bugün

Selam arkadaşlar şimdi bir dosyada 1500 yazınca 15 yazıyor Excel 1512525 yazıyorum 15125.25 yazıyor o da hesabı yanlış yaptırıyor bilen aydınlatabilir mi ?
eskiden beri hiç sevmem bu programı buna alternatif bir şey yapsalar da rahatlasak.
Sağ klik, Hücreleri biçimlerdir, sayı kısmına gel orada menüden ayarla.
Dosya,seçenekler,ondalık otomatik ekle kapat kaydet tekrar dene.
Dalga geçiyor bence.
Formüller önünü kesiyor ondan dolayı seçenekler kısmından kolayca yapılıyor. Gerçi. Y...ragimi yaparsin.
Hücre biçimlendir olmuyor.

Yok dalga değil arkadaşlar.

iremga seçeneklerde hangi kısımda genel formüller veri v.b hangisinde?

2400 satıra tek tek değer gireceğim sabaha bitirmem gerekiyor.
Sabaha kadar 8 saat var elle gir bitirirsin. Belki de y..ragimi yaparsin.
Teşekkür irem buldum.

Lan boş yapma aw ya bitmezse de sıkıntı yok dünyanın sonu değil ya 2 gün beklerler.
bu iremin dediği,
görsel

buradan hücreleri seçip hücre biçimlendirden de kapatabilirsin.
görsel
Çevir kız yanmasın çevir oğlum çevir dön dön Nesrin Topkapı... Sabah bitirmem gerekiyor diye ağlıyordu, adrenalini düştü şimdi de iki gün beklerler demeye getiriyor. Gerçi y...ragimi yaparsın.
Araba yarışı bile yapardık da hepsi mazide kaldı kanka.
yardımsever pezevenk ya.
Lan sabaha bitireceğim ki sunumu yapsunlar salı çarşamba perşembe doluyum akşamları harici bakamam bitmezse de çok takılmam 2 gün geç sunum yaparız.

Boş beleş değiliz ki aq bu detayda doğru bir şekilde programı yapacak kişi sayısı azdır o yüzden bana geliyorlar yap diye.
Biliyoruz oğlum şirkette herkes seni çok seviyor müthiş dolu müthiş plasenta balısın hatta üniversiteyi 4 yılda değil 3 yılda bitirdin hatta öyle ki az kalsın Washington'a taşınıyordu ama seni bir kapaca silah zoruyla tutuyorlar şu anda biz senin değerini biliyoruz oğlum sen bize bir bakma takılma.
Sende benim gibi olsaydın keşke de boş yapmak yerine kendini geliştirseydin.
Keşke senin gibi olsaydım yani o konuda da haklısın keşke senin gibi ingilizceyi başlamak için hevesim olsaydı. Keşke senin gibi sürekli ingilizce paket alıp alıp bir türlü konuşamasaydım. Keşke senin gibi kıvransaydım.
Ahaha knk öğrenirim de bazen kafa kalmıyor bazen kafa dolu almıyor stres yönetmek büyük sıkıntı onu günlük yaşama yansıtmadan devam etmek daha büyük sıkıntı. Tam manasıyla kendini vermek gerekiyor o da imkansız
Verirsin verirsin sen de bu manipülatif kafa olduktan sonra her bir sike koşarsin.
Ulan o değil de bak ellerim boş gönlüm hoş adlı yazara adam bir sik değil . Alt tarafı tornacı. O bile ingilizceyi çözmüş kendimi öyle bir geliştirdim ki diyor Elon musk oldum diyor yani onun gibi vasat bir tornacı bile öğrendiyse ingilizceyi sen havada karada öğrenirsin.
Ben anlarım. Ortaokulda bilişim dersinde öğrenmiştik. Benimle dalga geçmedi umarım.
Manüpülatif kafa ne oluyor lan ? Geçen psikoloji okumuş birisi sen tam manipülatörsün dedi ahshs
ilgili hücreleri seçip sağ klik yap sorunun çözümüne giden yolda epey yol almış olursun. Hücre biçimlendirmesiyle ilgili problemin kardeş...
iyi forumlar.