bugün

12 senelik kabus dönemde sayılarını gün geçtikçe katlayıp ideal anne, kız kardeş modeli gibi biz modern ve açık görüşlü, zihinli kişilere dayatılan kumaş parçalı kadınların dizilerde dahi boy göstererek insanı huzursuzluğa sürüklemesi olayı. laik türkiye nin geldiği sıkıntılı ve acı tabloyu kanıtlar cinstendir.
her bölümde laik insanların canlarını sıkan durumdur. ben de hiç haz etmiyorum amk.
yaşayanlara güldüğüm huzursuzluk.sanki sokakta hiç türbanlı görmüyorsunuz,onlar da bu ülkenin bir parçası.

keşke her dizide kürt,türbanlı,zenci,rum,ermeni,roman,eşcinsel... insanlar olsa,insanlar gerçeklikten izole yaşamları dizi diye izlemese.
Ne laikliği lan şuraya bak insanlar istediği gibi gezemeyecek mi sana soracaklar sayın hiç kimse. Ben Almanya da okuluma türbanımla gittim sizin kadar geri kalanda görmedim. insan insandır. Otur ağla istersen bu gerçeği değiştiremezsin biz her yerdeyiz zoruna gidenin borusuna gitsin.
hele ki trt nin turbanli spikerleri beni deli ediyor.
Şu son zamanlarda özelliklte atv'nin açık- kapalı ayrımı yaptığı dizileri deli ediyor beni.
Samanyolunu saymıyorum zaten. Açıksan günahkarsın kapanınca imana gelirsin gibi bir görüş söz konusu.
paylaşılan huzursuzluk.. Tamamen reyting için yapılan olaylar insanı tiksindiriyor.. Ayrıca kendi kendilerine göre bir tesettür şeklini insanlara sunuyorlar.. Tesettür televizyonlarda gördüklerimiz değil..
türbanlı dizi karakteri görmekte bir sıkıntı yok da o dizi karakterini dünyanın en masum yaratığı şeklinde göstermekte sıkıntı var. diziyi hiç izlemedim ama oyuncunun yüz ifadesinden anladığım kadarıyla dizide masum olup masumluğuyla harcanan bir karakter gibi duruyor uzaktan. bilemiyorum. zira halka aşılanmak istenen neyse ekranlarda da onu görüyoruz, beynimize bunlar sokuluyor. yoksa hepimiz biliyoruz türbanlı hanım hanımcık kızlarımızın dünyanın en masum, el değmemiş, utangaç ve saf yaratıklar olduğunu.. lütfen.
tamamen ama tamamen siyasi amaçlıdır.
bu ülke hala türbanı sorun ediyo, millet uzaya gidio amk. isteyen istediğini seyretsin
Kafalarını örtmeselerde beyinleri örtülü insanların duyduğu huzursuzluktur. Çıkarın şu at gözlüklerini artık dedirtir!
Laikliği "başörtü takılmasın" olarak algılayan cahillerin duyduğu huzursuzluk. Madem demokrat ve laikliği savunuyorsunuz ve kapalılardan saygı bekliyorsunuz -ki o da senin benim gibi yaşıyor- o zaman savunduğunuz şeyleri araştırın ve adaletli olun. Bu zamana kadar türk televizyonları neler gördü. Mahallende olsa ayıplayıp taşlayacağın bir konuyu işleyen dizi (kayak veletleri) zamanında böyle tepki almak yerine reyting listesinde yukarılardan inmiyordu.
her geçen gün artan medyadaki " türban göstermeyen diziye yer yok " anlayışından dolayı yoğunlaşan huzursuzluk. burası türk ülkesi ve türklerin kültüründe türban yoktur. işte o kadar. rtük rtük değil ki. müslümanların oyuncağı olmuş bu kurum.
aslını inkar çabası içerisinde olan ergen liseli cümleleri bunlar, (bkz: sakin olun gençler)
Ne biçim düşünce.

Sanane , banane , kime ne.
Dayatılıyorsa da normaldir , yıllarca hizmetçilerin başına taktılar o örtüleri , o zaman rahatsız oluyor muydunuz ?
Özgürlüğün sadece kendisi için olduğunu sanan kimse büyük yanılgı içindedir.
huzursuzluk ve iticilik. hele hele atv nin dizilerinde oldukça yaygındır. eee damat dediğin yalaka olmalı dimi ama.