bugün

türkiye'deki tüm gs store mağazalarındaki malları satsan hiç oynamayan ryan donk'un 1 senelik maaşı çıkmaz, böyle şeyler tamamen yönetimin taraftarın gazını almak için yaptığı göstermelik şeylerdir. 150 liralık formadan kulübe kalan taş çatlasın 30 liradır çoğu nike'a adidas'a gidiyor. inanmayın şöyle şeylere kıyafet alarak borç azalmaz kulüpler transfer yapmayı öğrensin bunun yerine açık ve net.
beklenen ilgiyi uludağ sözlük'te görememiş kampanya/çağrı/seferberlik.
görsel
(bkz: yellowfriday) 2 gündür bu başlıkta dikkat çekmeye çalıştığım taraftar kampanyasıdır. Bu başlıkta yazanları görünce mutlu oldum yalnız değilmişim.
Futbolcuların da katkısı konusunda güzel bir entry de bulunduran başlıktır. Eski ve yeni futbolculardan da katkı bekliyoruz yeni başkanımızdan eski başkan ve yöneticilerimizden. Taraftarın elinden geldiğince yaptığı alışverişe de öğrencilere çocuklara hediyeler göndererek katılmalarını temenni ediyorum.

Tugay, Riera, Ergün, hagi Mancini, bruma, necati ve niceleri böyle bir şeye katılsalar çok güzel olur.
O gün bugün. gs store online alışverişleri de dahil olmak üzere akşam satış açıklanacak. http://www.gsstore.org gece trafiğe dayanamadı, şu anda açık. Bir kupa da olsa alıp dahil olmanızı tavsiye ederim günü gelince bugünü anacağız.
Mesai saati sonrasında satışlarda zirve görülecek kampanyadır. internetten alışveriş yapılarak da destek olunabilir. Ben de gidip keseme göre bir şeyler aldım. Desteğe davet ediyorum taraftarımızı.