bugün
- sözlüğe seksi bir kadın bırak10
- yazarların kombi dereceleri15
- yazarların kişilik özellikleri14
- cennete gidildiğinde yapılacak ilk aktivite15
- hiç çinli ünlü olmaması11
- fakirler bu saatte hangi kahveyi içiyor sorunsalı10
- erotik şarkılar18
- sözlük olarak hamamda buluşmak19
- arkadaşlar çok üzüldüm11
- astral seyahat gerçek mi10
- anın görüntüsü9
- güno aşko diye mesaj atan kız10
- sıçarken enivicivokke diye bağıran sözlük kızı10
- günün sözü14
- bir sözlük erkeğini beyfendi yapan detaylar11
- suyun kaldırma kuvveti16
- sözlük kızları ankara zirvesi22
- arkadaşlar çok sıkıldım9
- acıkınca ellerin titremeye başlaması11
- beyefendinin işlemlerini başlatın16
- yazar olma nedenleri12
- sabriye'nin olayı ne oldu8
- furkanarli11
- problem çıkarmak için gönderilmiş adamlar9
- her siyasi başlığa yazan akgodoş9
- türkiye de enflasyon15
- tanrının ibrahime oğlunu öldür demesi32
- size aşık olmuş kızı umursamamak8
- abdülkadir geylani nin yediği tavuğu diriltmesi23
- suriye'nin tr'ye 500 gümrük vergisi koyması11
- 2025 yazı9
- 2002 2007 arası ak parti18
- dünyanın 6 günde yaratılması8
- kaptan memo48
- bir kadında olmazsa olmaz dediğiniz özellik nedir8
- ilk katil10
- gazzenin zaferi mübarek olsun8
- umre12
- arkadaşlar başladım12
- aşk mı cinsellik mi önce gelir sorunsalı9
- evliliğin cinsellikten ibaret olması18
- evrimin ayetlerde geçmemesi10
- kamos9
- ev fiyatları nasıl düşer11
- su gibi kadın10
- işyerinde ekranda sözlüğü açık unutup gitmek9
- sözlük kızlarından sözlük erkeklerine sorular11
- aşk kaç beden giyer14
- en sövmelik yazar10
- kurabiye yapmak8
entry'ler (198)
Vefatı ile bizi üzmüştür. Toprağı bol olsun.
Çözüm sürecinde pkk nın çok güçlendiğini bizzat kendisi itiraf etti. Tahmin ediyorum şu an yüzün üzerinde verdiğimiz şehitlerin yakınlarının büyük çoğunluğu bu adama oy verdi. Kendi düşen ağlamaz.
Bu kardeşin hayat hikayesi beni perişan etti. Bebekken annesini kanserden kaybetmiş. Babası cami avlusuna terk etmiş. Dedesi büyütmüş. Söyleyecek söz bulamıyorum. Malesef bu kardeşimize sozluktenden de fazla ilgi yok. Yazık...
Suruçtaki patlama yüzünden pkk da misilleme olarak yapmış bu olayı. Benim anlamadığım suruçtaki patlamayı ışid yaptı. Git sende ışidden intikamını al. Polisten ne istiyorsun. Polis mi bu olayı yaptı. Bu vesileyle Türkiye nin sanıldığı kadar güçlü bir ülke olmadığını bir kez daha anlamış olduk.
Windows Phone kullanan arkadaşların clash of clans yerine oynadığı oyun.
En büyük dezavantajı fiyatıdır. Almak için maaşın en az 2500-3000 civarı olması gerekir. Yoksa güzel telefondur.
Microsoft Türkiye ofisinin bu işletim sisteminin yaygınlaşması için pek çaba sarfetmediğini düşünüyorum. Hala enpara.com ve cepteteb gibi bankacılık uygulamaları gelmedi. Sahibinden.com hepsiburada ve gittigidiyor.com da gelmedi. Microsoft Türkiye yetkililerinin bu saydığım temel uygulamaların bir an önce sisteme dahil olması için söz konusu firmalarla iletişime geçip onlara maddi ve manevi olarak destek vermesi gerektiğine inanıyorum. Aksi taktirde android ve ios'a yetişmesi zor görünüyor.
klibi çok güzel olmuş şarkı. Ölümden kaçan dananın son anlarını, duygularını kendi gözünden bizim yüzümüze vuran, et yemenin mantıksızlığını anlatan bir parça olmuş.
Zamanında sokaklarda anarşi rüzgarı estiren teröristlere iyi ders vermiş ki onların destekçisi olan sözlük yazarlarının hakaretine maruz kalıyor.
Bu aşağılık şerefsiz herif balyoz ve Ergenekon diye diye türk silahlı kuvvetleri çalışanlarını sürekli darbeci olarak göstermeye çalışıp orduyu insanların gözünde kuçultmeye çalışıyordu. Peki ne oldu. Sonuçta tüm komutanlarımız dışarı çıktı. Peki bu kopek herif hala nasıl oluyorda televizyonlara çıkabiliyor anlamış değilim. Utanmaz pislik herif.
Bir otelde sabah kahvaltısında ve akşam yemeğinde verilen su ile odalarda verilen internet hizmeti paralıysa bilin ki o otel sizi yolmaya çalışıyordur. işte bu otelde de bu dediğim hizmetler paralı ve üstüne üstlük çok da pahalı.
Köpekbalığı bir bu da iki. Bu hayvanı da sevmiyorum.
Abartıldığı kadar iyi bir futbolcu değil.
Maç bitmiştir. iyi geceler.
Yağmur, çamur, soğuk, hastalık
Tasarımı on numara beş yıldız olmuş telefondur.
bu adamdan önce mısır parlamentosunda , karısı ölen adam ölü karısıyla 6 saat içinde veda seksi yapabilir mi yapamaz mı , domatesi ikiye böldüğünüzde içinde haç resmi çıktığı için domatesin yenilmemesi gibi tartışmalar yaşanıyordu. işte böyle bir zamanda bu delikanlı adam bu dangalak islamcıların hepsini meclisten siktir etti.
gittigidiyor.com yerine tercih edilmesi gereken online alışveriş sitesi. gittigidiyor satışlarda yüzde on komisyon alırken bu site yüzde beş almaktadır.
Keşkül, supangle, kazandibi yiyemedikten sonra neden yaşıyoruz diye kendisine soru sorduğum hoca.
Maalesef tekirdağ da bir hemşire ile sivas da bir kişi bu hastalık şüphesiyle tedavi altına alınmış.