bugün

Çok üzücü bir durum bu ya.
Yarın misafir gelecek ve incirli cevizli üstü kremalı bir kek yapalım dedik. Keki fırına attı annem sonra çıkardı ve pişmemiş yerleri olduğunu fark etmemiş çevirirken sen parçalan bölün dağıl ufalan. Annem çığlıklar yardım çığlıkları modunda bağırıyor. Zaten zor toparlandık mutfağa girdik bugün olana bak şu saatte. Delirmemek elde değil.. neyse krema var dedim havuçlu tarçınlı cevizli yapıp üstüne krema yapalım bari. Ama artık sabaha kaldı şimdi uğraşılmaz..
Ya sabah da yapamazsak!?!
Havuçlu tarçınlı keke krema olmaz.
Joseph neden olmuyo sen kendini somer sivrioğlu mu sandın?
Krema yoğunluğunu bastırır, kekin tadını yumuşatır. Oysa havuçlu tarçınlı kek yoğun olduğunda lezzetlidir.

Havuçlu tarçınlı kek bu dünyada en sevdiğim yiyecekler arasındadır. Sade yapmayana düşman olurum. Ben dağa küserim dağ duymuş duymamış banane.
görsel
Tmm joseph tmm evet haklısın hı hı ok.
görsel
Eliminen dayı eliminen.

Yenir yani.
Lan yıl olmuş yirmibirinci yüzyıl insanlar halen kekle börekle uğraşıyor, hofff o da bişeye benzese bari koca koca kadınlar ımh ımhhh diye geveleniyor yerken, boğazdan geçmiyor lan!

Böyle acil durumlar için Her pastanede satılan Haşhaşlı şekerpare, elmalı kurabiye kiti var. Alın bunlardan birer kilo gelen canciğer ayyy kız negzeldi desin!

Soran eden olursa şekerpare için bir ölçek şeker bir ölçek su katıyorum, kurabiyeyi de yeşil elmadan yapıyorum ama inancın olsun bi çimdik tarçın kattım şekerim dersiniz, he öyle daha inandırıcı olur!
Sen neyle uğraşıyorsun çok merak ettim. Bir buluş üzerine falan çalışmaların var galibadjfjf.

Bak bu sözlük erkeklerini boğasım geliyor bazen.
insanların böyle anlamsız şeylere zaman harcaması çok ağrıma gidiyor, ömürlerini yiyormuşum gibi oluyor boğazımdan geçmiyor, hoffff!