bugün
- peter parker'ın mutsuz olması16
- bayburtta picasso'ya ait ünlü tablo yakalandı19
- gecenin şarkısı8
- izmir 3 koşuda hangi at gelir9
- zeynep bastık'ın beyaz külodu20
- birlikte diyete başlayalım mı9
- yazarların romantiklik seviyesi25
- realite manipülasyonu20
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke26
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları21
- yazarların kendilerini tanımlama şekli13
- anın görüntüsü14
- kanka olmak istediğiniz yazarlar25
- menzil cemaatinin 17 milyar serveti olması22
- yazarların gurur duydukları özellikleri16
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir20
- chatgpt9
- kadınların katlandığı eziyetler14
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri11
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın13
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- belediye konserleri yasaklansın10
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey33
- müslüman diye hamas'ı savunmak10
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- reis deyince akla ilk gelen23
- günün sözü9
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- eskiamaeksikbiri21
- b12 takviyesi10
- yazarların en çok sevdiği aylar22
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır18
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- şalgam suyu10
- sokakta görülen kediye naber lan demek9
18 yaş altı cocuk sitesi...
"boyle de karanlıgım, boyle de seksiyim, soyle muzik dinlerim" demenin en kolay yollarından biri olan sacma sapan insanların bol bulundugu site.
güzelim evlerinin güzelim salonlarında simsiyah giyinip simsiyah da makyaj yapıp abuk sabuk pozlar vererek resim çektirip profillerine koyan , favorite music bölümüne adını bile duymadığı bi ton grup yazan ki çoğu copy paste dir , ben gotikim diyen 16 - 17 yaşlarındaki hanım kızlarımızın bolca bulunduğu bir site.
gençlerin ne kadar da boş şeylerle uğraştığını bize gösteren, rocker-gothic hatunların erkek bulma, abazanların da kız mantarlama yuvası.
(bkz: herkesin tuttuğu kendine)
(bkz: alem goth olmuş)
genel olarak alternatif rock müzik severlere hitap eden dev sanal kerhane portalı.
sevdiği gruplar adı altına ibrahim tatlisesden tutunda slipknota kadar müzisyenleri yazan insanların bulunduğu karanlık mağara.
gözlemlediğim kadarıyla 13-18 yaş arası özenti tıfılların "heyooo ben metalciyiiim, asiyiiiim, çok şekil bakıp esrarengiz resimler çektiriyoruuum" höykürmeleriyle oluşturulmuş bir site.anam o ne öyle herkeste aynı karizmatik bakışlar, aynı göz süzüşler, gerdan kırışlar falan.ne oluyo?kime bu şekilli duruşlarınız?
kadıköy gençliğinin alternatip çıkmadan önceki mekanı. zamanında çok kız kaldırmışlığım vardır. valla lan, yeminlen diyorum.
bu insanlarda büyüyecek ve gençlik işte diyecek dedirten fotolara sahip, geçiş döneminin insanlarının takıldığı sıradana bir sitedir.
üç-dört yıl sonraki hallerini pek merak ettiğim gençliğin kendilerini sergileme yeridir..
içindeki cult özelliği nedeniyle buluşmalarında bile türkiye'nin her tarafından insanları tanıştırabilme özelliğine sahip site... biribirilerini yabancı şehirde yalnız bırakmazlar...
http://vampirefreaks.com/cult/xX_TuRKiSH_MaNiaCx_Xx
http://vampirefreaks.com/cult/xX_TuRKiSH_MaNiaCx_Xx
üye olduğumda daha fotoğraf yok bir şey yok gelen ilk mesaj.
-10- * u can give 10 back bye!
site bunun üzerine kurulu ama ben bir kaç kişi ile konuşuyorum onlarda yanlışlıkla girmişler sanırım anlamadım. ilginç yani. neyse uzun oldu dertleşiyormuş gibi.
-10- * u can give 10 back bye!
site bunun üzerine kurulu ama ben bir kaç kişi ile konuşuyorum onlarda yanlışlıkla girmişler sanırım anlamadım. ilginç yani. neyse uzun oldu dertleşiyormuş gibi.
yavas yavas bıyıklı ve kıllı adamlarla dolup ve yakında bu adamların cogunluk olacagından şüphemin olmadıgı sitedir kendileri ayrıca (bkz: madem türksün göster ürksün)
eskiden yabancıların bol olduğu sonradan türkler tarafından iyice ele geçirilen site. malum salaklar çok bulunur ve feci $ekilde anlamsız türkçe kullanılır. özenti tipler genelde doludur. adam gibi thrash gruplarından eski heavy gruplarından sorulduğunda bilmezler, ama yeni yetme yarrak kürek grupları bilirler. hatta en sevdikleri cradle of filth olup arkasından hayko çepkin,duman filan gelir. kızların geneli 15-18 ya$ları arasında olup arada 20'den 25'e kadar yükselen ya$lı bir hatun kesimi daha vardır. erkeklerin çoğu gördüğüm kadarıyla karı pe$inde ko$ar. bazılarının asıl amacı hatun kaldırıp bir güzel sikmek. yok arkada$lık yok süper kafa arkada$lar bulmak hikayeye kalıyor. insanın arkada$ı varsa gerçekte olur, sanallarla uğra$maz etmez. asosyal,aykırı olmaya çalı$an,ailelerinden nefret eden sikko rocker türk gençliğinin internet oyuncaklarından biri i$te. tiplerin bu inkar edilemeyecek bir gerçek.
bir ton gotik hatunla sohbet edip tavlayabileceğiniz, aynı zamanda bazı taş olanlarının fotoğraflarına bakarken içinizin gidebileceği, özentiliği aşmış insanların olduğu site. hatta erkek gotikler de var.
emo&gotik cenneti. gereksiz.
canım sıkıldığında tiplere bakıp gülmek için girdiğim site. eskiden ürküten tipler vardı şimdi sırf profil için yukardan fotoğraf çektiren, saçlarını yandan tarayan, olur olmadık yerleri pearcing kaynayan, asiyiz biz asi logosunu etiket eden abicikler ablacıklar dolu. alt tarafı bir site ama durup düşündürüyor insanı. hale bak diyorsun, neyse diyorsun, kapatıp gidiyorsun.
online haldeki 2134 kullanıcının tiplerine şöyle bir 3 saniye göz gezdirince hayattan nefret edilen site. zaten amele doldu çıkacam ben de.
14-18 yaş arası fantastik gençlerin sitesi. yeni nesilin durumunu görmek açısından faydalı. bir ergen nasıl olmamalı konusunda araştırma yapılabilir.
görüntüden ibaret olanların, görüntülerini anlaşılmaz kılınca gizemli olduklarını sanması sonucu dolup taşan sitedir.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar