bugün

Yılan, Kutup boğası.
Örümcektir efenim. Sağa sola ağ örüp rahatsız etmekle kalmaz ayrıca, tavandan inerek alnınızın ortasında debelenir.
köpek.

işte benim oğlum.

görsel
tırtıl'dır, eyer bol soğanlı çorba yemeklerinde karşınıza çıksa sizi komaya bile sokabilir.
kadıköy köstebeği.

(bkz: köstebek bilica)
Yalandan korkmam yılandan korktuğum kadar.
kadınlar.
4'ten fazla bacağı olan tüm canlılar.
salyangoz ıyy adını yazarken bile kötü oldum.
sülük mü ne böyle insanlar orasına burasına yapıştırıyor falan.
çiyan. bide arı.
kertenkele.
kelebek..

sevenlere sevgilerimi ve saygılarımı ayrıca fırıncı küreğini armağan ediyorum.. yok bir gün yaşıyormuş, yok nesi zararlıymış beni mi yermiş.. *
sinek. normal zamanlarda katlanılabilir ancak yüze, dudağa ve yenilen yemeğe konunca en iğrenç hayvanlardan biri olur.
am delisi.
kedidir kedi.
(bkz: insan)
kimse de örümcek dememiş.
örümcek.
Adet kanini cok komik bir seymis gibi saga sola yazan hayvanlar.
örümcek.
butun hayvanlar. hepsi olsun gebersin igrrnc pislik yaratiklar.
Yilan gordum,akrep gordum,hamamboceginin ucanini kacanini gozumu kirpmadan ellerimle çatirdatirim.

Ama fareye inanılmaz bir tiksinti duyuyorum,o ince viiykk sesi midemi kaldiriyor,pisligi de cabasi.
adını bilmediğim, sürekli tahtada ahşapta falan rastladığım, 4 5 cm boylarında ve gövdesi bir yuvarlak gibi olup her tarafından 029823432 tane ayağı mı kılı mı ne olan garip bir yaratık. ismini henüz öğrenemedim, tekirdağ değirmen altında görüldü. koduğum oğlu.
Kertenkele, kurbaga, butun anfibian ailesi, iyk yilan, butun bocekler, solucan, yarasa, ve faregiller. Iyk. Korkagin tekiyim, ciglik cigliga kacarim.
sürüngenler.