bugün

metabolizması yavaş kızdır.
kadınlığın birinci vazifesi olan, kendine dikkat etmesi, vücuduna özen göstermesi kuralını çiğnemiş, anca zenci saat satıcılarının sikmeye yelteneceği kızdır.
yazarın ironi yaparak vurguladığı kızlardır.
sözlükteki kızların bir çoğunu kapsayan kız türü.
serin yerde muhafaza edilmeli.
hep sempatik takılmaya çalışır.
ilgi çekmek için her türlü numarayı deneyen kızdır.

ek : kimseyi kötülemek için yazmıyorum, yukarıda yazdıklarım tecrübeyle sabittir.
yeni tanıştığı erkekle ilk kez gece dışarıya çıkacak olan çapkın kızın yanında getirdiği ve gecenin ilerleyen saatlerinde ekmek için bin bir numara yaptığı kızdır.
sinsidir.
(bkz: galaksiler arasi yolcu)
kendini baliketli olarak tarif eden kizdir.
(bkz: cinsi belli olmayan balık etli kız)
hormon bozukluğundan, tiroid bozukluğundan ya da sevgilisinin/kocasının kendisini kilolu sevmesinden muzdarip genç kadındır.
bazilarina cok tatli sevecen gelen kizdir.
kilo vermesi gereken kızdır. bu sadece görüntü güzelleşsin diye değil, daha sağlıklı bir birey olmak için olmalıdır. insan sevgilisini&kocasını elbet düşünür ancak önce kendisi için karar vermeli ve zayıflamaya başlamalıdır. sağlık problemi ise düzgün bir tedaviye başlamalıdır.

yani bir şeyler yapmalıdır. hiç bir insan fazla kilolu olmak istemez esasında. o beni böle seviyor diye kimse kendini kandırmasın. ben eşini şişko sevecek bir erkek türü de hayal edemiyorum. tersi de geçerlidir
yediğini çıkaramayan metabolizması yavaş kızdır. ama çok tatlılardır.
metabolizması yavaş olabilir. kalıtsal bir hastalığı olabilir.
stres veya bunalım içinde olması nedeniyle kendini yemeğe vermiş olan kız olabilir. diyetisyene olduğu kadar psikoloğa da gitmesi gerekebilir.
otobüste, iki kere akbil basması gereken canlı.

- (dııııııııııt)
+ durun!
- eföndöm şöför böy?
+ balinadan beter durumdasınız. lütfen bir daha basın.
- tömöm. (dıııııııııııt)
+ tamam geç şimdi.
kesin yüzü güzel kızdır.
(bkz: şişman ama yüzü güzel)
twitter fenomeni:
https://twitter.com/Sisman_Kiz
önemli olan hayata başka tencereden bakabilmektir.(şişman kız)
belgesel kanalında fosilleri izlerken yanlışlıkla fasihon tv ye basmışım.Bir saat sonra farkettim.Bende diyorum bu kemikler nasıl yürüyor.
(bkz: yemiş yemiş sıçmamış)
gayet sempatik, yerine göre atarlı, giderli, diğer kız grubuna oranla daha sadık, daha samimi, daha az yalan söyleyen, yaptığın yanlışlara ortak çözüm arayan kızdır.