bugün

tabiki Adanadır.
(bkz: #4952215)
edit:Üniversitede okuyup sadece baraj yolu balcalıya gitmeyip, adana dolaşıldıgı zaman anlaşılır.
en önemli caddelerinden biri olan baraj yolunda bile kaldırımlar üç yıldır biraz düzene girmiştir.
belediye başkanı karşılaştırma yaparken adananın 60 sene önceki haliyle karşılaştırma yapar. yeni adana diye imara açılan kuzey bölümü google earth den bakıldıgı zaman çarpıklık gözler önündedir.
(bkz: istanbul)
(bkz: megaköy)
tabi ki;
(bkz: köy hizmetleri anadolu lisesi)
* *
helikopter enkazına ulaşan köylülerin köyü.***
balıkesirsir hiç kuşkusuz.
mecidiyeköy, kadıköy, bakırköy, çengelköy, erenköy arasından seçilmesi muhtemel köydür.
Adana'yı bilmeyenlerin adana için kullandıkları yalan yanlış tanımlama. Bugün adana denince aklına sadece adliye gelen adana'da yaşamayan insanlar kulaktan dolma bilgiler ile konuşuyorlar. Üniversite hayatı boyunca yakından tanımışımdır burasını.
(bkz: esenköy)
1999 nüfuslu yerleşmesidir.
tabii ki megaköy istanbul....
(bkz: mecidiyekoy)
(bkz: kadıköy)
(bkz: arnavutkoy)
(bkz: bakırköy)
vs...
gerçekte de köy olarak geçen görükledir .
(bkz: bilecik)
kırıkkaleden daha büyüğünü bilmiyorum,belki balıkesir zorlar.
(bkz: kayseri)
(bkz: kırşehir)**
şüphesiz osmaniyedir. 360 bin e yakın nüfusuyla gelişmeden uzak,sosyal hayatı olmayan, gezilcek mekanı yok allahın belası yerdir. buraya gelip yerleşen zihniyeti hala anlamış değilim.
istanköy.
şüphesiz osmaniyedir. görmeden bilemezsiniz.
bilecik diyeceğim ama yine küçük kalacak. köy olarak bile küçük amk. hay sikeydim bilecik ne ya.
Balikesirdir efendim..
kesinlikle niğde'dir 5 dakika içinde sıkılırsınız, burayı gelip görmeniz lazım.
Mecidiyeköydür.
köyünü bilmem de, yaylası erzurum' dur.
istanbul.
Turkıyeyı bılmemde dunyanın en buyuk koyu ızmırdır.Zaten otomatık turkıyenınde ole oluyor.