bugün
- peter parker'ın mutsuz olması16
- bayburtta picasso'ya ait ünlü tablo yakalandı19
- gecenin şarkısı8
- izmir 3 koşuda hangi at gelir9
- zeynep bastık'ın beyaz külodu20
- birlikte diyete başlayalım mı9
- yazarların romantiklik seviyesi25
- realite manipülasyonu20
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke26
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları21
- yazarların kendilerini tanımlama şekli13
- anın görüntüsü14
- kanka olmak istediğiniz yazarlar25
- menzil cemaatinin 17 milyar serveti olması22
- yazarların gurur duydukları özellikleri16
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir20
- chatgpt9
- kadınların katlandığı eziyetler14
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri11
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın13
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- belediye konserleri yasaklansın10
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey33
- müslüman diye hamas'ı savunmak10
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- reis deyince akla ilk gelen23
- günün sözü9
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- eskiamaeksikbiri21
- b12 takviyesi10
- yazarların en çok sevdiği aylar22
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır18
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- şalgam suyu10
- sokakta görülen kediye naber lan demek9
Kıza bakıyorum adeta bir cnbc-e, ntv. Birde yanındaki erkeğe bakıyorum bildiğin flash tv.
Polonya'da dişçi bir kadın aldatan sevgilisinin tüm dişlerini sökmüş.. Adam sevgilisi ürolog olmadığı içün şükrediyordur eminim. Mazallah...
Otobüste oturmadan önce güneşin hangi tarafa geleceğini hesaplayıp, devamlı yanlış tarafa oturan bi kitle var.
daddiridatdat: hacı bu en beğenilen entrylerim arasında ilk 5 de... o kadar yazdığımız şeyleri okumayan ne çok kişi varmış meğer. gitmişler bunu en beğenilen entry lere sokmuşlar.
daddiridatdat: hacı bu en beğenilen entrylerim arasında ilk 5 de... o kadar yazdığımız şeyleri okumayan ne çok kişi varmış meğer. gitmişler bunu en beğenilen entry lere sokmuşlar.
taraftarsız oynanan maçta taraftarsız oynama cezası alan ilk ve tek takım olarak tarihe gecen fenerbahçe , sahası olmadan saha kapattırma cezası alacak olan beşiktaşa rekorunu kaptırmak istemediğini açıkladı.
-aşkım face şifren ne?
+başak aşkım
-başak kim ya?
+başak benim burcum
-burcu kim?
+hıııaaamınaaaağ.
+başak aşkım
-başak kim ya?
+başak benim burcum
-burcu kim?
+hıııaaamınaaaağ.
işte allah bir kapıyı kapıyor, diğerini açıyor... ceryan yapar öbür türlü.
"Sakalım yokki sözüm geçsin" diyen kıza usulca sokulup "bıyıkların yeter" dedim ,
Şimdi berberde sıra bekliyoruz .
Şimdi berberde sıra bekliyoruz .
her yazarda olduğu gibi 10 tane 'en beğenilen entryler'im var. o 10 tane en beğenilen entrymin tam 6 tanesi bu başlığa aitmiş. bir anda çok kötü bir yazar olduğumu anladım lan. bir daha linkine tıklamayacağım başlıktır. bende herkes gibi normal yazılarımı o 'en beğenilenler' listesine taşımayaca çalışacağım. içinde 'yaran' kelimesi geçiyorsa o başlıktaki entryleri okumayacağım bile amk. bu da böyle biline.
Fakir olduğumuzu ilk kez bana aldıkları ışıklı ayakkabının lambasını söküp,avizeye takmaya çalıştıklarında anlamıştım.
" Gülüşümü Yakala, Öfkem Çok Ağır Gelir Sana * "
şu tarz fotoğrafına falan yazan kişiler ölün abi başka birşey istemiyorum
şu tarz fotoğrafına falan yazan kişiler ölün abi başka birşey istemiyorum
kız arkadasım çok çekicisin dedi ayrıldık... bi ilişkide yalan olmamalı.
Herkesin bir gideri var; ama çoğunun geliri giderinden az; o yüzden bilanço hep açık veriyor.
bir konu hakkında telefonda 5 saat dertleştikten sonra, aynı konuyu daha detaylı konuşmak için ertesi gün buluşan varlıklardır kadınlar.
erkeklerin %84'ü her 10 saniyede bir seks düşünüyomuş yok artık daha memeler.
en çok yaran ileti şudur;
--spoiler--
Bilgeliğin başladığına ilk işaret, ölmek isteğidir. Bu yaşam dayanılmaz görünür, bir başkası ise erişilmez. insan ölmek istediği için utanmaz artık; nefret ettiği eski hücresinden alınıp ilk işi nefret etmeyi öğrenmek olacağı yeni hücresine konulmak için yalvarıp yakarır. Bunda belirli bir inancın kalıntısı da etkilidir; taşınma sırasında efendi koridorda görünecek, tutukluya şöyle bir bakacak ve diyecektir ki: bu adamın yeniden hücreye kapatılmasına gerek yok. O bana geliyor artık.
--spoiler--
facebook iletisi olmasa okumayacaktınız amk. franz kafka' nın bu güzel anektodunu böyle okuturlar adama. hadi git şimdi.
edit: imla.
--spoiler--
Bilgeliğin başladığına ilk işaret, ölmek isteğidir. Bu yaşam dayanılmaz görünür, bir başkası ise erişilmez. insan ölmek istediği için utanmaz artık; nefret ettiği eski hücresinden alınıp ilk işi nefret etmeyi öğrenmek olacağı yeni hücresine konulmak için yalvarıp yakarır. Bunda belirli bir inancın kalıntısı da etkilidir; taşınma sırasında efendi koridorda görünecek, tutukluya şöyle bir bakacak ve diyecektir ki: bu adamın yeniden hücreye kapatılmasına gerek yok. O bana geliyor artık.
--spoiler--
facebook iletisi olmasa okumayacaktınız amk. franz kafka' nın bu güzel anektodunu böyle okuturlar adama. hadi git şimdi.
edit: imla.
Diyet için salata yiyorum diyosun salatanın dibini ekmekle sıyırıyosun oldu mu şimdi o diyet.
"SiZE YERDEKi ÇÖPÜ GÖSTERSEM "AA BAK ÇÖP" DESEM "BiRi ATMIŞTIR" DERSiNiZ. YERDEKi BiR ÇÖPÜN VARLIĞINA BiLE SEBEP ARARKEN NASIL OLUR DA TÜM BU SiKiMSNONiK MUHTEŞEMLiKDEKi EVRENiN YARATICISI ZEUS'U SORGULARSINIZ? YERYÜZÜNDEKi TiTANLARI GÖKYÜZÜNDEKi ŞiMŞEKLE iMTiHAN EDEN YÜCE ZEUS ŞÜPHESiZ iNKAR EDiLEMEZ!"
bir de azerilerin yaran facebook iletileri vardır.
cahannam ol profilimdan. aktiv olanlar add eyleye.
cahannam ol profilimdan. aktiv olanlar add eyleye.
az önce okuduğum ibretlik iletidir.
Kız: Nerelisin?
Erkek:ZONGULDAK ya sen?
Kız: istanbul..
Erkek: Hmm ne güzel
Kız: Tabikide güzel istanbul'un yanına yaklaşamaz bile ZONGULDAK...
Erkek. Hadi ya Anlatsana şehrini bizde bilelim!
Kız: Çok geniş sokakları; güzel güzel binaları; zengin buranın görgülü insanları; koskoca sahil manzaralı; şehir aşkı istanbul burda herkes fiyakalı kısa ve öz ayrıca çoğu şarkılar istanbulu anlatır şekerim Peki ya senin şehrin?
Erkek: Dardır sokakları, serseridir bu şehrin çocukları; Reisdir çoğu kişinin lakabı, yoktur belki paraları ama hepsi delikanlı; gecesi sessiz titrek adımlar... Kardeş sevdası uğruna yakarlar ortalığı; namusuna laf ettirmez bu şehrin çocukları; seninki kadar olmasada gösderişli deniz manzarası. Denizi olmadan boğulur bu şehrin insanları; Dedim ya, sen övün zenginliğin ile fakir deyip aşağıla onları; senin fakir deyip aşağıladığın çocuklar varya; gururu ile satın alır senin semtinin zübbe delikanlılarını! Çoğu şarkı istanbul'u anlatır. Çünkü ; ZONGULDAK anlatılmaz yaşanır !!.
Kız: Nerelisin?
Erkek:ZONGULDAK ya sen?
Kız: istanbul..
Erkek: Hmm ne güzel
Kız: Tabikide güzel istanbul'un yanına yaklaşamaz bile ZONGULDAK...
Erkek. Hadi ya Anlatsana şehrini bizde bilelim!
Kız: Çok geniş sokakları; güzel güzel binaları; zengin buranın görgülü insanları; koskoca sahil manzaralı; şehir aşkı istanbul burda herkes fiyakalı kısa ve öz ayrıca çoğu şarkılar istanbulu anlatır şekerim Peki ya senin şehrin?
Erkek: Dardır sokakları, serseridir bu şehrin çocukları; Reisdir çoğu kişinin lakabı, yoktur belki paraları ama hepsi delikanlı; gecesi sessiz titrek adımlar... Kardeş sevdası uğruna yakarlar ortalığı; namusuna laf ettirmez bu şehrin çocukları; seninki kadar olmasada gösderişli deniz manzarası. Denizi olmadan boğulur bu şehrin insanları; Dedim ya, sen övün zenginliğin ile fakir deyip aşağıla onları; senin fakir deyip aşağıladığın çocuklar varya; gururu ile satın alır senin semtinin zübbe delikanlılarını! Çoğu şarkı istanbul'u anlatır. Çünkü ; ZONGULDAK anlatılmaz yaşanır !!.
Hayır Anne. Ucuz oluyo diye 48 li tuvalet kağıdı almayalım anne. Taşırken bütün mahalle 7/24 sıçıyormuşuz gibi bakıyor anne.
Bielsa ve mancini ünal aysalin telefonuna aninda cevap verdiği için yarinki görusmeye hak kazanmis
,Trapattoni prostat nedeniyle tuvalette olup geç cevap verdiği icin elenmis.
,Trapattoni prostat nedeniyle tuvalette olup geç cevap verdiği icin elenmis.
Az önce otostop çektim , kamyoncu aldı arabaya bide üstüne 50tl verdi. Ne iyi adamlar varmış amk, ama şu an ormana doğru gidiyoruz kestirme yol var herhalde.
ismail mailini calarsan geriye ne kalir.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar