bugün

http://www.sabah.com.tr/G...igi-faiziyle-geri-istendi.

tefeciliğin kralını yapan devlettir. bu ne ya . önce borçlandır sonra parayı faiziyle iste.
gebertilen teröristleri dışkılayanlara ve suriyeli kürtlere verilecek paradır o istenen.

söylenecek çok şey yok...

akp artık defol!
kollarını açıp teröristlere kucak açan büyüklerden beklenecek hadise. e o gelen köpeklere bir sürü para verilecek daha. şehit yakınları parayı ne yapacak? aldıklarını tabi ki son kuruşuna kadar alacak yüce devletimiz.

o halde vizonteleye bağlayıp;

-devletimizin kıymetini bilelim, bu şekilde halkını zikmeye bu kadar meraklı yöneticileri bir daha bulamayız.
geberen teröristlere ağlayan, kucaklaşan teröristlere seyirci kalan hükümettir efendim.
bir asker şehit olduğu zaman,
iki üç kelle,
bir kaç mehmet,
vatan sağolsun diye geçiştiren,
üç beş kuruş verip şehit ailelerini susturan yine hükümettir.
bu güne kadar neden almamış merak ediyorum zaten.

not: belki o 75 bin arakana gönderilecektir. zavallılar orada aç ya!!!
defolun artık!
gemiden kazandığıyla kapatsın açığı amk evladı yaptığı iş mi lan zaten verdiğin 3 kuruş para seninkinin yanında. Bi milletvekili de çıkıp demiyor ki ben maaşımdan vereyim şu kadar. Ah sizin ben.
o paralarla yol vs. yapacak devlettir, daha sonra bazıları bunları tayyip'in yaptırdığı diye savunurlar. neresinden tutsan elinde kalıyor.
bu devlet önce sever sonra ...
aileye çocuklarını ve faiz olarak doğabilecek torunlarını verebilecekse devlet sonuna kadar haklıdır.
baba tarafına oğlunu geri verecek, çektiği acıyı neşe ile değiştirecek bir kudret sahibi devlet tabi ki ödediği parayı ister. ölen sivillere bile şehit aylığı bağlayan anlayış için gülmemiz gereken davranış.
ağlarız, gülecek halimize.