bugün

insanları kişilikleri değilde sahip olduklarına göre değerlendiren insanlara acayip koyan bir olaydır. kızlar arabanın modeli yeni ise orospu, kaltak, motor ve kaşar olurlar. hoş okula kendi arabasıyla gelen erkekler ise arabanın marka ve modeline göre ya piç yada meteliksiz olurlar.
hemen sevgili adayları listesinde 1.sırayı ayırmak lazım. *
(bkz: oyle bişey yok olsa ben bilirim) demek istediğim ama hakkatende olan kzıdır.
imkanları olan ve kullanan kızdır. kimsenin hor görmeye veya eleştirmeye hakkı yoktur.
bu tür kızlar ya çok zengin ve züppe vari yetişmiştir, yada ailesinin baskısı yüzünden bu şekilde üniversiteye geliyordur. bazıları içine kapanık olurken, bazılarıda erkekler ve kızlarla oynamayı sever. çok salakta olurlar, çok kültürlüde, ya yurtdışına okumaya gitmiştir, yada serseri serseri gezmeye.
ama zenginliği yüzünden bir çok kişi tarafından sevilirler. bu tür kızlara yüz vermeyen erkek tipleri vardır. bu tür erkekler gerçekten kişilik sahibi ve çokta zeki olurlar. bu zengin kızlar içten içe bunları tanımak istesede, auraları onları ittiğinden bir türlü yaklaşamazlar. yıllar geçsede bu kızlar onları hatırlarlar. kişilik sahibi ödün vermeyen kardeşlerim. sağolun var olun
(bkz: peniselin)
"üniversiteye özel otomobiliyle gelen erkek" ten hiçbir farkı olmayan ve asla belli kalıplara, yargılamalara sokulmaması gereken insanlardır.
eskiden değişik gelirdi bana bakardım , incelerdim okula arabayla gelen hatunları . Fakat bigün transporter lı bi hatunu ,kampüste derse gelirken gördüğümde o an diğer arabayla gelen kızlar benim için sıradanlaştı . i.i.b.f öğrencisi olan bu hatunu , daha sonrada 4 kez otoparkta gördüm ve kendisine hayranlıkla baktım . o minivan babasınında amcasınında olsa , o aracı kendine yakıştırıp benim gibi insanları kendisine hayran bırakarak okula gelmesi , taktire sayan bir durumdur .
özel üniversitede okuma ihtimali yüksek olan kızdır.
(bkz: super girl)
babası veya anası zengin kızdır.
özel üniversitede baba parasıyla okuyan,o parti senin bu kafe bar benim gezen kızın olayıdır tiki olmasıda ihtimaller arasındadır.
(bkz: genç kızların araba alamayacağı sanısı)
sözlük yazarlarının ulaşamayacağı ultra süper bir kızdır. kimse onun tırnağı bile olamaz.
(bkz: bu kız beni görmeli bana kazak örmeli)
kendi arabası olmadığı için arabası olan kıza bok atma sevdasıdır bu. hatta yarın öbür gün kendi kız arkadaşına babası araba alıp kız arkadaşı arabayla giderse tükürdüğünü yalayacaktır muhtemelen.

zaten çoğu erkek kız arkadaşı arabayla okula giderse rahatsız olur ama kızlar bu durumu anlamaz. "yha aşkım ne olacak" moduna geçerler. halbuki işte bu gözü dönmüş abazanlar yüzünden karşı çıkarız biz. suç yine kızlarda değil, bu abazanlarda orası ayrı.
arkadaş ortamında kıza söylenen söz taşaklıymış kelimesidir.burada geçen taşaklı kelimesi sırtı yere gelmez,arkası sağlam,parası çok anlamlarındadır. *
zengin ve kendisinden daha iyi otomobili olan çocuklara veren kızdır. **
erciyes üniversitesinde okuyan kayserilileri bu kategoriye kız erkek ayırt etmeden rahatça sokabiliriz.
şöförlü versiyonları da olabilen ve hatta arada paşa gönlü isteyince şöförüne iğrenir bi ifadeyle yaptığı bugun ben kullanmak istiyorum manasında 2 el haraketiyle şöför koltuğuna oturanı bile görülmüştür. * *
bizi de gideceğimiz yere kadar atarsa bir teşekkürü eksik görmeyeceğimiz kızdır.
biz sigara parası bulamayan üniversite ögrencilerinin bu durmuna sebep olan şahsiyetlerden bir tanesi.toplumsal çelişkileri gösteren yegane kişilik.
arabası olmayan bizlere caka satarmışcasına arabasından her seferinde afillice inen kız türü.
anne baba trafik kazasında ölüp, iki kardeş bi başına kalmış, lakin aileden bir dünya para ve mülk kalmış, kredi kartı sözleşmesi doldururken sahip olunan mal varlıkları listesinin tümünü işaretleyen kızdır. *
motorlu taşıtlar vergisi ödeyen kızdır.