bugün

bana vermiyorsun,bari acemiliğime ver.
activex bakterileri %99a kadar yok edermiş, kalan %1'i onurlu direnişinden dolayı tebrik ediyorum.
+Evlat sana birşey soracağım.
-Sor baba.
+Neden odana ne zaman girsem masaüstünü yeniliyorsun?
günler kuruyemiş olsaydı kesin pazartesi leblebi olurdu.
hepimiz şampiyonuz, çünkü hepimiz birinci geldik.

(bkz: sperm)
hanımlar!! kadın erkek eşitliğini yanlış anlıyorsunuz, öyle bıyık bırakmakla olmaz bu işler.
--spoiler--
bazı insanlar pazartesi gibi
--spoiler--
"Deprem vergileriyle size duble yol döşedik" cümlesinden hangi kelimeyi çıkarırsak, cümle anlam kazanır? Cevap: "yol".
ben bu dünyanın anasını satarım da ticaretten anlamıyorum.
sarhoşken araba kullanmayı seviyorum. şeytan bunu beğendi. azrail dürttü. doktorlar yorum yaptı. cemaat kişi listesinden çıkarttı.
arka sıradakiler dizisinde lise öğrencisi olarak oynamak için başvurdum ama 35 yaşından küçük olduğumdan kabul etmediler.
Nihat Doğan otel köşelerinde gizlice çoğalmaya çalışıyor tehlikenin farkındamısınız!!!
başbakan 29 ekim'deki van ziyaretini ertelemiş. van'da yoksun, törende yoksun, mecliste yoksun. doğruyu söyle, hayatında başka bir ülke mi var???
gündemden;

nihat doğan, izzet yıldızhan düeti:
ikimize birden yükleniyorlar.
-sana iki çift lafım var.
+nedir?
-meme
kız: hapşuuğ. normal adam: çok yaşa. özenti adam: çok sev. odun: oha nasıl hapşurdun hayvan. anne: incecik kıyafetlerle dolaşıp üşütmüşün işte.
facebook'un kurucusu ben olsaydım, "tanıyor olabileceğiniz insanlar" bölümünün yanına bir de "tanımaz olaydım dediğiniz insanlar" bölümü yapardım.. çok rağbet görürdü...!
kız: hapşuu.

anne: çok çalış.
Sigara ZamLarını Protesto etmek için Yürüyüş Yapan Topluluk 10 metre Sonra Tıkanıp MoLa Verdi.
izzet yıldızhan ve nihat doğanla birlikte olan kadınlardan açıklama geldi. ''ölüm grubuna düştük, zorda olsa gruptan çıkmayı başardık''.
sana seni çok sevdiğimi söylemiş miydim? - yoo söylemedin -demek ki sevmemişim sevsem söylerdim *
ıspanakta bile istanbul daki binalardan daha fazla demir var efendi.
ve ekim ayını da bitirdik, ekime kadar gelmeyenler nereye gideceklerini biliyorlardır sanırım. saygılar hürmetler.
sigara zamlarını protesto etmek için yürüyüş yapan topluluk 10 metre sonra tıkanıp mola verdi.
evde yalnızken bi ses duyduğunuzda hayt, alo, hey diye bağırıyorsunuz ya, o sese cevap gelse altınıza sıçarsınız yemin ediyorum.