bugün

Yahu üstadım oluyor böyle şeyler arada. Çok da üzerinde durmamak lazım. bütün türk gençleri genelde okuldan birileriyle sevişir. Ama benim hikayemde siz sınıf arkadaşımsınız. Üzgünüm.

Tanım: Biraz dahi olsa insanı üzen ve penisini boru anahtarı ile yerinden sökmek arzusu uyandıran bir hadise.

bahar gecelerinden biri ve ev partisi.. alkolun ve salaklığın dozu nirvanada ..ben sevişmek niyetine girmiş genç silüetlerden başka bir şey görmüyorum. Allah'tan yerler fayans ve koltuklar deri. Temizlik işini yapan gerzeklerin zorlanmasını istemem.

Bir kaç kız geliyor ben sulu viskimi içerken ve nedensizce kovuyorum onları. Hatırladığım en son şey bu.

Uyanıyorum. Giyinik bir haldeyim. Şaşılacak bir şey. Sarhoş olmamdan yararlanıp genelde yeraltında nam salmış penisimin tadına bakan bir iki dilber mutlaka olurdu oysa. Ahh yine şu lanet baş ağrısı. Bendeki kronik galiba. Kahrolası dedem paranın yanında baş ağrısı da bırakmış demek ki. Bazı insanlar ne demek istediğimi anlayamazlar. Mesela fakirler ve otuzbiri adet edinenler...

Yanımda yatan erkeksi bir parfüm kokan biri var. Yüzü koyun ama dünyadan vazgeçmiş gibi yatıyor. Poposundan dürtüyorum ama ses yok. Dolgun ve etli göt loplarını her zaman sevmişimdir , işte bu göt lopları tam istediğim kıvamda yani jöle kıvamında.

Birden abi bir hareketle uyuyan güzeli doggy pozisyonuna sokuyorum. Ayın şavkı bedenlerimizin gölgesiyle dante resimleri çiziyor. Hani cehennemlikleri var ya işte onları. Daracık bir anüs ve şiddetli zorlama ama uyanmamakta ısrar eden bir dilber.

Ayın şavkıyla rönesansa resimlerini tekrar betimliyorum duvarda. Ve mutlu son ve orgazmik muson sperm yağmuru. Şu lanet kadınlar neden anal seksi benim gibi kötü adamlarla yaparlar...bence kocaları ya da aşkları da bu hazzı tatmalı ...odaya yayılan o benzersiz koku...ohh la la..

Yanına uzanıp popoyla oynamaya başlıyorum. Her türk erkeği gibi "nasıldı?" dememek için kendimi zor tutarken , bir erkek sesi " sakın kimseye söyleme tamam mı?" Diyor bana. Kendime beyzbol sopası sokmak istiyorum nedense. Bence daha iyi hissettirdi şu anki durumdan. Sesi tanıyorum. Ses bizim kürşat'ın sesi. Anadolu'dan harman olmuş has delikanlı , ülkücü ve iibf'de koridor reisi...
büyük talihsizliktir.
Albişko'nun dramıdır.