bugün

ekranda yaşanan büyük rezillik. akşamın sekizinde çocuklar ekranda bu durumu görünce neler neler düşünmüştür kim bilir.
rtük ben bilmem eşim bilir e erotik sözler için okkalı ceza vermişti bakalım parasız show tv'ye ne ceza verecek?

http://www.milliyet.com.t...ler--kulkedisi--oyununda/
Çok acayip bir oyundu. Zaten eşlerinin kıyafetleri bu oyuna uygun bile değildi. 1. olan çiftin eşinin eteği zaten kısayken oturunca hepten açılmıştı. Madem oyunu yapıyorsun, böyle ilginç bir şeyler yapmışsın en azından bir kıyafet ver bari. Ama önemli olan bu değil tabi ki!
karı kocanın oturmasından bile utanan yobazların aklımın almadığı düşünce yapılarıdır çocuklar ne düşünürmüş ne düşünecek herkes siz değil ki aklına seks gelsin. ayrıca ''tanrı elçisi oruçlu iken beni öper dilimi emerdi''
sahih-i buhari muhtasarı ve al-katib'te bölüm vıı, s 427. gibi uygulamalara ve hadislere sahip olan bir zihniyetin bu görüntülerden utanması da neyin kafası dedirtir adama.
ağır bir ergenin dikkatinden kaçmayan bir durumdur.
(bkz: seni hınzır)
reyting ugruna yapılmış yarı erotik oyundur. Türk televizyon kanallarında bu tür olaylara çok rastlanır.
(bkz: aşkı memnu)
lüzum görülmeyen şeyleri büyütmektir.
amaç, rtük para kazansın.

not: çocuklar onlara göz ucuyla bile bakmıyor efendim. zira bildiklerinin yanında onların yaptığı halt etmiş!
din ve ülke elden gidiyor, kadınlar kocalarının kucaklarına oturdular amk.

aksam evde ağızları sulanarak, gözlerini ekrana dikip seyredenlerin sabah olunca olurmu bu kadar da amk dediği olaydır.

rahatsız olduysan yanında çocuklar varsa cevir kanalı, aç ağlayan adamın kanalını seyret orada ki sikimsonik proğramlaı elini tutunmı var amk. ne bağırıyon.
popüler kültür aile olgusunu daha ne kadar sömürecek ,yozlaştıracak merak ediyorum..
oturtmuş ama hoplatmamış.
karı kocanın oynadığı bir çeşit oyunu ergenlerin ağzı kulaklarında aman bacağı açıldı diye izlemesidir.
iki taraflı bakmak lazım televizyonda bir programın yapma amacı nedir ? bu kısım saçmalık sadece ilgi çekmek için yapılmış ve başarılı olunmuş ucuz bir numaradır. diğer taraftan bakarsak eşleri adı üstünde oturabilir, problem ne anlamadım.
bi kaç seneye kalmaz seks yaparlar durun daha siz!!! *
(bkz: çocuklarımızı pistten alalım)
yarışmanın yeni adının

sikerim bilirsin

olması için show tv borsaya resmen başvurdu.
normalde yaptıklarını orada yapıyorlardı ne var bunda kardeşim. *
seni kucaga oturtmadiklarina göre dertlenmenin nedenini anlayamadigim oturtma.