bugün
- 7 kasım 2024 galatasaray tottenham maçı19
- bakir erkek istiyoruz14
- yazarların bir ilişkiden beklentileri12
- bu entry 10 artı oy alsın koala'ya veriyorum14
- bilinmeyen eski türkçe şarkılar11
- patlıcan yemeyen insan14
- gecenin şarkısı18
- realite manipülasyonu9
- şeriat allah'ın değil insanların kanunudur26
- ilk defa mahkeme duruşmasına çıkmak10
- rte'nin trump'a dostum demesi21
- sözlük yazarlarının sıçma anıları11
- koalanın bacaklarının çarpık ve kıllı olması10
- herkes mericini açıklasın19
- gavat olmak istemek11
- arkadaşlar sizce ben sapık mıyım9
- kemalistlerin israili destekleme sebebi12
- hatay usulü soslu döner19
- dinde zorlama yoktur17
- ahmet sezer bey9
- 5 kasım 2024 abd başkanlık seçimleri48
- maymundan geldiğimiz gerçeği20
- dinci sermaye baronlarına karşı tek çare tkp9
- ahmet sezer bey ahmet sezer bey ameliyathaneye10
- din dersinin zorunlu olması15
- menuet10
- akşam yemeği17
- tembel avrat tenceresi10
- en sevdiği meyve çilek olan erkek16
- ferhat ın şirin için dağları delmesi17
- günün şarkısı12
- sözlükte kavga olacak hissi14
- true'nin bacakları10
- arkadaşlar bakar mısınız bi8
- kamala harris12
- 15 yıl önce8
- ankaralı turgut21
- istanbulun en berbat ilçesi19
- 4 kasım 2024 mardin ve batman'a kayyum atanması10
- çilekli gofret yiyen erkek15
- ötüken'e hacca gitmek13
- havanurla muradınan çıktı starı açın9
- iki buçuk tl'ye döner yediğimiz günler8
- donald trump20
- arkadaşım beni helikopterle almaya geliyor10
- jose mourinho22
- anın görüntüsü16
- devlet bahçeli14
- makul bir ücretle sözlükteki kadınları övüyorum11
- hayatı sorgulamak17
türk dizi oyuncularının aldıkları paraları beğenmedikleri gibi, bir de çalışma saatlerini beğenmeme şımarıklığıdır. akıl alır gibi değildir. asgari ücretle ömür geçiren insanların olduğu bir ortadoğu ülkesinde "çok çalışıyoruz, bazen gece yarılarına kadar çalışıyoruz" diyecek kadar şımarık olan kişilerdir. bu kişiler aynı zamanda "tükenmişlik sendromu" diye bir hastalıkta çıkarmışlardır. şerefsizlerdir.
Aldıkları dudak uçuklatan ücretler yüzünden dizi maliyetleri yükselir, maliyetler yükseldiği için dizi süreleri uzar, dizi süreleri uzadığı için de bu durum yaşanır!
Çıkıp ne kadar zor koşullarda çalıştıklarını falan söylediklerinde, bu ülkenin gelir adaletsizliğine sevgi dolu (!) sözcükler saydırıyorum istemsizce. Bölüm başına neredeyse Hollywood yıldızları düzeyinde ücret alan dizi oyuncularından kaçı asgari ücretle çalışan set işçilerini düşünür acaba? Aslında düşünmemeleri de normaldir. Zira Avrupa'daki birçok milletvekilinden daha fazla maaş alan (yan hakları saymıyorum bile) vekiller, asgari ücretli vatandaşını düşünüyor mu ki? Atatürk, vekil maaşı öğretmen maaşından yüksek olmamalı demişti bir zamanlar...
Aslında Türk dizi oyuncularının hiç suç yoktur, çünkü ülkenin çivisi çoktan çıkmıştır!
Çıkıp ne kadar zor koşullarda çalıştıklarını falan söylediklerinde, bu ülkenin gelir adaletsizliğine sevgi dolu (!) sözcükler saydırıyorum istemsizce. Bölüm başına neredeyse Hollywood yıldızları düzeyinde ücret alan dizi oyuncularından kaçı asgari ücretle çalışan set işçilerini düşünür acaba? Aslında düşünmemeleri de normaldir. Zira Avrupa'daki birçok milletvekilinden daha fazla maaş alan (yan hakları saymıyorum bile) vekiller, asgari ücretli vatandaşını düşünüyor mu ki? Atatürk, vekil maaşı öğretmen maaşından yüksek olmamalı demişti bir zamanlar...
Aslında Türk dizi oyuncularının hiç suç yoktur, çünkü ülkenin çivisi çoktan çıkmıştır!
Haftalik 25 bin lira alan bla bla bla hanim "cok calisiyoruz cok yorgunuz" dedi. Gibi haberlere konu olurlar.
Ben sana 25 bin lira versem haftada irgat gibi kole gibi calistiririm.
Ben sana 25 bin lira versem haftada irgat gibi kole gibi calistiririm.
Çoğunun hayran kitlesi araplar olduğu halde laik takılırlar.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar