bugün
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı71
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız17
- sahurdayız uludağ sözlük29
- mert hakan yandaş12
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan19
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek15
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları21
- ramazan hoca12
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı21
- araba'nın komple masraf olması9
- yüksek enflasyon14
- küçük prens20
- ramazan günü sokakta sigara içen insan22
- çok zengin olsanız ne yapardınız14
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi19
- chatgpt14
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek14
- chatgbt10
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi16
- alparslan kuytul13
- kuresel ikinma vs bik bik22
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni14
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi13
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları12
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması11
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- galatasaray19
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma17
- v a m p i r o v13
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- şinasi yurtsever17
- uludağ sözlük günlük rutini9
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12
- başka bir evde uyumak16
- kimseden nefret edemeyen insan15
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız23
- en sevdiğiniz tatlı nedir27
- çam kokusunun insanı azdırması13
- akp gidince irtica bitecek mi16
- derdini kimseyle paylaşmayan insan9
- anın görüntüsü13
aralık ayında şahsım ve slm asl pls tarafından organıze edilmesi düşünülen futbol musabakasıdır.26 ekim istanbul halısahada futbol zirvesine katılan degerli arkadaşlar arasından bir takım oluşturularak itü sözlük takımı ile maç oynanacaktır. iki sozluk arasındakı rekabeti spor boyutuna taşımaktır. rakıbı görmeden konuşmanın zor oldugu musabakadır da.
kaleci ihtiyacımızı gidermemiz lazımdır bir de. lock ile olmuyor bu iş. *
kaleci ihtiyacımızı gidermemiz lazımdır bir de. lock ile olmuyor bu iş. *
eksi sözlükten bir yazarın hakem tayin edilmesi gereken maç. bizler de forma giyme şansı bulamazsak konfetilerimizle halı sahayı karnaval yerine çeviririz. kaybedersek olay çıkarırız nıhohaha.
(bkz: bir vurursam doverim)
(bkz: bir vurursam doverim)
kitine olup olmamasinin onemli oldugu kapisma. bence kitine olsun, kitleyelim hesabi aga...bir de para mi verecez hali sahaya cocuk gibi?
(bkz: kitine maç yapmak)
(bkz: kitine maç yapmak)
taklaya gelir de defanstaki yerimi ve 'emniyet subabi' vazifemi baskasina kaptirirsam (bkz: yazar burada organizatore seslenmis)sadece ayagini organina gore uzat kisisini izlemek icin dahi katilabilecegim zirve.
zirveboxta yerini alacak zirvedir.
itü sözlük takımını sahaya gömeceğemiz maç olacaktır. çok tırt adamları var, hepsini tanıyorum. hepsine psikolojik baskı yapıp, derinden yaralayacağım. tüm azmimle savaşacağım itü sözlüğe. çok hırsım var. maç sonunda yenilen takım yenen takımın gidilecek olan kafe de masraflarını çekeceği maç olacaktır aynı zamanda, bu kadar büyük konuşuyorum! alıcaz bu maçı, ben inandım siz de inanın.
en büyük uludağ başka büyük yok!
en büyük uludağ başka büyük yok!
bitirici vuruşlardaki başarımı esirgemeyeceğim zirvedir...
(bkz: golcü burada zirve organizatörlerine sesleniyor)
(bkz: golcü burada zirve organizatörlerine sesleniyor)
tanıdığım birkaç tane 2.ligde top koşturan adam var. bunları uludag sözlük yazarı diye itelersek kazanmamız çok kolay olacaktır. aşta savaşta ve halı saha maçlarında herşey mübahtır dude.*
(bkz: eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek)
(bkz: eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek)
"kaleci lazım" yazısına direkt odaklanıp üstleri okumadığım, neresi olursa olsun bana ihtiyacı olan insanlar var diyip, dünyanın en skindirik kahramanı fethi edasına büründüğüm, ama sonra 'kim oynatır lan beni' diyip "bileğim acıyor zaten" diye kendi kendimi teselli edebileceğim müsabaka. *
hem daha sözlükte çömezinde önde gideniyim be, nasıl oynayayım. haklıyım aslında.
mod : acıların çocuğu.
hem daha sözlükte çömezinde önde gideniyim be, nasıl oynayayım. haklıyım aslında.
mod : acıların çocuğu.
her iki sözlükte yazanların hangi takımda top koşturacağı merak edilirken itü sözlüğün de haberi olmadığı maç. en azından ben başlığı orda görmek için açtım ama yerinde yeller esiyor.
yapılırsa ve görev verilirse terimin son damlasına kadar savaşacağım maç.*
hayret ettiğim maçtır. sözlüklerinden uludağ a yağdırdıkları küfürün haddi hesabı yoktur. biraz fanatik miyim neyim.
kaleci olmak istediğim maçtır.
banko 10 tane yerim ama ona göre. sonra vay ben bilmiyordum, vay ben duymadım demek yok.
banko 10 tane yerim ama ona göre. sonra vay ben bilmiyordum, vay ben duymadım demek yok.
eger defansta gorev verilirse florinali numuneddin'in 10 dakikaligina itusozluk formasi giymesini talep edecegim mac. biz onla iki bogusalim, marco materazzi moduna gireyim, degil ituculer, sheva gelse gecemez allahima kitabima.
kaleci bulunamazsa uluların ulusu sözlüğümüzün kalesini seve seve koruyabileceğim karşılaşma. yetkililere duyurulur. mahalle maçlarında kaleci hep bendim mesela en az 20 yerdim, o derece. çok pis tecrübeliyim.
edit: şş nolur beni de alın lan ühü
edit: şş nolur beni de alın lan ühü
şu anda itü sözlük takımının buffon çakması kalecisiyle olan konuşmamız;
slm asl pls: olum, sikicez sizi. ehuehuehe
kaleci: olum bak, makul fiyata anlaşabiliriz, tavuk döner ısmarlarsın yeriz bi iki gol.
slm asl pls: olum bizim şikeye ihtiyacımız yok, her türlü yenicez...
kaleci: bak tavuk döner aklında bulunsun yine de?
slm asl pls: düşünürüz ama sanmıyorum..
kaleci: ol rayt babe
kaleci:olur tavuk
şimdiden yusuf yusuf.
zevkli olacak olan maçtır...
edit:
kaleci:vay vayü
kaleci:direk yazmış lan
slm asl pls:ksdklasjdklsajdlksjad
kaleci: bari editle : iskender
kaleci:istediğimi söle
kaleci:1 gol fazlası
kaleci:eheheheheh
kaleci:düzcede hani as sporun yanındaki
kaleci:yerden istiyorum
kaleci:yüzde yüz et
slm asl pls: olum, sikicez sizi. ehuehuehe
kaleci: olum bak, makul fiyata anlaşabiliriz, tavuk döner ısmarlarsın yeriz bi iki gol.
slm asl pls: olum bizim şikeye ihtiyacımız yok, her türlü yenicez...
kaleci: bak tavuk döner aklında bulunsun yine de?
slm asl pls: düşünürüz ama sanmıyorum..
kaleci: ol rayt babe
kaleci:olur tavuk
şimdiden yusuf yusuf.
zevkli olacak olan maçtır...
edit:
kaleci:vay vayü
kaleci:direk yazmış lan
slm asl pls:ksdklasjdklsajdlksjad
kaleci: bari editle : iskender
kaleci:istediğimi söle
kaleci:1 gol fazlası
kaleci:eheheheheh
kaleci:düzcede hani as sporun yanındaki
kaleci:yerden istiyorum
kaleci:yüzde yüz et
itusözlüğe 10.50 verilen karşılaşmadır. *
üstün zekaları ve entellektüel duruşları ile bize fark atacakları maçtır.* eğer cidden olursa otobüs paramı ve kalacak yerim ayarlandığında üstün zekamla ve entellektüel duruşuma eklediğim nihat kahveci vuruşlarımla hizmet vermekten kaçınmam. tabi karmamda yükselsin.
21 numarayım, daş gibi oynuyorum, heryeri dağıtıyorum.....liste uzar gider....
anladığım kadarıyla benim oynıyamayacağım maç? neye göre adam seçiliyor beyler. adam kayırma yok değilmi? zall ne duruyorsun takım kursana, beni alsana..
anladığım kadarıyla benim oynıyamayacağım maç? neye göre adam seçiliyor beyler. adam kayırma yok değilmi? zall ne duruyorsun takım kursana, beni alsana..
merak edilen maç olacaktır. kaleciliği bilirim oynamışlığım vardır ama halı saha kalecisi değilimdir.(#2485789)
unutmadan bir maçta iyi bir kalecilik yapmak kalecinin takım arkadaşlarıyla uyumlu bir şekilde anlaşmasıyla olur. tanımadığınız kişilerle bu zor olabilir.
unutmadan bir maçta iyi bir kalecilik yapmak kalecinin takım arkadaşlarıyla uyumlu bir şekilde anlaşmasıyla olur. tanımadığınız kişilerle bu zor olabilir.
(bkz: kale son)
güncel Önemli Başlıklar