bugün

"itü dememişsiniz canlar, nasıl anket bu?" diye sayıklamamak elde değil. koskaca itü lan bu, ancak kafanı ütüler gerçi.
(bkz: anket üniversitesi)
(bkz: uludag forum)
kazanılan üniversitedir.
(bkz: istanbul teknik üniversitesi)
kendini en iyi hissettiğin üniversitedir.
bir ilkokul mezununa sorulsa "hayat üniversitesi" cevabını verecektir. "biz o yollardan geçtik pehee" geçtin de noldun sanki, sokaktaki kızlara yavşayan, baba parası yiyen zibidi seni!
miliyet gazetesinin 4 büyük bilimsel kaynağa dayanarak yaptığı araştırmada, akademik yayın ve atıf alma sayılarına göre türkiye'nin en iyi üniversitesi istanbul üniversitesi çıkmış.

http://i.milliyet.com.tr/...08/03/fft16_mf333617.Jpeg
(bkz: uludağ üniversitesi) * *
(bkz: bilkent üniversitesi)
istanbul üniversitesi ingilizce işletme okuyan biri olarak, kesinlikle istanbul üniversitesi derim.
şöyle bir şey de var:
http://www.milliyet.com.t...r=86&fc=ok&PAGE=4
* dünyanın en iyi 500 üniversitesi listesinde türkiyeyi temsil eden istanbul üniversitesi olduğuna göre, istanbul üniversitesi türkiyenin en iyi üniversitesidir. *
sabancı veya koç olacaktır...
Fransiz hocalar agirliktayken (bkz: Galatasaray Universitesi) hic fena degildi.Ancak universite cok kucuk oldugundan pek taninmamisti. Pek bilinmez ama yurt disina cikma imkaninin en yuksek oldugu universitedir belki de(Fransa ve Kanada ozelinde). sinifimizda yuksek lisansa basvuran herkes kabul edilmistir(30 kisiden 10'u). Ancak son donemlerde turk hocalarin ve yök'ün etkinligi arttikca universite de ayni oranda gerilemektedir.
abant izzet baysal üniversitesi değildir tabiki. *
her insan için benim okuduğum üniversite cevabı olacaktır muhtemelen lakin yinede en iyisi budur denilen isimler mutlak vardır yahut keşke burada okusaydım diye hayıflanalacak üniversitedir.
yurtdışındaki üniversiteler göz önüne alındığında "türkiye'deki en iyi üniversite" cümlesi biraz komik kaçtığından, "kötünün iyisi" şeklinde değiştirilmesi gereken mütalaa.
orta doğu teknik üniversitesi (bkz: odtü) dir. Şayet o yaşlara tekrar dönebilsem başka tercih yapmazdım, bilgisayar okuyup insanlarla muhattap olmadan asosyal yaşayıp gayet mutlu olurdum.
benim hiçbir zaman okuyamayacagım üniversitedir.*
teknik eğitim düşünülüyor ise odtü ve itü den sonra bence karabük üniversitesi..

edit: tam olarak neyi eksiliyorsunuz burda hey gerizekalılar, çok merak ediyorum ??
(bkz: yeditepe universitesi dis hekimligi fakultesi)
kimsenin okuyamayacağı üniversitedir.çünkü insanın hep daha üstünde gözü kalır.
(bkz: odtü)
kendini ' türkiye' nin en iyi üniversitesi ' olarak nitelendirmeyip, profesörleri ve çalışma disipliniyle adını duyuran kurumdur.
(bkz: Bilkent)
(bkz: Boğaziçi)
(bkz: odtü)
(bkz: bahçeşehir)
(bkz: galatasaray)
(bkz: okan)