bugün

çözülemeyen insan davranışlarıdır...kimse neden yaptığını bilmez ama yapar..
(bkz: sarılan iki insanın sağa sola sallanması) *
macın basında 'paslı oynucaz beyler kesın tamam mı' cumlesını kurmus cocugun, anlamsız bır bıcımde kendını lionel messi zannedip calıma gıtmesidir.

edit:ertem sener tarzı spıkerlık yapmaya calısan cocuk da cabası **
(bkz: seri eksi oy veren ibne)

erdi: seri eksi oy veren kişiye "ibne" sıfatını ben lâyık görmedim bilakis bu sıfat neredeyse evrensel bir yaklaşım hâlini aldı. peki ya sen, seri eksi oy veren kişinin bu hâlini çözememiş olmamın neresini eksiliyorsun? ve bu tavrına hangi sıfatı lâyık görüyorsun?
her fırsatta what ne demek diye soran insanların araştırılmasını istiyoırum.

(bkz: devlet bize ekmek versin)
eve gelen birine geldin mi diye soran kişinin davranışları.

geldin mi?

yok canlı bağlanıyorum amk.
-apt. girişinde ziline basılır-

-kim o?
*ben

zzztt kapı açılır. *
bazı erkeklerin sinirlendiklerinde veya karşıdakine tehdide hazırlandığında dilini alt dişlerinin arkasına itip poz vermeleri.
insan yaratığının çok yorgun ve uykusuz anında gelen o tatlı esnemeyi hayvanca bitirmesi. bir aslan bir buğa bir öküz gibi esneme sonlandırılır. neden acaba?
dolmuşta birinin yüksek sesle müzik açması.Kardeşim belki ben o müziği sevmiyorum tiksiniyorum neden açıyorsun ki? dinleyeceksen eğer kulaklıkla dinle.insanları rahatsız etme...
elinde telefonla yeryüzeyi ile 43.23 derece açı yaparak tutarken , son ses ismail yk açıp sokakta artistlik yaparak yürümek...
*
mesleğimle ilgisiz sorunlara yanıt bulmamı bekleyenleri anlayamadım.
i: insan
b: ben

i - ya bi bakıversene msn açıkmıyo kardeşim.
i- bide webcam çalışmıyo..
i- istersen parasını vereyim format atalım. olurmu?
b- bilgisayarcıya göster..
i- sen anlamıyonmu bunlardan ?
b- yazılım geliştiriyorum abim, format atmayı bilmem***
Her yarım saatte bir seni anlayamıyorum,seni çözemiyorum deyip sebebini sorunca suratına mal mal bakan insan tipi.
megafon konuçmalarında çok saklanan durumdur sanırsam.
- kimo
- benim.
peki be dedirtir insana, yahu zaten senin kim olduğun benim sorduğum..
sabahın ilk ışıklarında yağmurlu ve soğuk havada boğazda yüzmek.
bazen de aptal insan davranışlarına örnek teşkil eden davranışlardır. örneğin, yazdığın mesaja cevap bile vermeyen bir kişiyi engellemek. yahu zaten yazmıyor sana bir şey, engellemek de nedir. gülünse mi ağlansa mı bilinemiyor efenim.
tuş kilidini açıp kapamak.
Çorbayı tabakta içememek; pipetle veya bardakta içmek.
iki ayağa da iki farklı çorap giymek.
Sütlü tatlıları yerken kasenin dibini görmeye tahammül edememek.

Ama seviyorum bunları yapan insanları. Farklılar... Bir taneler.
uzakdoğudaki insanların çubuklarla yemekleri yeme gayretleri çözülemeyen davranışlardandır benim için.
örneğin kendine zararı olan insana daha çok bağlanmak enteresan insan davranışıdır.
yarım saat sonra elde bir eşyanın tutulduğunu farketmek.
aşkın halleri.