bugün

akp tarafından yapılan fişleme çalışması emeğini verecek , tüm laikler toplama kamplarında imha edilecek !

bir kuran süresi üzerinden kafirin yakılması gerektiği yorumlanacak ve kafir olarak tanımlanan laikler odalarda yakılacak !
şeriat 4 kadını emretmiyor.şeriat gelince erkeklere diğer kadınlara bakma özelliği sağlayan bir ameliyat yapılmıyor.

sadece şartlar gereği izin veriliyor.

ama tek eşlilik tavsiye ediliyor.

eğer sen evliyken eşinden başkasını seviyorsan ve onunla evlenmeni engelleyen tek şey bu

kanunlarsa eğer o zaman hiç boşuna şeriat 4 kadına izin veriyor diye çemkirme.
osmanlı şeriatle yönetiliyordu.gayri müslümlere her hangi bir dini zorunluluk yoktu.

namaz oruç zekat istemeyen arkadaşlar sözüm size;

şeriat gelince kütüğe gayri müslim yazdırırsanız hayatınızı hiç olmadığı kadar kolay yaşarsınız.

keşke daha önceden gelseydi dersiniz.
(bkz: kabus gören yazar)
kilere olabilğince alkol koyardım. şeriat gelince ya alkolü kaldırırlar ya da kimsenin alamayacağı şekilde zam yaparlar.
hırsızların kolu kesilecek , tecavüzcülerin çükü kesilecek.

çok iyi olacak iyi tarafından bakmak lazım .
harem kurmak. şeriat isteyen kim varsa anasını, avradını, bacısını, kızını becermek. ben erkeğim, bana helal. haremi de bu şeriat isteyenlerden kuracağım. laf ederse önce dilini sonra da kafasını keserim. nasılsa bu da helal.
insan olmak.
şeriat bu ülkeye gelmez. en azından biz ölmeden gelemez. silahları ateşleriz şimdiden uyaralım. insanız insancılız ama emin olun en az siz müslümanlar kadar kafa kesmeyi bizde biliriz.
ülkedeki hırsızlığı pisliği tecavüzcüleri sübyancıları kuran şeriatı ile bir bir temizlemek. kuran şeriatı gelmeli vehhabi şeriatı değil.
çoktan öldürülmüş olacağım için mesele yok.
hırsızların elleri çaprazlama kesilecek.

var mısınız?