bugün

hayatımda sigara içen tipten daha dangalak bir tip gördüysem o da, bu gtümün kavrulduğu sıcaklarda çay içen dangalak tiplerdir.

bazen gençler gelir sorarlar bana, onur nasıl oluyor da bir insana bir kere baktıktan sonra nasıl bir tip olduğunu anlayabiliyorsun..

derim ki, toplanın etrafıma, böyle gerizekalı tiplere iki kere bakmaya gerek var mı? şaşırırlar, neyse. konumuz çay, bildiğimiz gibi çay sıcak içilirse makbuldur, ama sıcak havalarda içilirse, insanın .mına kor. kor valla, ama bu dangalak tipler, isimlerinden de anlayacağımız gibi, bunu düşünemezler, o allahın sıcağında çay içerler.

bre efendim, git su iç ayran iç, hiç bulamadın şöyle serin bir karpuz yar ye.. nedir efendim bu sıcakta bu çay merakı..
harareti alır.**
(bkz: default türk insanı)
(bkz: ne içtiysen aynısından istiyorum)
(bkz: çay yok muydu)
(bkz: yazın çay koyması gereken insan)
yazın çay içenlerin "dangalak" olarak nitelendiği tümcedir.niye içilmesindir. sıcak havanın kavurucu etkisine destek sağlamaz çay içmek. denemelisiniz. *
(bkz: bi siktir git çay koy)
yaratılışın 'akıl dağıtımı' aşamasında serinletici bir şeyler içmece arayışı dolayısıyla 'akıl' hakkını kaybetmiş, ismiyle (bkz: onur) karakteri arasında uçurumlar olduğu test edilmiş, kanıtlanmış; kendi yaptığını hakikat sanıp başka insanları ve diğer insanların yaptıklarını eleştirme hakına sahip olduklarını düşünen (bkz: noob) insancıkların eleştirdiği insandır.

(bkz: sanane)
vücut ısısını, ısıyla serinletmeye çalışan insandır. metabolizma'nın hava sıcakken, sıcak bir şeyler içmekle, ilk başta terlemeye yol açmasına rağmen, sonradan serinlediği görülmüştür.
soğuk çay içebileceği ihtimalini göz önünde bulundurulmamış insandır.
işi bilen insandır. çay fayda sağlayacaktır. haa şuursuz olması beni alakadar etmemektedir.
şimdik şöyle ki; insan metabolizmasında homeostazi yani kararlı iç denge deyü birşey vardır. bu sebeple insanlar çay içerekten dışarıdaki sıcaklıkla içerideki sıcaklığı dengelemeye çalışırlar. netice de vücut zaten sıcak olduğundan dışarıdaki havayı soğuramaz ve terlemeyle ısı kaybederek bir süre sonra serinler. soğuk içecekler içildiğinde ya da gıdalar tüketildiğinde ise tüketim anında mutluluk maksimum olur, serinlik tavan yapar. ancak tüketim bittiğinde ise o dışarıdaki sıcak hava ışık hızıyla bünyeyi yakar, yıkar. o yüzden büyüklerimiz çay harareti alır felsefesini benimsemiştir. lakin bu felsefe umrumda bile değil. ben çay içtiğim vakit midemden böğrüme doğru bir alev topu çıkmakta ve bırak hararetimi almayı adeta beni kavurmaktadır. tabi bu benim bu tespiti kabul ettiğim anlamına gelmiyor elbette. anama babama şuursuz diyenlerin allah ağzını büzer valla. zaten büyükler çay içmezse onların başları tutar, asabi olurlar. ondan siz siz olun şuursuz felan dinlemeden çaylarını eksik etmeyin.. çaysamak böyle birşey..
bilgisizce yazılan bir yazıdır. tamam çay sıcaktır sıcak olmasına da çay hararet alıcıdır, çayı içtiğin zaman hele ki bir dakika yazın ortasında sıcakta serinleyebiliyorsun.
yazın sıcak havada içilemeyen sigara için çay yardımcıdır zira çayla beraber sigara her türlü yerde içilir.
(bkz: hükümetin sigara yasağı kapsamında çayıda yasaklaması)
en büyük kahveci yalanı (bkz: çay harareti alır)
kendini çayla serinleyeceğine inandırmış insandır.
(bkz: aa bu benim lan)

kahve içmekten sıkılmış olan, soğuk bir şeyler içmek istemeyen ve çayı çok seven kişidir.
türk çayını ve kivili çayı da önerir.
çay içmek bir tutkudur. yancı olmanın ötesinde aslidir. her günün vazgeçilmezidir.
tamda ince belli cam bardağımdan tavşan kanı çayımı yudumluyordumki bu başlık çıkıverdi karşıma. ne demek şimdi bu? şuursuz falan ayıp oluyor ama.
asıl şuursuzluğun yazın çay içmek değil, çayın harareti almaya yardımcı olduğunu bilmemek olduğunu düşünen insandır.
çayın rengi güldendir, doldurmak usüldendir. çay aşk gibidir, vazgeçilmez, her mevsim içilir.
çay içmeyi seven insandır. budur.
rizeli olması olasıdır.
yazın kavurucu sıcağında dahi çay gibi bir nimetten vazgeçemeyen tutkulu insanlardır.
şuurunu kazanmak için içenleri biliyorum.
zararsızdır, içiniz...
çayın harareti aldığı yalanına inanmış insandır ki bir müddet sonra terlemek suretiyle pişman olacaktır.
herşeye bok atma çabası nın bir ürünü daha. çay yazın da içilir kışın da ohh ne güzel harareti alır, güne güzel bi başlangıç yapılmasını sağlar.
şuursuzlukla alakası olmayan durumdur.
güncel Önemli Başlıklar