bugün
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke23
- yazarların kendilerini tanımlama şekli13
- anın görüntüsü14
- bayburtta picasso'ya ait ünlü tablo yakalandı16
- izmir 3 koşuda hangi at gelir8
- kanka olmak istediğiniz yazarlar25
- menzil cemaatinin 17 milyar serveti olması23
- realite manipülasyonu23
- yazarların gurur duydukları özellikleri16
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir20
- chatgpt10
- kadınların katlandığı eziyetler15
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri11
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın13
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- zeynep bastık'ın beyaz külodu16
- belediye konserleri yasaklansın10
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey33
- yazarların romantiklik seviyesi21
- müslüman diye hamas'ı savunmak22
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- nerede o eski yazarlar9
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- peter parker'ın mutsuz olması13
- reis deyince akla ilk gelen23
- günün sözü9
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- eskiamaeksikbiri21
- b12 takviyesi10
- gecenin şarkısı8
- yazarların en çok sevdiği aylar22
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır19
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- şalgam suyu10
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları20
- sokakta görülen kediye naber lan demek9
peki ya buzdolabındaki bu şakacı dondurma kabına ne demeli? büyük umutlarla açar bakarsın ama ya çökelek çıkar içinden ya fasulye pilakisi ya da bamya...
arkadaşlar evde trt haberi izliyorum. ayaklarım uyuşmaya başladı şuurum gidip geliyor. kendimi akp'li gibi hissediyorum, birden bire badem bıyık belirdi dudağımda. allah'ını seven kapıyı kırıp eve girsin, arkadaşlar akp'li oluyorum n'olur yardım edin. cüzzam gibi bu virüs tüm vücuduma yayılıyor yardım edin.
Milyonlarca yürek , Tek bir soru ; 8 Gün ne ara geçti...
Hobilerimiz arasında arkadaşlarla toplanıp herkesin telefonlarıyla ilgilenmesi var..
fox'taki lale devri hala devam ediyor amk. osmanlı'da bile bu kadar uzun sürmedi.
- ya sev ya terk et dedik mi demedik mi ?
- o halde niçin kendini zorluyorsun ?
- o halde niçin kendini zorluyorsun ?
Mesut Özil : ''C.Ronaldo ile lokantada yemek yedik garson hesabı getireyim mi diye sordu. Ronaldo da 'Allah'tan başkasına hesap vermem' dedi ve lokantayı terk ettik. ''
koluna taktığın kız iddaa kuponu gibi değil mi? sürekli yatıyor.
GÖZ ZiNASI KURANDA Ey Resulüm, müminlere söyle, harama bakmasınlar ve avret yerlerini haramdan korusunlar! Müslüman kadınlar da zinetlerini göstermesinler, başörtülerini yakalarına kadar örtsünler! (Nur 31)
SABREDiN..HZ OSMAN HAYALI GÖZ ZiNASI YAPMADI DiYE iFFETLi BiRiNE GiTTi.HiÇ ERKEĞE BAKMAYAN BiRiNE GiTTi.KIZ KiRLETiP TEMiZ KIZ ARYANLAR TÖBE EDiN..TEMiZ BiR KIZLA KALBiNiZ KARŞILIKLI OLUR..AŞK BU ALLAH IN AŞKININ DERCELERi VAR..DAHA ÇOK GÜÇLÜ AŞKLAR VAR BiLMDEiĞiNiZ..YETERKi KALBiNiZ DOĞRANSADA SABREDiN..HZ.OSMAN KAZANDI..PES ETMEYiN..CENNETiDE KAZANIRSINIZ.BU DÜNYAYIDA.
Yüreğinin götürdüğü yere git gitmelisin; Ebengiller orda, seni bekliyor *
Hatun olmuş 130 kilo beni taşıyabilecek erkek arıyorum diyo, Ulan seni taşıyacak tek erkek Seyit on başıydı o da öldü.
Antik Mısır zamanında büyücülük gündelik hayatta yaygın olarak kullanıldığı için denizin yarılması çokta afilli bir olay olarak görülmese gerek.
atanamayan öğretmeni anladık da babama yıllardır hac çıkmıyor adam bildiğin atanamayan mümin.
sevme beni kızım sen parfüm ben esrar kukarım, sen saat 10 da ben şafakta kalkarım, ellerini verme güzelim cigara diye tutarım. *
Burak Yılmaz'ın futbolcu olması'n da emeği geçmiş herkes'in gelmişini, geçmişini,geleceğini sikeyim.
Aslında facebook iletisi değil. Burak yılmaz başlığında yakaladım. yakaladığım andan itibaren gülüyorum. eş dost görsün istedim. yazan arkadaşı tebrik ediyorum.
not: Galatasaraylım hem de en fanatiğinden.
Aslında facebook iletisi değil. Burak yılmaz başlığında yakaladım. yakaladığım andan itibaren gülüyorum. eş dost görsün istedim. yazan arkadaşı tebrik ediyorum.
not: Galatasaraylım hem de en fanatiğinden.
hayatta iki şeyi anlayamadım; 1- necati şaşmaz' ın konuşmasını. 2- tekrarını.
cigarayı rüzgarda kibritle yakmak kadar zordu seni anlamak.!!
galiba çakmak . lazımdı.!
galiba çakmak . lazımdı.!
yabancılarda
+ hey mike nasıl görünüyorum
-harikasın dostum , mükemmel görünüyorsun
bizde
+ nasıl olmuşum lan keraneci ?
- sırf heyecandan öl diye kız olsam verirdim amk tipe bak kürtaj gazisi.
+eyvallah kanka demekki tam istediğim gibi olmuşum
- aynen kanka s.k.me benzemişin kafa var ama beyin yok
+ hey mike nasıl görünüyorum
-harikasın dostum , mükemmel görünüyorsun
bizde
+ nasıl olmuşum lan keraneci ?
- sırf heyecandan öl diye kız olsam verirdim amk tipe bak kürtaj gazisi.
+eyvallah kanka demekki tam istediğim gibi olmuşum
- aynen kanka s.k.me benzemişin kafa var ama beyin yok
Bazıları ciddi ciddi güldürmektedir.
-Yaşadıklarımdan öğrendiğim en önemli şeylerden biri de; köpürmüyorsa şampuan değil saç kremidir.
-10 tane dizi izleyen arkadaşım var. 7'sini bu sezondan alıyor 3 tanesi alttan. 11.diziye kredisi yetmiyormuş.
-Büyük annelerimiz bizi yıllarca "göz var, göz!" diyerek illuminati hakkında uyarmış da fark edememişiz.
-Yaşadıklarımdan öğrendiğim en önemli şeylerden biri de; köpürmüyorsa şampuan değil saç kremidir.
-10 tane dizi izleyen arkadaşım var. 7'sini bu sezondan alıyor 3 tanesi alttan. 11.diziye kredisi yetmiyormuş.
-Büyük annelerimiz bizi yıllarca "göz var, göz!" diyerek illuminati hakkında uyarmış da fark edememişiz.
Bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır, kapıcı bile neyin var diye sorar. Bi sen aramazsın ama. Ayı oğlu ayı ya.
Yozgat benden büyük, onunla başa çıkamam.
Bugün pamuk kalbinden taşınıyorum sevgili. Çünkü anladım ki orda fasülye bile yetişmez.
YENi YENi SEVDALAR ÇiÇEĞi MiSiN BANANE BANANE BANANE BE SLK ŞARTLAR BUNU GEREKTiRDi AYRıLDıK iŞTE BAHANE BAHANE BAHANE BE SLK.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar