bugün

ibretliktir.

5 kişi tecavüz etmiş, hamile bırakmışlar.

--spoiler--

yozgat Valiliğinin açıklaması, "konunun tam olarak açığa kavuşturulabilmesi için soruşturma hakkında detaylı bilgiler kamuoyuyla paylaşılamamaktadır. Ancak adli makamlardan alınan bilgilere göre, mağdurun ve babasının verdiği bilgiler doğrultusunda 5 kişiye adli kontrol şartı ile her gün kolluk birimlerine imza atma zorunluluğu ve yurt dışına çıkış yasağı uygulanmıştır. Adli makamlarca yapılan yeniden değerlendirme neticesinde şüpheliler hakkında ayrıca gözaltı kararı alınmıştır”.

--spoiler--

http://www.mynet.com/habe...avuz-aciklamasi-2582601-1
(bkz: abazan cumhuriyetinde siradan bir gun)
toplu tecavüzün cezası tüfekle olmalıdır. doğrudan suç organına.
Doğru haberse boşuna yobaz denilmiyor buraya kusurabakmayın iyi insanları tenzih ediyor özür diliyorum ama maalesef böyle.
ne hale gelmisiz yahu, muhalefet yokmu be, chp mhp ne ise yarar bir tanesi cikip su meseleleri adam akilli mecliste gundeme getirmedi be.
haberi daha önce de başka bi yerden okumuştum, tecavüzcülerden biride engelli kızcağızın erkek kardeşiymiş.

edit: biri de beni eksiliyor, ben ne yaptım aq bildiğim bi şeyi söyledim sadece. hırsını benden mi alıyor ne yapıyor eleman.
görsel

Cezası tam olarak bu olmalı.
hadım etme cezası gelmişti, uygulansın bekliyoruz.
çalanın elini keseceksin, sikenin sikini keseceksin, vuranın başını keseceksin, bakanın gözünü oyacaksın, yalan söyleyenin dilini keseceksin, halkına zulüm edenin götüne dinamit sokup patlatacaksın..
Gidebildiğimiz yok zaten biri atom bombası falan Atsada topluca kurtulsak amk.
bunu yapan o .çocukları için idam gelmesi müstehaktır.
hala lafımın arkasındayım.
kısasa kısas
tecavüz edene tecavüz edilecek.
devlet bu işler için afrika'dan özel sağır dilsiz tecavüzcüler getirecek.
sonrada hadım edilecek.
Hadım gelmişti dimi. Resmi gazetede geçti yani. O zaman ilaçla hadımı falan geçip direk baltayla keselim. Baltanın sapını da bunlara sokalım. Yetmez ama evet
henüz ibretlik değildir. Biri bunların siklerini alıp kıyma makinesine soksa o zaman ibretlik olur.
Olayın yozgat'ta gerçekleşmiş olması şaşırtmamıştır.
siklerinden salandırıcan bu oruspu cocuklarını.
feto nun oyunu ınanmayın.
hadım edip götünde balta sapıyla müebbet ceza verilmeli.