bugün

uzun tespitler ve araştırmalar sonucu tescillenmiş gerçek.

sonrada kezban deyince auwwwwww sen bna kezban dymezsin yhaaa!!! diye kıçınızı yırtarsınız.
çok bilinen ancak hiç dillendirilmeyen tespitler tespitidir. harbidende böyle. bir tarafta yakışıklı başarılı hatta parası olan bir eleman var diğer tarafta parasız çulsuz tinerci kılıklı façacı eleman. bizim aptal kızlar gidip o façacılara aşık oluyor.
anaç yapıları olduğu içindir.
piç erkeklerin çok datlu olmasından mütevellit.

yazan: bir türk kızı.

edit: bal kaymak gibi.
çok doğru bir tespit.bu bulanık algıyı kırmak lazım.
yalan yanlış bilgi.

bu durumda ben de piç oluyorum ama değilim, teeasüf ederim arkadaşlar.
kezbanları homurdatmış gerçeklik payı mevcut tespit.
tecrübesizlikle ilintili mevzu. Türkiye'de erkek populasyonun gün geçtikçe artan çoğunluğunun bu özellikte olmasının sonucudur. bir de gerçekleri öğrenip, konduramamak ayrı bir saflık. günler boyu gözlerinizin önünden yüzlerce film akarken 'bir kadın bir alçakla karşılaşmadan, gerçek bir kadın sayılmaz.'repliğiyle yeniden hayata dönebilir, iyi bir insanla bir piçi ayırt etmeyi öğrenebilirsiniz.
türk kızlarının, daha doğrusu türk kezbanların dışa vuramadıkları, özlerinde barındırdıkları piçlikten kaynaklı sergilenen davranış. (bkz: tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş)
bir piçe aşık olmasalar bile senin ona duyduğun ilgiye sevgiye karşılık olarak verdikleri tam orospuluktur.

bir örnek vereyim;

önce bir not: ben kendi çapında dinini yaşamaya çalışan ama benden olmayana karşı (bana dokundurmadığı sürece) kolay kolay düşmanlık beslemeyen, gurur duyduğum ama bazı kişilere göre örümcek kafalı diye bilinen zihniyette biriyim. hayatımı kendi zihniyetimde bir insanla hatta dini yönden benden daha bilgili biriyle birleştirmek istiyorum. asla inanmayan,başı açık, götü açık vs hatunlara orospu muamelesi yapan biri olmadım. herkes özgür bu memlekette. ama senden olmayana saygısızlık etmenin lüzumu yok. insanın kendisiyle aynı düşünen insanlarla daha iyi anlaştığı su götürmez bir gerçek. ve ben de bu gerçeğe inanan biriyim.
neyse olaya döneyim,

piç bir arkadaşım bir kızla tanıştırdı beni. kuzeni mi bi akrabasıyla işi pişirmiş bu piç arkadaş.
"bak kuzerni var bu kızın, kız hafız tam senin kafa dengin, tanıştırayım mı" dedi.
"tanıştır" dedim.
neyse tanıştık, muhabbetler, geceleri mesajlaşmalar, gündüz arayıp 1 saate yakın konuşmalar falan.
ben öyle tanıştığım hatuna öyle bodoslama dalan bir erkek değilim. ufacık bir davranışımı ters bulur, oha sikseydin bari şeklinde bir karşılık verir, niyetim o olmasa da oymuş gibi anlar vs diye temkinli davranırım.

neyse uzun bir zaman böyle gitti, kızla birçok şey paylaştık, muhabbet gayet koyu ama ben buna herhangi bir niyet beslemedim, tamam "şöyle bi hatunum olsa ne güzel olur" diye düşündüm eyvallah da bu yönde bir hamle yapmadım kendisine.
bir gece bu hafızdan bir mesaj geldi.

"barismanco, benimle çıkar mısın?"

okuduğum an nutkum tutuldu. sevinçten değil şaşkınlıktan. "tabiki, seve seve" şeklinde bir cevap atacak biri değilim.
abi ne zamandır konuşuyoruz, kız resmen vaaz verir gibi konuşuyor, bu kıza "desti izdivaciniza talibim" den başka bir tavırla teklif etmek mümkün değil dersin o derece.
yaşın verdiği olgunluk, hafızlığın verdiği ağırlık, e kız bir de kuran kurslarında ders veriyor falan.
cevap veremedim, kaldım öyle.
biraz sonra gelen mesajsa tam dumur olmalıktı.
"şaka şaka * "
ebenin amı.

sonrasında şöyle bir diyalog oldu.
B: ben
H:hafız

B: bu ne şimdi esra.
H: yaa yurtta kızlarla telefonda kayıtlı tüm erkeklere böyle mesaj atıyoduk, gelen cevaplara çok güldük. bi sen cevap vermedin
B: senden böyle bir davranış beklemediğim için olabilir mi acaba?
H: ehehe

çok koymuştu bu davranışı.
ertesi gün de özür dileme babında yavşak yavşak mesajlar attı durdu. ama ben yediremedim kendime.
sonra şu mesajı attım;
"hafız, o kur'an- kerim'i ezberlemişsin ama ezberlediğinden zerre ders alamamışsın, anladım ki sen evlenilecek değil eğlenilecek hatunmuşsun" şeklinde türk sineması sözleri tarzında bir mesajla lafımı koydum. sonra da bi daha konuşmadım.

bugün çok küfrediyorum ama amına koyim hafız.
genellemelerin yanlışlığına bir örnek. zira bu duruma göre ben piç erkekleri sevmediğim için ya türk olmuyorum ya da kız olmuyorum.

bu devirde piçlik prim yapmaz söyleyim gençler. zira herkes piç. insanlar yitip giden güven, sadakat ve aşka hasret. kendi kendinize piçlik yaptığınızla kalırsınız.
http://iliskilerokulu.blogspot.com/
türk kızlarının yapısına uygun davranış.
türk kızlarının kezban olduğunun en açık göstergesidir.