bugün

Kardeşlerim!! arkadaşlarımmm!! sevgili yazarlarrr!!

yıllardır ezildik, burcumuzdan dolayı dışlandık, "görünce kaç burcu" "dengesiz" gibi ithamlarla yaftalandık.* halbuki tek Suçumuz baharda doğmaktı. 22 mayıs- 22 haziran arası doğmak suç değildirrrr!!

Yazarlar birliğimiz bile yokmuş burada bile ciddiye alınmamışız yahu. Bu arada zall bu mesajları sildirme işi kesin çözüm değil, bence daha mantıklı çözümler üretebilirsin. Neyse..

"Baharda doğmak suç değildir." sloganıyla birliğimizi açıyorum. Kendimi başkan atadım. Çoğalınca seçim yaparız.

Amacımız ikizler insanlarının da aslında herkes gibi olduğunu tüm sözlüğe göstermek. Yan amaçlar da şakalar komiklikler falan.

Öyle yani..
Sapina kadar ikizleriz, zekiyiz diye hor görüyorlar.
Şiddetle destek verdiğim birlik. Elbette ki üyesi olarak.
Bir an önce kapatılması gereken gruptur. Beyler ben küfür yemekten bıktım aq birlik olduğumuzda hayatımızla oynarlar. Bizi sevin tşk.
dahil olduğum birlik. başkanlık seçimleri ne zaman? Adayım.
En sevilmeyen burç.

Bu kadar çekememezlik fazla ama.

Çok Zekiyiz diye bunların hepsi değil mi?
ikizler burcu olmama rağmen hala bunların ne işe yaradığını bilmeyen şahsımın sanırsam katılmayı umursamayacağı birliktir.

(bkz: ne o yeniyor mu)
Uzak durulması gereken yazarlar birliği burcu.
hafta başında iki soruyla büte kaldım, üst üste üç otobüs kaçırdım bu gün. durak evim gibi oldu. birileri sürekli gidip geliyor ben sabit.
arkadaş olarak iyidirler ama ilişki yaşanacak son insanlardır. inanılmaz acımasızdırlar. allah kimseyi bir ikizlere aşık etmesin.
yükselenim ikizler olduğu için girebilirim belki.
buraya da akrep burcu şeysini bırakmam gerekiyor görev bildim. Hadi bay
Birlik değil de veritabanımız olsa iyi olur.

(bkz: gulmekicinyaratilmis)
(bkz: kan tutan kasap)
(bkz: klarnet calan sarapci koala)
(bkz: manyak olmaya karar verdim)
(bkz: nick istemeyen adam)
(bkz: turquoiseblue)
Ve bu entry i yazan ben, ikizler burcuyuz. Örnek insanlarız değil mi ama *