir şeyleri değiştirir.
Bir şey yapmamak her şeyi olduğu gibi bırakır.
sunucu soruyu tam okumadan elemanın hemen cevap vermesine şaşıran arkadaşların yarışmayı pek izlemediği anlaşılıyor.
sunucunun arkasındaki ekrana geliyor sorular, yarışmacı oradan sorunun bizim ekranın altında gördüğümüz halini görüyor. dolasıyla sunucu soruyu tam okumadan sorunun tam halini oradan okuyabiliyorlar; yoksa harf alan yarışmacılar kafalarında mı canlandıracak kelimenin halini.
sunucunun arkasındaki ekrana geliyor sorular, yarışmacı oradan sorunun bizim ekranın altında gördüğümüz halini görüyor. dolasıyla sunucu soruyu tam okumadan sorunun tam halini oradan okuyabiliyorlar; yoksa harf alan yarışmacılar kafalarında mı canlandıracak kelimenin halini.
osmanlıca bir dil değil alfabedir. bu yüzden osmanlıca küfürler diye bir kavram olamaz olsa olsa eski türkçedeki küfürler olur. (bkz: eski türkçe kullanarak ebeye sövmek)
29 mayıs itibari ile kılavuzu güncellenen sınav: http://www.osym.gov.tr/be...nuna-gore-duzenlenm-.html
üniversiteye giriş sınavları konusunda çok iyi bir rehber.
ayrıca mail ile sorduğum sorularımı bir gün bile bekletmeden cevaplayan şahsiyet.
ayrıca mail ile sorduğum sorularımı bir gün bile bekletmeden cevaplayan şahsiyet.
haberlere tıklatma çabasındaki başlıkları yüzünden sadece başlıklara bakıp ilgi çekici konu varsa google'dan aratıp başka bir haber sitesine girip o konuyla ilgili ayrıntıları oradan okuyorum. yani, diğer sitelerde olmayan bir haber var mı diye yarım dakikalığına bakıp kapattığım site.
ağlamalı zırlamalı sahnelerin tam bir kurmaca olduğunu dikkatli izleyince anladım. tahminimce dizi seti gibi bir organizasyon var. yönetmen, "sen şuraya geç" "burda şu konulardan bahset" "sen onun yanına otur" gibi talimatlar veriyor bunlar da uyguluyor.
"survivor'ın finaline Ludacris gelsin mi?" diye anket yapıp ankete tek seçenek koyan site.
bakınız: http://www.acunn.com/anket/24
bakınız: http://www.acunn.com/anket/24
senaryosu en az lost kadar heyecanlı olan dizi. aksiyon ve dram hat safhada.
baş karakterlerden john'u en iyi anlatan söz kanımca budur:
"sizi hayata bağlayan insanı bulduğunuz vakit bambaşka birisi olursunuz, daha iyi biri. O kişi sizden koparıldığı zaman? o zaman nasıl birisine dönüşürsünüz?"
baş karakterlerden john'u en iyi anlatan söz kanımca budur:
"sizi hayata bağlayan insanı bulduğunuz vakit bambaşka birisi olursunuz, daha iyi biri. O kişi sizden koparıldığı zaman? o zaman nasıl birisine dönüşürsünüz?"
bunu koymazsam ölürüm: http://www.youtube.com/watch?v=dJxj1mou03M
yaklaşık bir milyon adaya başvuru yapmaları için 4 gün verilen sınav. 24-30 ne demek ya? 24-28 arası haftaiçi 28-30 haftasonu ve haftasonu bankamatikler kurum ödemelerini kabul etmiyor.
başvuru yapamadığım sınav.
başvuruların başladığını ayın 28'inde öğrendim, bugün bankamatiğe gittim parayı yatırdım kabul etmedi o.ç bankamatik. hiçbir sebep göstermeden paranız iade ediliyor dedi.
edit: Pazartesi başvurabildim ancak.
başvuruların başladığını ayın 28'inde öğrendim, bugün bankamatiğe gittim parayı yatırdım kabul etmedi o.ç bankamatik. hiçbir sebep göstermeden paranız iade ediliyor dedi.
edit: Pazartesi başvurabildim ancak.
mustafa topaloğlu'nu neden sadece iki kişi yazar akıl mantık almıyor. adam sadece oturuyor anıl'la alp de ona enayi gibi hizmet ediyor. (yaşına hürmetmiş sikiyim yaşını)
adamın "kurtar bizi obama" diye şarkısı var ve hala türk televizyonlarında boy gösterebiliyor. acun: "abi gel benim yarışmaya iki saçmala, mal mal konuş türk milleti de ağzını açıp seni izler." zaten demiş olmalı.
ayrıca kızların konseyde doğuş'u yazmaları büyük avantaj oldu. mustafa'yla merve ikili oylamaya çıksaydı merve'nin şansı daha az olacaktı.
adamın "kurtar bizi obama" diye şarkısı var ve hala türk televizyonlarında boy gösterebiliyor. acun: "abi gel benim yarışmaya iki saçmala, mal mal konuş türk milleti de ağzını açıp seni izler." zaten demiş olmalı.
ayrıca kızların konseyde doğuş'u yazmaları büyük avantaj oldu. mustafa'yla merve ikili oylamaya çıksaydı merve'nin şansı daha az olacaktı.