bugün

varlığım türk varlığına armağan olsun diyen uludağ sözlük yazarlarıdır. biliyorum faşist yaftası ile yaftalanacam ancak cin şişeden çıktı artık, geri sokamazsınız! artık tek yapılması gereken savunma reflekslerini geliştirmek, soycu dinamikleri desteklemektir.

(bkz: varlığım türk varlığına armağan olsun)

(bkz: chessplayer)
(bkz: biri bana mı seslendi)

varlığını türk ulusunun yükselişine adayan ve bunu yazılarında da dile getiren yazardır.
(bkz: burda)
(bkz: tıpkı ben)
(bkz: bizden çok var)
en asil duyguların insanıdır. büyüğümse ellerinden, küçüğümse gözlerinden, akranımsa her yerinden öpülesidir.
türktür. ne mutlu türküm diyene.
(bkz: ya ne olacağıdı)

tanım: jelib10 dur. bin tane varsa bini de olsun, inadına!
Korkusuzdur, ruhunu vatan topraklarının içine katmayı göze alabilen yazardır.
(bkz: merhaba)
vatanını milletini kendi canından üstün bilen yazardır.
yüce bir karakteri ve milliyeti olduğu anlaşılan yazardır, bunu söylemekten ürkenlere kapak olsundur...
sırrı sakık gibi ağız ishali olmuş kişilerin varlığı bize hiç bir şey vermiyorsa yokluğu da bizden hiç bir şey götürmez diyen vatansever yazarlardır.
varlığım türk varlığına armağan olsun ve bunu hazmedemeyenlere de kapak olsun.
burdaki her yazar türkiyede bulunan herhangi bir ikokulu bitirdiyse aşağı yukarı her okul sabahı bunu demiştir.

edit:eksileyen ilkokul okumadı sanırım.
asil türk milletinin öz be öz evladı olan yazarlardır.
kendisiyle gurur duyan yazardır.
(bkz: umbrasword)
Alnında öpülesi yazardır. Helal olsundur. Başımızın üstünde her daim yeri vardır. Kendisiyle gurur duyulan yazardır.
türk kanı taşıyordur. asildir, üstündür. bu vatanın sahibidir, topraklarında yaşama hakkı vardır bu yüzden.
demeyen varsa siktir olup gidecektir elbet. ya seve seve ya da..
varlığım türk varlığına armağan olsun diyen milyonlardan sadece biridir.
Damarlarında asil kan dolaşan yazarın hiç çekinmeden söylediği ve her daim söyleyeceği cümledir.
türk evladı yazardır! gurur duyulasıdır! alnından öpülesidir!
sırrı sakık gibi terörist değildir.
aslında bi cacık olmayan yazardır. içi boşaltılmış bi cümledir artık bu.
bi savaş çıksa eminim ki dolarları bond çantasına doldurup arkasına bakmadan vınlayacak guruha ait basit bi neferdir.
uyanın ey millet!
bu memleketin başına ne geldiyse memleketi sevenlerden geldi...