bugün

gulse bırsel ın ucuncu kıtabıdır. kapagında asrın ıcadı gınger ıle bır fotografı bulunmaktadır.
özellikle uzun yol otobüslerinde yan koltuktaki yaşlı amcanın canının sıkıldığı ve bu sıkkınlığı konuşarak gidermek istediği için kurban olarak seçtiği kişiye ilk söylediği soru cümlesidir.kısa net ve sert cevap verilmezse soruların ardı arkası kesilmez.kişi kendini kaybedip safça cevap verdiğinde konuşma sonunda bir de bakar hayatını anlatmıştır biraz pişmanlık biraz rahatlama da vardır zira yaşlı amca tekrar görülmeyecektir.
gülse birsel'in günlük hayattaki bir çok ayrıntıyı mizahsen bir dille anlattığı aynı zamanda bazı kesimleri tiye aldığı serinin 3. kitabıdır. ayrıca yiğit özgür'den de bahsetmektedir
Meraklana meraklana aldığım ama Gülse Birsel' e yakıştıramadığım kitap.Çokda güzel olmamış.
Günlük niyetine kitap yazmışda denebilir.
okunduğu zaman insana bir şey katmayacak olan kitap..çıtır çerez kitabı...
yolculuk esnasında yan koltukta oturan insan tarafından söylendiyse yandığınızın resmidir. bunun tam olarak anlamı "yolculuk boyunca susmayacağım, ve sen de beni dinleyeceksin"dir.
eğer kafanız yorgunsa hayat sizi yoruyorsa siz hayatı anlarken yorulduysanız alın bu kitabı oturun odanıza okuyun sayfalarını tek tek.
(bkz: kitabı okumadan anlamak)
"aids tedavim için gidiyorum" cevabı ile çiftli koltukta rahat bir yolculuk yaparsınız...
gülse birsel'in kafa dağıtmaya yarayan kitabı. okurken keyifli, boş zamanınız da varsa süper...
biletiniz almış, otobüsünüzün saatini beklerken oturduğunuz bankta yanı başınızda oturan yurdum insanından duyabileceğiniz cümle.
gülse birsel'in 3. kitabı. henüz yeni keşfedip okudum. aşırı bir şey katmadı bana ama boş zamanınız varsa okunabilir. Kitap sıkmıyor ve samimi bir dille işlenmiş konuları var. 10 üzerinden 6-7 civarı puan alır.
Biraz Düşünüldüğünde Devreleri yakan soru.
Haydan geldik hû'ya gideriz.
gülse birsel'in denemelerinden bir tanesidir.