bugün

özdemir asaf.

çok içten yazıyor.
(bkz: yahya kemal beyatlı)
(bkz: ümit yaşar oğuzcan).
(bkz: can yücel)
(bkz: ömer hayyam)
(bkz: özdemir asaf)
(bkz: nazım hikmet ran)
(bkz: pablo neruda)
(bkz: orhan veli kanık)
(bkz: cemal süreya)
orhan veli
oscar wilde
turgut uyar
metin altıok.
(bkz: nazım hikmet ran)
(bkz: özdemir asaf)
(bkz: ahmed arif)
(bkz: kitler) heheh :d
Üstat Necip Fazıl.
Omer Hayyam ve Cahit Sitki gunumuzde ise RayRay Kasim efenim.
Tabiki de Neşet Ertaş hafız.
Nazım hikmet ran..
çok güzel şiirler yazan şairler var ama bütün şiirleri güzel olan mehmet akif ve necip fazıl var bildiğim kadarıyla.
turgut uyar.
her tarzın üstadı farklıdır sonuçta ama sıralayacak olursak; mehmet akif ersoy, ahmed arif, nihal atsız, ömer hayyam.

bunların dışında klasman dışında üst düzey şairlerden; fuzuli, nedim, baki, nef'i, nabi diye gider.
Yahya Kemal Beyatlı!
Yerli ve yabancı tüm şairler büyük bir saygıyı hakediyor. Ve herhangi bir duyguyu anlatmak istediğimde şiirlerine başvurduğum bir sürü şair var. Ama içlerinde edip cansever’in yeri ayrı.

Betimlemeleri, sembolleri, hissiyatı o kadar güzel oturuyor ki bende o an şiiri yaşıyorum.

Depresyonda da çok güzel gidiyor. Acı çekiyorsanız daha fazla çekmeye başlıyorsunuz. Yaşasın mazoşizm!
Orhan Veli kanık.
Nazım hikmet ran.
Cahit sıtkı tarancı,özdemir asaf,cemal süreya.
Fazla derin fazla güzel. Hayâlî..
öyle çok şiirler ile ilgilenmem ama tarzı bakımından hüseyin nihal atsız ilk sırada benim için.
Özdemir Asaf.
Cemal Süreya
Turgut Uyar
edip Cansever

Bu üçlü ile birlikte tabi ki Tomris Uyar

Ve küfürün yakıştığı yegane adam, can Yücel

Bir de can Dündar
ümit yaşar oğuzcan.
Hepsinin gerçekten çok güzel şiirleri var ancak sezai karakoç 'un bir den fazla var ve bu onu imtiyaz sahibi yapıyor nazarımda. (bkz: )köşe (bkz: )leyla köşesi (bkz: )monna Rosa.
Yunus söyler sözünü, hakka bağlar özünü, görmek ister yüzünü, allah diyelim allah, allah diyelim allah.
nazım hikmet, özdemir asaf, atilla ilhan güzel şairlerdir ve çok severim okumayı ancak en çok sevdiğim en iyi şairler kim diye sorar iseniz sevgili yazarlar; fuzuli ve nâbi gibi üstadları derim.