bugün
- okan buruk28
- hatundan istemek8
- uludağ sözlük size ne kattı20
- 24 şubat 2025 galatasaray fenerbahçe maçı67
- insan olmaya ceyrek kala8
- dışarıda yemek yemeyi bırakmak20
- true yetkili olursa sözlükte neler değişecek8
- geldi yine deli11
- aldatan erkeklere hiç orospu denmeme nedeni19
- küresel ıkınma18
- 0 0 726
- jose mourinho20
- phd mba sansyoklan23
- sansyoklan ile bilkentte mba yapmak18
- sansyonlan'a iş buluyoruz kampanyası8
- hakemin fenerbahçe forması giymeyi unutması10
- karısını yıkadıktan sonra kurulamayan erkek8
- youssef en nesyri13
- true 85 bin entry'i nasıl girdi10
- bu amık sözlüğünde kadınlar şaka yapamayacak mı15
- ismet gurbuz 20249
- ezandan rahatsız olmak8
- anın görüntüsü11
- ismet gurbuz almanca entry girmelidir10
- a101 kasiyeriyle evlenmek16
- ai neden tam dolu şarap bardağı yaratamıyor14
- manyak olmaya karar verdim10
- iremga'yı taşlamak14
- ioçk silik yesin kampanyası29
- viyolonsel çalan kadın seksiliği11
- 23 şubat 2025 almanya genel seçimleri9
- karı kocanın ağız burun birbirine dalması8
- aykolik'in metrobüs şoförünü taciz etmesi18
- iyi geceler12
- küçük memeli kadınlar8
- sözlük yazarlarının 2025 yılı hedefleri12
- tarhana cipsi13
- mühendislik ne boka yarayacak gelecekte11
- sözlükten gulmekicinyaratilmis'i alıp kaçmak21
- excelden anlayan sözlük yazarları24
- bir sigara mı yaksak10
- kadının çalışıp kocanın çalışmaması12
- ehliyet yok dil yok beceri yok ama mühendis8
- kasaya geçmek üzere yarın yola çıkmak9
- yazarların çektiği kar fotoğrafları10
- galatasaray fenerbahçe maçı skor tahminleri8
- kızıl saç beyaz ten kırmızı ruj12
- üniversite nin insan hayatına etkileri11
- bu başlıkta sizi gömüyorum12
- hiç sözlükte kız aradınız mı16
1.-insan uyurken neden müzik dinlemek ister ve hoşuna gider
-şuan arkadasım uyuyor ve ben yanında müzik dinliyorum uyusada duyması muhtemel. dinlediği müziği nasıl yorumluyordur acaba ? bir hekimoğlu çaldığında kendisini giyinmiş kuşanmış, ağır adımlarla, sallana sallana, nispet yaparcasına , sağa sola tehditkar bakışlarla yürüyormudur acaba ?
-şuan arkadasım uyuyor ve ben yanında müzik dinliyorum uyusada duyması muhtemel. dinlediği müziği nasıl yorumluyordur acaba ? bir hekimoğlu çaldığında kendisini giyinmiş kuşanmış, ağır adımlarla, sallana sallana, nispet yaparcasına , sağa sola tehditkar bakışlarla yürüyormudur acaba ?
hala vazgeçemediğim alışkanlığımdır.
bu nedenle ebeveynlerimi sinirden delirttiğim bile olmuştur.ama müzik dinlemeden uykuya dalamıyorum be sözlük,ne yapayım.
(bkz: zararlı alışkanlıklar)
bu nedenle ebeveynlerimi sinirden delirttiğim bile olmuştur.ama müzik dinlemeden uykuya dalamıyorum be sözlük,ne yapayım.
(bkz: zararlı alışkanlıklar)
başka açıdan bakarsak; (bkz: müzik dinlerken uyumak)
gençlik yıllarında sevilerek yapılan fakat yaş ilerledikçe tahammül edilemeyen aktivite.
mümkün olmayan bir durumdur.
müzik kapandığında uyanmana sebep olacak eylem.
anca müzik romantik, yavaş bir müzikse ve sesi kısıksa uyuyabiliriz.
müzik dinleyerek uyumak güzeldir, ninni gibi gelir ve bence rüyayı etkiler.
müzik dinleyerek uyumak güzeldir, ninni gibi gelir ve bence rüyayı etkiler.
daha doğrusu müzik dinlerken uyuya kalmaktan dolayı uykuda müzik dinleme olayıdır.
bir kulaktan girer diğerinden çıkar.
müzik dinlerken uyuyamazsın. yavaş şarkılar dinlerken tam uyuyacağın sırada hareketli bir şarkı çalar ve uyanırsın.
hafif bir müzik eşliğinde gözlerini kapayıp uykuya dalmanın verdiği bir huzur vardır. sana kötü geçen gününü unutturur.
Harika bir olaydır. Sorun şu ki kablo boynuma dolanırsa korkusuyla insan uyuyamıyor bazen.
kalkarken derinden bir ses gelmesine delalettir.
Hemen her gün yapılan eylemdir. Yurtta kalıyorsanız ve arkadaşlarınızın yaptığı gürültüye gelemiyorsanız yapılması tavsiye edilir.
bu aralar cok sik yaptigim eylemdir. kendimce tam bir depresyon davranisidir. uyumadan once dusunulur muzik esliginde, olaylar hatalar.. sonra aglaya aglaya ayni sarkinin bininci tekrarinda uyuyakalinir. sabah kulakliginiz boynunuza dolanmistir tabi..
gece uyanınca, kulaklıktan gelen sesle hafif şiddetli kalp krizine sebep olan eylem.
sabah uyandığınızda kafanızdaki ağrı her şeye engel olur. okula falan gidemezsiniz.
kulağınızdaki ses adam hurst'e, sol gabetta'ya, ali atay'a ya da bülent ortaçgil'e aitse eğer tadından yenmeyecek durumdur. gözünü kapatıp kendinizden uzaklaşmanıza, sonra da zaten çok geçmeden sızmanıza vesile olur.
her türlü şarkıda uyuyabilme yeteneğine sahibim. sağlam bi şarkı olsun da slow olmus olmamış farketmez.
Teknik olarak uyurken dinleyemezsiniz zaten.
Ama uyumaya hazirlanirken ve gecis surecinde Kendinize guznl bi calma listesi ayarlarsaniz uyumaniza yardimci olacak eylem.
Ama uyumaya hazirlanirken ve gecis surecinde Kendinize guznl bi calma listesi ayarlarsaniz uyumaniza yardimci olacak eylem.
güncel Önemli Başlıklar