bugün

entry'ler (16)

okuyunca adam olacağını sanan insan

Bu insan türleri tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan ayrımını hala çözememiş kişilerle eşdeğerdir.

berkin elvan ın katili kim

Birçok söylenti var ancak kesin olarak bildiğim tek şey benim yapmadığım gerisi söylenti.

üniversite tercihi yapacaklara tavsiyeler

Tüm verilen tavsiyeler tamamen safsata puanınız nereye yetiyosa oraya gidin gerisi teferruat.

48 kilo olup kilo aldım ben diyen kız

Öyle bir kızın dünya standartlarında bulunmaması.

ara sıra öylesine telefona bakmak

Telefonun başında çaresiz bekliyorum bekliyorum ama çalmayacak biliyorum.

ben kürt e kız vermem

Büyük lokma ye büyük konuşma demişler biliyolar ki söylüyolar.

haluk levent

En iyi anlatan sözcük adamın dibi olması.

çavuşu tokatlarken albayın gelmesi

Ve sonra tokatlanan kişinin çavuş değilde senin olman hiç ihtimal dışı olmaması.

15 temmuz darbe girişimini en iyi anlatan atasözü

Yani mantık çerçevesinde en iyisi yüz verme yetime kalkar koyar mötüne.

dayak yemek için yapılması gerekenler

100 kilometre hızla giden aracı durdurup bilader saat kaçtı acaba diyip adamın seni dinlene dinlene dövmesi ne olmasın.

birini durdurup hop birader bacını sikerim demek

Sonra dinlene dinlene dayak yemek bu işin vazgeçilmez bir uğraşı olur benden söylemesi.

düğünde damada senin hatuna bir tur bineyim demek

Islak meşe odunu ile yapılan bir spor dalı olan meşedo nun uygulanması ile sonuçlanır.

suriyelilerin ülkenin genetik profilini bozması

Adamlar şehirde bombalar yağardı her gece biz durmadan sevişirdik mantığını yanlış anlamışlar.

kara deliğin içinde ne var

isviçreli bilim adamlarının yaptığı araştırmaya göre kara deliğin sırrının hala gün yüzüne çıkmaması milletimizin sabır kotasını gittikçe zorlamasına sebep oluyo.

en kötü kokular

Yanmış kıl kokusu geniz yakar adam öldürür.

abi ben tokum deyip tabağı silen arkadaş

Bu nezaket kuralına uymaya çalışan arkadaş misafirliğe gidipte açsanız yemek getirelim diyen ev sahibine yok ablası yeni yedik geldik demesi gibi biley sanırım.