bugün
- wolverine gibi tırnakları olan kız10
- çocukluk travmaları16
- rakının berbat bir içki olması28
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi15
- utopyalarkralicesi9
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf15
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin21
- uludağ'ın kaderi13
- true'nun ölmesi9
- anın görüntüsü16
- gecenin şarkısı17
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu19
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte12
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız11
- true'nun yetkili olması9
- en etkili içki hangisi8
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları17
- nervio abla36
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri13
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- insan olmaya ceyrek kala23
- doktorların hastalara sevgi göstermemesi8
42 milyar dolarlık malvarlığıyla Bill Gates'ten sonra dünyanın en zengin ikinci insanı.
(bkz: forbes en zenginler listesi)
(bkz: forbes en zenginler listesi)
ünlü amerikalı yatırımcı. dünyanın en zengin insanlarındandır, daha küçük bir çocukken dedesinin bakkal dükkanından aldığı altılı şişe kolaların tanesini beş sent karla satarak nasıl bir adam olacağının sinyallerini vermiştir. şirketinin ortaklarına yazdığı mektuplar ders niteliğindedir. rivayete göre küçük bir çocukken, bir arkadaşının evinde camdan dışarıya bakarken arkadaşına dönerek " şu yoldan gelip geçen insanlardan para kazanamamamız ne kadar üzücü, değil mi ? " demiştir.
büyük şirketlerin hisse senetlerine uzun vadeli yatırım yapmaktan korkmayın diyen çakal. *
bir value investing çi yani değer yatırımcısı.
amerikalı olmasının verdiği dezavantaja rağmen piyasa kurdu ve yatırım alanında eli öpülesi dahi....
Asıl adı Warren Edward Buffet. 30 ağustos 1930 senesinde Nebraska eyaletinin Omaha kasabasında dünyaya gelmiştir. Borsada hisse senedi yatırımlarıyla dünyanın en zenginleri arasına girmiş işadamı. Borsada yatırım yapmanın inceliklerini keşfetmiş ve bu alanda birçok insana örnek olmuştur.
Dünyaya, ticaret hayatını kurtarmak için gelen kişilerdendir. Ayrıca 10 milyon dolarlık bağışı da havasına hava katmaktadır. Efenim rivayete göre kendisi küçükken aldığı kola şişelerine kâr ekleyerek satıyormuş.
''Banf of amerika güçlü, iyi yönetilen bir şirket, yatırım yapmak istediğimi ilettim'' diyerek dow jones vadeli işlemlerini bir anda artıya geçirmeyi başarmıştır kendileri.
kansere yakalanmış olan dünyaca ünlü borsacı.
kanser 1. evresinde imiş. adam 80 küsür yaşında ama hala aklı da bedeni de tıkır tıkır çalışıyor.
kanser 1. evresinde imiş. adam 80 küsür yaşında ama hala aklı da bedeni de tıkır tıkır çalışıyor.
prostat kanseri olmuş:
görsel
görsel
en meşhur cümlesi sanırım bu;
"no matter how great the talent or efforts, some things just take time. you can't produce a baby in one month by getting nine women pregnant"
"no matter how great the talent or efforts, some things just take time. you can't produce a baby in one month by getting nine women pregnant"
62 Milyar Dolarlık varlığıyla dünyanın en zengin adamıdır.
1 milyon dolar bastıranla akşam yemeği yiyen adam.
bitcoin tespitleri doğru. her şey yazılım sahiplerinin elinde, çok ama çok tehlikeli.
13.3 milyar dolarlık apple hissesi satın almış milyarder.
Warren buffet, kızı susan alice ona gelip, "baba yeni mutfak yaptırıyorum, bana 41 bin dolar, fişekler misin?" dediğinde reddetmiş, bankadan kredi çek öde, işin gücün var, demiştir!!
Adamın o zamanlar 160 milyar dolar gibi bi serveti vardı!
Adamın o zamanlar 160 milyar dolar gibi bi serveti vardı!
Bill gates'e, Elon musk'a, Jeff Bezos gibi isimlere bakıyorsun adamlar teknoloji geliştirmiş, eşek gibi çalışmış yeni fikirler üretmiş, bizim kullandığımız ürünler üretmiş vs ama bu adam yani buffet ne yapmış abi? Kimseye bir faydası yok, bi şey ürettiği, geliştirdiği falan da yok ama adam Elon Musk gibi isimlerle aynı kefeye konuyor. Tam anlamıyla saçmalık. Sadece parası var diye saygı görüyor. Adamın tek yaptığı büyük firmaların sırtından para kazanmak. Başkaları çalışsın sen sadece hisselerini al sonra ortamlarda ahkâm kes.
Kabahat sende bende, bu sistemde. Bazı oyuncular bi dizide oynuyor, 7 sülalesine yetecek kadar para kazanıyor. izleyenin...
Kabahat sende bende, bu sistemde. Bazı oyuncular bi dizide oynuyor, 7 sülalesine yetecek kadar para kazanıyor. izleyenin...
güncel Önemli Başlıklar