bugün
- menzil cemaatinin 17 milyar serveti olması18
- realite manipülasyonu23
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey31
- yazarların gurur duydukları özellikleri16
- bayburtta picasso'ya ait ünlü tablo yakalandı14
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir20
- anın görüntüsü12
- chatgpt10
- kadınların katlandığı eziyetler15
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri11
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın13
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- zeynep bastık'ın beyaz külodu16
- belediye konserleri yasaklansın11
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- yazarların romantiklik seviyesi21
- müslüman diye hamas'ı savunmak22
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke22
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- nerede o eski yazarlar23
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- peter parker'ın mutsuz olması13
- reis deyince akla ilk gelen23
- günün sözü9
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- victor osimhen8
- eskiamaeksikbiri21
- b12 takviyesi10
- gecenin şarkısı9
- yazarların en çok sevdiği aylar23
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır21
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- kanka olmak istediğiniz yazarlar20
- şalgam suyu10
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları20
- sokakta görülen kediye naber lan demek9
- larisalisa13
16 mb'e kadar, 75 gb adil kullanım kotası olan tarifem her ayın 1'inde yenileniyor. Neredeyse ayı yarıladım ve toplam kullandığım veri aşağı yukarı 20 gb. inanın şu an youtube'da 144p şarkı bile açmıyor. Üstelik bu durumu aşağı yukarı 1 aydır yaşıyorum. Gündüzler normal fena değil ama akşam olunca internetin hızı kaplumbağa oluyor.
Yapacağınız işi de sizi de sikeyim. Milleti soydunuz soğana çevirdiniz kahpe çocukları. Fatura bir gün gecikse işlemi hemen uygularsınız ama vaat ettiğiniz hizmet ile verdiğiniz hizmetin arasında dağlar kadar fark var. Sisteminizi sikeyim.
Yapacağınız işi de sizi de sikeyim. Milleti soydunuz soğana çevirdiniz kahpe çocukları. Fatura bir gün gecikse işlemi hemen uygularsınız ama vaat ettiğiniz hizmet ile verdiğiniz hizmetin arasında dağlar kadar fark var. Sisteminizi sikeyim.
insanları soymaktan başka bir işe yaradığını görmediğim kuruluş.
Adil kullanım geldi.Sabit sınır koymadınız (50-75-100gb) bu sınırları parayla yükselttirmeye çalışıyorsunuz millete.
Müşteri hizmetleri berbat. insanlarla kötü iletişim konusunda ve kendilerini yanlış, hatalı olsalar bile doğru çıkartma konusunda üstlerine yok. Evinize zar zor teknik servis gelir normalde 3 haftalık işi olan modem 2.5 ayda gelir.
Kullanmadığımız halde internetimizin kotası biter. Gösterilen Verilerde bazı sitelere kendimiz girmesek bile bize bahane uydurup interneti kullanmışsınız diye yalanlar atmanız.
Verilen paraların hiçbirini hak edecek değerde bir kurum değil ttnet.
Verdiği internet sorunlu, müşteri hizmetleri sorunlu , teknik servis sorumlu, altyapılar sorumlu
Sorabilir miyim acaba neyiniz mükemmel ttnet yöneticileri?
Adil kullanım geldi.Sabit sınır koymadınız (50-75-100gb) bu sınırları parayla yükselttirmeye çalışıyorsunuz millete.
Müşteri hizmetleri berbat. insanlarla kötü iletişim konusunda ve kendilerini yanlış, hatalı olsalar bile doğru çıkartma konusunda üstlerine yok. Evinize zar zor teknik servis gelir normalde 3 haftalık işi olan modem 2.5 ayda gelir.
Kullanmadığımız halde internetimizin kotası biter. Gösterilen Verilerde bazı sitelere kendimiz girmesek bile bize bahane uydurup interneti kullanmışsınız diye yalanlar atmanız.
Verilen paraların hiçbirini hak edecek değerde bir kurum değil ttnet.
Verdiği internet sorunlu, müşteri hizmetleri sorunlu , teknik servis sorumlu, altyapılar sorumlu
Sorabilir miyim acaba neyiniz mükemmel ttnet yöneticileri?
Birçok online oyun oynayan oyuncuları kanser eden, hızını kafasına göre düşüren şirket.
faturalarımı düzenli yatırsam da bir film 144 pden izlememe yarayan gereksiz internet.
yenilene daha 10 gün olmadı ve kotayı açtınız diyor. ee aşacak tabi bir güncelleme geliyor. 700 mb -4gb bırakda olsun. ama gel görki bunlara dert anlatamıyorsun.
3 gündür internet sağlayamayan firma. Bölgemizde genel bakım varmış otomatik kayıt koymuşlar müşteri hizmetlerine. Fatura Zamanı benim bu ay durumum yok desen hemen keser interneti. Bunu desen beyfendi sözleşmeniz bilmem ne öter. Aldıkları her kuruş haram kusura bakmasınlar. Evet.
görsel ulan bu bana yapılırmı be bu bana yapılırmı amk. 10 kb indirme ne lan.
istanbulun göbeğinde 300 kb hız sunan über ötesi hızlı firma.
Sizin sağlayacağınız interneti sikeyim.
istanbulda 1 sene önce yapılan 100 hanelik siteye 1 senedir hala altyapı getirmemiş yozlaşmış, kokuşmuş şirket. ttnetinde, bu şirketi tekelleştiren ve bizi mecbur eden devletinde, şikayetleri siklemeyen btknın da 7 ceddini....
türkiyede açık ara en nefret edilen marka. tek başına tekel olunca istenildiği kadar nefret edilsin bu ülkenin yasa boşlukları sayesinde daha çoook ekmek yer.
not:hırsızı yatak odasında öldürmeyi unutmayın.
not:hırsızı yatak odasında öldürmeyi unutmayın.
Yeni adı türk telekom olan yıllardır da evimde kullandığım Türkiye'de ki her yere altyapı veren internet sağlayıcıdır. Ayrıca son 1 yıldır mobilde de kullanmaktayım.
en nefret ettiğim internet sağlayıcı. Aslında hepsinden nefret ediyorum. Hepsi birbirinden rezil ve kepazeler. TTnet olarak bizden 8mb internet parası alıp altyapı sorunları yüzünden 8 mb veremeyen ve bununla beraber 4mb bile veremenyen bir firmadır kendisi. 8mb internet veremediği bildiği yere 8mb internet veriyorum diye internet satan bir firmadır kendisi. Ayrıca upload tesi de 0.02 üzeri çıkmıyor hatta upload testi yaparken sayfası hata veriyor. He bunları biliyor muyduk biliyorduk tabiki, ama ne superonline ne de başka bir internet firmasi bu derde çare oldu. Şimdi superwi diye bir şey bulduk. artık onu deneyeceğiz. TT netin altyapısız yerlerinden uzak durun.
Şunu da şuraya bırakıyorum.
http://prntscr.com/dp91ah
http://prntscr.com/dp9273
gerçekten utanç verici.
Şunu da şuraya bırakıyorum.
http://prntscr.com/dp91ah
http://prntscr.com/dp9273
gerçekten utanç verici.
En çok küfür yiyen Marka diyebiliriz.
Çok memnun olduğum internet servis sağlayıcısıdır. 35 mbit 70 akn kullanıyorum çok yeterli geliyor. Akn bitince hız 3 mbit hd videolarda ne donma var ne kasma yine mis gibi download falan yapılacaksa yapıyorum. Kaliteli internettir. Bir kere sorun yaşadım son 2 yıllık taahhütte. Binanın anakutusunda problem olmuş kimsede net yoktu. Bildirimden 4 saat sonra hallettiler.
ezbere kullanılan bir markadır.
insanlar bilmiyor ve araştırmadan başvuruyor bu firmaya.
tavsiye: öncelikle araştırın oturduğunuz bölgedeki kablolamayı, size verebileceği internet hızını. ondan sonra karar verin. ayrıca kullanmış olduğunuz modemlerin bant aralığına ve frekanslarına dikkat edin. ve buna göre MBPS bakımından yüksek modemler seçin.
edit: 16Mbit diye aldığınız internet size 8mBiT olarak gelir bunun sebebi altyapıdan kaynaklıdır. Kullanıcılar ezbere alır, satıcılar ise satmak için satar. Altyapınızı bilmez etmez.. Sonra demeyin benim internetim yavaş, bu nasıl firma?
insanlar bilmiyor ve araştırmadan başvuruyor bu firmaya.
tavsiye: öncelikle araştırın oturduğunuz bölgedeki kablolamayı, size verebileceği internet hızını. ondan sonra karar verin. ayrıca kullanmış olduğunuz modemlerin bant aralığına ve frekanslarına dikkat edin. ve buna göre MBPS bakımından yüksek modemler seçin.
edit: 16Mbit diye aldığınız internet size 8mBiT olarak gelir bunun sebebi altyapıdan kaynaklıdır. Kullanıcılar ezbere alır, satıcılar ise satmak için satar. Altyapınızı bilmez etmez.. Sonra demeyin benim internetim yavaş, bu nasıl firma?
Ayın biri itibariyle akk engeli kalktı ve sonuç ne zaman veri çekmeye başlasam bi film izleyeyim desem net kopar. Bu şekilde ayar veren şirket.
Dünya tarihi sizin kadar orospu çocuğu bir oluşumu çok nadir gördü. illallah ettirdiniz artık.
Akşam 18.00'dan sonra 144p video bile açmıyor. Arıyorum neden böyle diyorum yoğunluk var altyapı kaldırmıyor diyor. Ulan milletten para hortumlamayı biliyorsunda yatırıma gelince niye yapmıyorsunuz kahpe çocukları. Bunları tekel yapan devletin daha büyük suçu var.
kaşıkla verip kepçenin babasıyla alan sikimsonik firma. Hakkım haram zıkkım olsun size.
Akşam 18.00'dan sonra 144p video bile açmıyor. Arıyorum neden böyle diyorum yoğunluk var altyapı kaldırmıyor diyor. Ulan milletten para hortumlamayı biliyorsunda yatırıma gelince niye yapmıyorsunuz kahpe çocukları. Bunları tekel yapan devletin daha büyük suçu var.
kaşıkla verip kepçenin babasıyla alan sikimsonik firma. Hakkım haram zıkkım olsun size.
Ömür törpüsü.
Elli küsür liralık internetim vardı, 5 TL farkla tivibu alabilirsin dediler, aldık.
Sonra 10 tl farkla tivibu uydu mu ne boksa şu televizyona cihaz bağlanan saçmalıktan veririz binlerce filmi televizyondan izlersin, durdur izle seç izle falan var dediler, olsun dedik.
Fatura normalde 70 olması gerekirken 3 ay 104 TL fatura geldi. Zaten servis gelip kurulum da yapmadı 'çoh golay len kendin gurarsın' dediler adamlar inat etti bir saat ısrar ettim, 20tl kurulum ücreti ödedim gelip kuracaksın dedim adamlar gelmedi kutuyu gel al dediler.
Ben de iptal başvurusu yaptım, tamam haklısınız, taahhütten oluşan farkları almayacağız dediler. Bu ay gelen fatura 164 TL.
Bu işten mağdur olmadan çıkacağımı da sanmıyorum. Memlekette adil bir şey yok ki anına koyim.
Elli küsür liralık internetim vardı, 5 TL farkla tivibu alabilirsin dediler, aldık.
Sonra 10 tl farkla tivibu uydu mu ne boksa şu televizyona cihaz bağlanan saçmalıktan veririz binlerce filmi televizyondan izlersin, durdur izle seç izle falan var dediler, olsun dedik.
Fatura normalde 70 olması gerekirken 3 ay 104 TL fatura geldi. Zaten servis gelip kurulum da yapmadı 'çoh golay len kendin gurarsın' dediler adamlar inat etti bir saat ısrar ettim, 20tl kurulum ücreti ödedim gelip kuracaksın dedim adamlar gelmedi kutuyu gel al dediler.
Ben de iptal başvurusu yaptım, tamam haklısınız, taahhütten oluşan farkları almayacağız dediler. Bu ay gelen fatura 164 TL.
Bu işten mağdur olmadan çıkacağımı da sanmıyorum. Memlekette adil bir şey yok ki anına koyim.
Arkadaşımın babası ben derin devletim hepinizi yakarım diye kandırmıştı. Müdürü aynı gün içince 3 tane eleman göndermişlerdi. Göt kafalılar Türkiyedeki en kötü ve tek internet kaynağı.
Superonline'ın yanından geçemeyecek internet saplama servisi.
6 ay önce sözleşme yaptım. telefonda "fenerbahçe forması yollayacağız" dediler. 1 hafta boyunca gelmeyince, tamam keklediler bizi dedim. dün geldi aq. ben unutmuştum, harbiden yolladılar ama, erken oldu. ölümüme 30 sene falan kalmıştı, acele etmeselerdi, kâr edebilirlerdi.
duygularımın tercümanı oldunuz.
amk yerinde paramızla rezil oluyoruz.
amk yerinde paramızla rezil oluyoruz.
ülkede hangi birimden verilen paranın karşılığı tam alınıyor ki bunlardan alınsın. evet.
Tekellik yaparak ülkeyi sömürdüler, adam akıllı bir iş yaptıkları yok. istanbul'un göbeğindesiniz ama fiber yok. Sorsanız türkiye'nin 81 ilinde fiber var derler. Hani bizde niye yok kardeşim.
güncel Önemli Başlıklar