bugün

mükemmel bir parça ve mükemmel sözler. hareketli ama acı dolu. nasıl harmanlaşmışsa mükemmel olmuş denilir.

--spoiler--
Bir anlasan bir dinlesen
Seni deli gibi sevdiğimi bir bilsen
Bir sevdalı bir değilsen
Bana ne çileler çektirdi bir görsen
--spoiler--
tropikal bölgelerin egzotik lezzetleri gibi birşey bu şarkı yahu! mükemmel sözler, harika ezgiler, kıpır kıpır, eglenceli, dinlerken "hobaaa!" moduna sokan dehşet birşey!*

*eğer kafanız herhangi birşeye bozuksa; verin son sesi, sonra kopun!*
(bkz: ramazandan sonra dinlenebilecek şarkılar)
remix versxiyonu da en az orjinal versiyonu kadar eğlencelidir.
Üstteki komşumun yeminle saat 17.00'dan 20.00'a kadar 20 kere çalmasıyla beni psikolojik travmaya itmiş şarkıdır .
seslendirenin sarhoş sarhoş söylediğine inandığım şarkı. sanatçı sürekli öpmek istemektedir ve sarılmaya çok meraklıdır.
ibrahim tatlıses'in tam 100.000 tl verip satın aldığı ve yeni albümünde okuyacağı şarkı, vay anasını lan...

edit: tl de değil, dolarmış lan, anaaaam su getirin olum...
burak yeter mixiyle hayli eğlenceli ve hareketli şarkı.
bulaşık yıkarken dinlenesi şarkımsı bişi, dağ gibi bulaşığı bir başınıza üstesinden gelmenize yardımcı olacaktır, sözler önemsiz adamın varoşlardan gelen yanık sesi, hareketli ezgileri yeter
sikicem ne boktan kültür ne boktan zevktir bu böyle. 30lu yaşlarda balıketli kaşarların araba kullanarak ellerini oynatarak nasıl eğlenerek dinlediğine bizzat şahit oldum. allah belanızı versin, kültürünüze sokim. *
yandaş medya sloganı.

arsızlığı ele aldılar iyice yüksek sesle bağırıyorlar artık yandaşlıklarını.
kafa 8 milyonken dinlenmesi gereken şarkı. bir anda oyun havası moduna girilir veya belki de hiç yapmadığınız kop kop hareketlerini bu absürd şarkıyla doğaçlama olarak yapabilirsiniz.
insanın diline dolanınca etrafındakilere işkence çektiren şarkı.
çok eğlenceli bir şarkı, insan yerinde duramıyor...
yanayım yanayım ateşlerde yanayım
o kırmızı dudağından bir öpücük alayım...
(bkz: çocukları pistten alalım) allah allaaaaah efenim, hadi sabahlar olmasın tadındaki şarkıdır. oynatır, oynattırır.
şarkının aman aman sözleri yok. ama adamlar tutacak şarkıyı biliyorlar ona göre yapıyorlar şarkıyı ama gerçekten zevkli bir şarkı.
(bkz: cehennemde duyulmasi muhtemel sarkilar)
son dönem gaz şarkıların kralı, iyidir.
su ara pek populer olan kil oldugum sarkidir. kesinlikle sarkiciya degil, direk sarkinin kendisi kotu.
o nasıl bir şarkıdır ki dilimden hiç düşmez.en umulmadık ortamda,sessizlikde yanayım yanayım ateşlerde yanayım diyerek tüm bakışları kendimde toplamama neden olur.aynı zamanda fatih ürek'in 'hadi hadi' adlı calışmasıyla aynı duyguları barındırmaktadır.
birde club mix yapmışlar şarkıya * evlerden ırak. hoş bir abla, güzel bir tema. kısır bir döngü.

http://www.youtube.com/watch?v=vlU1C1XJtLI
* *
önemli: bence orjinal klipten daha güzel.
kıroların cep telefonlarının değişmez meldodisidir.
ayrıca;
(bkz: kıroların cep telefonların da çalan müzikler)
çok abartılmayacak hoş bir şarkıdır. ritmi biz türkleri kıpraştırır. o tarzdır. şiveleri kıbrıslı oldukları için güzel geliyor kulağa.
son klibi içinse yiyişme sahnelerine 10 üzerinden 7,5 veriyorum. hayırlı olsun!
Boş insanların boş şarkıları

(bkz: boş entry)
şunu farkettim ki;dimmu borgır dinledikten sonra bile dinlenebilir bir şarkı.

(bkz: black metal eşliğinde halay çekmek)