bugün
- reis deyince akla ilk gelen14
- larisalisa öldü mü11
- özlem zengin19
- b12 takviyesi10
- gecenin şarkısı9
- yazarların en çok sevdiği aylar29
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey29
- ölsem helvamı hangi yazar yapar21
- gece yatarken kurulan hayaller11
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- bazlama açmayı bilmeyen kız8
- sigara içen insan aptaldır32
- üşüyorum sözlük sarılabilir misiniz10
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- kanka olmak istediğiniz yazarlar20
- şalgam suyu10
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları20
- sokakta görülen kediye naber lan demek17
- larisalisa23
- sözlük erkeklerinin bu günkü kombini15
- peter parker'ın mutsuz olması11
- istifa etme nedenleriniz16
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur15
- bamya seven erkek25
- hz ömer'in nil nehrine racon kesmesi12
- victor osimhen18
- konusu belirsiz kavga8
- belediye konserleri yasaklansın16
- iki nişan atmış a101 kasiyeri 35 yaşında mizgin16
- müslüman diye hamas'ı savunmak18
- skoda9
- manyak olmaya karar verdim10
- sözlük çirkinlerinin fotoğrafları12
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir19
- işten çıkmaya 1 5 saat kalması8
- erkek olana kadar çocuk yapmak13
- bu tiple kaç sözlük hatununu yatağa atarım11
- nerede o eski yazarlar19
- boyu 1 47 olup gazabımdan kork yazmak11
- anın görüntüsü9
- 10 milyon dolar verseler dinini değiştirir misin12
- hatuna artistlik için öküz gibi içip kusmak10
- eskiamaeksikbiri20
- realite manipülasyonu13
- mel mel vs eylulsabahi36
- 10 kasım 2024 fenerbahçe sivasspor maçı31
- sözlükteki kanka lobisi24
entry'ler (10)
leonard cohen
Wild beasts- albatros
https://www.youtube.com/watch?v=qUJYqhKZrwA
https://www.youtube.com/watch?v=qUJYqhKZrwA
Merhaba arkadaşlar, ben Bob Marley in ruhu;
Size söylemek istediğim şeyler var, söyledikten sonra tekrar geldiğim yere dönücem korkmayın.No women no cry şarkısını yaparken çok umutluydum; üzgün kadınların yüreğine dokucacak, onların saçlarını okşayacaktım melodisiyle. işin buralara geleceğini hiç tahmin etmemiştim, arkadaşlarımın, Bob abi yapma, elin tikisinin con conunun msn iletisi... olursun, facebook statusü olursun, apaçinin kekonun dövmesi tatoosu olursun. dediler de vazgeçmedim davamdan, belki yüzümü kara çıkartırsınız dedim , lanet olsun hepinize, tüm sap herifler belledi bi kadın yok ağlamak yok hacııı. ulan allahın abazası şu an kadın yok diye ağlıyosun zaten, kadın olsa neden kıllı topaklı herifle oturup beni dinleyip içki içesin ki. Bu kendi kendiyle çelişen saplar yüzünden yattığım yerde bi rahat uyuyamadım lan. Yeter artık şarkıyı yaptığıma yapacağıma lanet ettim, benim gibi rahat , pamuk gibi adama kalkıp bunları söylettiniz ya, hayatta olsam öyle bir şarkı yapardım ki yedi sülalenizin yüzü düşerdi.
Bir daha duyarsam, yine kalkar gelir, bir boru sesi olan tisesini çıkartana kadar tekmelerim hepinizi.
Size söylemek istediğim şeyler var, söyledikten sonra tekrar geldiğim yere dönücem korkmayın.No women no cry şarkısını yaparken çok umutluydum; üzgün kadınların yüreğine dokucacak, onların saçlarını okşayacaktım melodisiyle. işin buralara geleceğini hiç tahmin etmemiştim, arkadaşlarımın, Bob abi yapma, elin tikisinin con conunun msn iletisi... olursun, facebook statusü olursun, apaçinin kekonun dövmesi tatoosu olursun. dediler de vazgeçmedim davamdan, belki yüzümü kara çıkartırsınız dedim , lanet olsun hepinize, tüm sap herifler belledi bi kadın yok ağlamak yok hacııı. ulan allahın abazası şu an kadın yok diye ağlıyosun zaten, kadın olsa neden kıllı topaklı herifle oturup beni dinleyip içki içesin ki. Bu kendi kendiyle çelişen saplar yüzünden yattığım yerde bi rahat uyuyamadım lan. Yeter artık şarkıyı yaptığıma yapacağıma lanet ettim, benim gibi rahat , pamuk gibi adama kalkıp bunları söylettiniz ya, hayatta olsam öyle bir şarkı yapardım ki yedi sülalenizin yüzü düşerdi.
Bir daha duyarsam, yine kalkar gelir, bir boru sesi olan tisesini çıkartana kadar tekmelerim hepinizi.
tecrübesizlikle ilintili mevzu. Türkiye'de erkek populasyonun gün geçtikçe artan çoğunluğunun bu özellikte olmasının sonucudur. bir de gerçekleri öğrenip, konduramamak ayrı bir saflık. günler boyu gözlerinizin önünden yüzlerce film akarken 'bir kadın bir alçakla karşılaşmadan, gerçek bir kadın sayılmaz.'repliğiyle yeniden hayata dönebilir, iyi bir insanla bir piçi ayırt etmeyi öğrenebilirsiniz.
geçici bir delilik hali.
http://www.youtube.com/watch?v=x-ewvCNguug
http://www.youtube.com/watch?v=x-ewvCNguug
'biz başka severdik, o sebepten başka sevemedik.'
koyulaştıkça sıklaşan uykusuzluk. unutulmuşluk hissi..
aşk bu!
kızıl ötesi,
yaralı müzesi,
hareket edemem.
Serdar Ortaç şarkılarını ingilizce yazıyor, türkçeye çevirince anlamları kaybolayor.
kızıl ötesi,
yaralı müzesi,
hareket edemem.
Serdar Ortaç şarkılarını ingilizce yazıyor, türkçeye çevirince anlamları kaybolayor.
Devamı yine ingiltere'de, J. J. Abrams yönetmenliğinde 3 bölüm çekileceği söylenen, 2015 de vizyona girecek olan müthiş seri.
' Zayıflık harika bir şeydir, güç hiçbir şey. Bir insan yeni doğduğunda zayıf ve esnektir, öldüğü zaman ise sert, kaskatı ve duygusuzdur. Bir ağaç büyürken zayıf, esnek ve tazedir. Kuru ve sert hâle geldiğinde ölür. Sertlik ve güç ölümün arkadaşlarıdır. Esneklik ve zayıflık ise varoluş tazeliğinin ifadeleridir. ' sözleriyle Stalker filminde keşfettiğim düşünür.