bugün
- chp kazanırsa abdullah öcalan serbest kalacak10
- acıh da bağa vir'in ingilizcesi9
- ferdi vs müslüm vs orhan18
- anın görüntüsü8
- kıvılcım harika ertunç9
- 62 kilonun altındaki sözlük kızları22
- vampirov ile kahvehanede çay içmek10
- osman gökçek'in konunun muhatabı ben değlim demesi18
- ferdi tayfur11
- gece atıştırmalık önerileri11
- misafir gidince yapılanlar19
- nervio'ya ayakkabı öneriyoruz kampanyası28
- htş adalet bakanı şadi el veysi23
- aponun sikiyle gerdeğe girilmez12
- libyada köle pazarında satılan insanlar18
- yine emekliye müjde geldi10
- 2025 aile yılı8
- tff'nin yabancı var hakemi kararı40
- kıdem tazminatı tavanı8
- v a m p i r o v26
- arkadaşlar sizce bu ayakkabı nasıl30
- freud türk olsa olabilecekler10
- yuzırların küloları8
- iyi bir insan olmanın modern toplumdaki anlamı10
- arkadaşlar ben sıtarbaksa gidiyorum gelen var mı12
- truenun takip etmediği sözlük kızı11
- akp sizi islam la aldatıp sermayeye köle yapıyor14
- 6 ocak 2025 sigaraya zam gelmesi13
- 14400 gayet yeterlidir15
- komedi filmi önerir misiniz lütfen14
- satılan koinin yükselmesi10
- gecenin şarkısı17
- abd çin'in teknolojik üstünlüğünü durduramıyor11
- oksijensizsu15
- erdoğan'ın sürekli ak parti kongrelerine gitmesi8
- arkadaşlar buyrun çay hazır16
- abdullah öcalanın seks istemesi8
- wifii uydu alıcısı alırken nelere dikkat etmeliyiz10
- kalkmıyor15
- sözlüğün en kültürlü kadın yazarı9
- en son ne yediniz16
- çiğköfte yapabilen bi kızı üzmek14
- elinizde sihirli bir değnek olsa ne yapardınız15
- tekrar ilkokula başlamak ister misiniz11
- gittim de true yu pezevenklerin elinden aldım8
- bir sözlük erkeğine yün çorap örmek11
- giyim tarzını değiştirmek8
- bir kadınla çiftleşmek10
- mezhepsiz müslüman16
- aşık olduğumuzu nasıl anlarız sorunsali26
dizide pam tara'yı şaşırmış görünce:
pam: you don't know me that well. my mad face and happy face are the same. *
pam: you don't know me that well. my mad face and happy face are the same. *
başrolde neden anna paquin'in oynadığını hala anlamadığım dizi.
kelimelere yetmez bu diziye imdb puanı 8.0 olabilir ama gönlümdeki puan 10 üzerinden 11 izlenmesi gereken bi dizi karşılaştırma bile yapılamıyacak şahane bir castı olan olayların sexon sonunda hep ucu açık kalan bi yanı olan bi okadar fantastik insanın merlotte's bara gidesinin geldiği dizi.
eski dizi heroes ile birlikte aksiyonun hiç bitmediği dizi. hastasıyız. yeni sezonun başlamasını bekliyoruz.
5. sezon hiç de bölüm sonu gibi bitmemiştir. adam en güçlü vampir oldu lan, daha ne kadar vurucu oynasınlar? ama bill de cidden ibnenin tekiymiş arkadaş. anladık ki dizinin en tehlikeli adamı ne russel edgington ne eric northman ne de lilith. adam ne sinsiymiş arkadaş. diğer sezon büyük ihtimal ölecek**.
ayrıca çok güzel bi jessica capsi yakaladım. kendimle gurur duyuyorum. zira jessica güzel kızlar hakkındaki soruları çok güzel cevapladı.
görsel
ayrıca çok güzel bi jessica capsi yakaladım. kendimle gurur duyuyorum. zira jessica güzel kızlar hakkındaki soruları çok güzel cevapladı.
görsel
bir bölüm izlemek demek hastalık gibi bir şeydir. nasıl bir heyecandır bu ben anlamadım. her bölüm biter bitmez pazarlığa başlıyorum kendimle bak bu son bölüm sonra bırakıcaksın diye. işiniz gücünüz olan günlerde hiç bulaşmayın derim efendim. olay örgüsü harika, oyuncular da çok başarılı. sookie konusunda kararsızım ama o da aklımda o rolle epey özdeşleşti aslında o da iyidir herhalde.
hani arkadaşlarınızın "ya bir oku çok seveceksin, acaip bir kitap" diyerek size kakalamaya çalıştıkları bestseller kitaplardan bir tanesini istemeye istemeye gider alırsınız ya, sonra okumaya başladıkça suratınızda memnuniyetsiz bir ifade baş gösterir. gözlerinizi devire devire, karakterlerine saydıra saydıra okursunuz ama elinizden de bırakmazsınız bir türlü. bir çeşit hırs yaparsınız, "acaba sonunda nasıl bir saçmalığa bağlayacaklar bu teenage hikayeyi" dersiniz, arkadaşınızın neye bu kadar ayılıp bayıldığını bulmaya çalışırsınız ( mütemadiyen ararsınız çünkü arkadaşınızın salak olmasını ona yakıştıramaz "ben birşeyi kaçırıyorum herhalde" der kendiniz salağa yatarsınız ). işte al o kitabı diziye çevir, karşında true blood.
allahın belası seks perisi sookie, 16. yy kont uşağı bill, hayattaki tek felsefesi "üzme tatlı canını, okşa patlıcanını" olan jason, onun kezban sevgilisi jessica, osuruğundan tırsan büyücü lafayette, acıların kadını "böyle mi olacaktı" kadrosundan devşirme evlat olsa sevilmez tara, mahallenin karılarına göz dikmiş beceriksiz muhtar andy. karakterlere bak !
eric, pam hatta sam'i bu embesillerden ayrı tuttum farkındaysanız. sam aile babası kontenjanından köşede iken eric ve pam tamamiyle karizma kontenjanından diziyi kurtarıyor. bitsin diye bekliyorum. sırf sonunu izleyeceğim eric, pam ve sam'e ne oldu diye.
allahın belası seks perisi sookie, 16. yy kont uşağı bill, hayattaki tek felsefesi "üzme tatlı canını, okşa patlıcanını" olan jason, onun kezban sevgilisi jessica, osuruğundan tırsan büyücü lafayette, acıların kadını "böyle mi olacaktı" kadrosundan devşirme evlat olsa sevilmez tara, mahallenin karılarına göz dikmiş beceriksiz muhtar andy. karakterlere bak !
eric, pam hatta sam'i bu embesillerden ayrı tuttum farkındaysanız. sam aile babası kontenjanından köşede iken eric ve pam tamamiyle karizma kontenjanından diziyi kurtarıyor. bitsin diye bekliyorum. sırf sonunu izleyeceğim eric, pam ve sam'e ne oldu diye.
kaçıncı sezondu unuttum ama lafayette, eric bir ara kanka gibi olmuşlardı koparmıştı o sahneler beni. alın izleyin hatta.
--spoiler--
eric'in kanından içip kafayı bulan lafayette:
http://youtu.be/DFXzDvTWf9k
--spoiler--
puhaha öldüm lan.
bir türlü başlamayan dizi. yazı bekliyorum sırf bu dizi için. o sıcakta bu diziyi izlerken buz gibi biramı açıp keyif yapması o kadar zevkli ki anlatamam!
--spoiler--
eric'in kanından içip kafayı bulan lafayette:
http://youtu.be/DFXzDvTWf9k
--spoiler--
puhaha öldüm lan.
bir türlü başlamayan dizi. yazı bekliyorum sırf bu dizi için. o sıcakta bu diziyi izlerken buz gibi biramı açıp keyif yapması o kadar zevkli ki anlatamam!
filmlere hakaret etmekten nefret eden bir yazara " albırt sizi kovalasın " dedirten şahıslar topluluğu.
eric northman diyorum daha da konuşmam..
vampirler, kurtadamlar, şekildeğiştirenler, medyumlar ve perilerin * oldugu ultra fantastik bir dünyadır. ve sadece yazın yaklasık 3 ay kadar yayınlanması ile de üzer.
bu dizinin türk versiyonu olsaydı eğer sookie rolü için sinem kobal biçilmiş kaftan olurdu.
tarihin en lüzumsuz dizilerinden biridir.
öncelikle, 6. sezonumuz hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar.
lakin kendimi tutamayıp küfürle spoiler'a başlıyorum, kusura bakmayın.
--spoiler--
5. sezon düzelir dedik, olmadı. 6. sezon yine aynı uyuzlukla devam etmekte. artık çaresisiz. açıkçası bir yıl, eric ve sookie arasındaki vedalaşmayı)yine) ve pam'le tara arasındaki sevişememekten kaynaklı gerginliği izlemek için geçirmedim. türk dizilerinde bile daha çok aksiyon oluyor. açın her gün 'beni affet'i izleyin.
ama, rikki'nin esas kurtu bir kızla sevişirken gördükten sonra aralarına katılıp 'grup seks'e başlaması, tam beklediğim hareketti. o an kendi kendime 'iyi ki başlamışım lan bu diziye' dedim. evet dedim. esas kız oğlana dönüp 'ı'm your first bitch' sahnesini bir erkeğin dilinden dinlemek isterim. ben bile durdurup bir oha dedim, zevke geldim. ayrıca lafayet'i öküz gibi özlemişim, daha çok görmek isterdim.
son olarak, luna'nın ölmesi kötü oldu ama bu tam bir 'true blood' hareketiydi, yine de çizgisini bozmuyor. ne olursa olsun izlediğine pişman ettirmeyen bir dizi bu. seviyoruz.
ama çok yaşlandılar be. tüm oyuncular çok yaşlandı. bill, ne olmuş sana öyle? gerçek hayatta baba değil dede oldun sanki. eric'te artık işlevini yitirmiş eski playboylar gibiydi.
--spoiler--
lakin kendimi tutamayıp küfürle spoiler'a başlıyorum, kusura bakmayın.
--spoiler--
5. sezon düzelir dedik, olmadı. 6. sezon yine aynı uyuzlukla devam etmekte. artık çaresisiz. açıkçası bir yıl, eric ve sookie arasındaki vedalaşmayı)yine) ve pam'le tara arasındaki sevişememekten kaynaklı gerginliği izlemek için geçirmedim. türk dizilerinde bile daha çok aksiyon oluyor. açın her gün 'beni affet'i izleyin.
ama, rikki'nin esas kurtu bir kızla sevişirken gördükten sonra aralarına katılıp 'grup seks'e başlaması, tam beklediğim hareketti. o an kendi kendime 'iyi ki başlamışım lan bu diziye' dedim. evet dedim. esas kız oğlana dönüp 'ı'm your first bitch' sahnesini bir erkeğin dilinden dinlemek isterim. ben bile durdurup bir oha dedim, zevke geldim. ayrıca lafayet'i öküz gibi özlemişim, daha çok görmek isterdim.
son olarak, luna'nın ölmesi kötü oldu ama bu tam bir 'true blood' hareketiydi, yine de çizgisini bozmuyor. ne olursa olsun izlediğine pişman ettirmeyen bir dizi bu. seviyoruz.
ama çok yaşlandılar be. tüm oyuncular çok yaşlandı. bill, ne olmuş sana öyle? gerçek hayatta baba değil dede oldun sanki. eric'te artık işlevini yitirmiş eski playboylar gibiydi.
--spoiler--
s06e02 jason'ı ne kadar özlediğimi göstermiştir, gerisi boş.
edit: eric northman hayranı eksiledi.
edit: eric northman hayranı eksiledi.
bill'in bilith olduğu, alcide in de sookie peşinden düştükten sonra çılgın atmaya başladığı dizi.
vampir edebiyatı alanında işi ciddiye dökmüş seri ve kitap serisinden esinlenerek yapılmış tv dizisidir.
yarın yeni bölümü çıkacak dizidir. Bill'i zaten sevmiyordum şimdi hepten soğudum. eric canımsın.*
(bkz: doğukan alpay) çevirmen
sakin bir lafayette, kötü bir alcide, ciddi bir jason ile eski büyüsünü yitiren dizidir.
jason denen şu ana kadar izlediğim dizilerde benzerine rastlamadığım moron bir karakteri barındıran, aynı zamanda izlemeye yeni başlamış olduğum dizi.yakışıklı olup da aptal olan erkekten daha itici çok az şey var.
berbat olan ilk sezondan sonra yavaş yavaş toparlayan, 3. sezonunda beni içine çeken dizi.
sookie'nin ayrık dişleri
bırak yavrum bu işleri
vampirlere dert oldu
şu jason'ın sigişleri
bill reyizin bahtı kara
eric'in bağrı yara
lafayette de ibne olmuş
kim siker seni tara
şu hoyt tam bir ibnedir
değilse söyle nedir
jesica buna veriyor ya
alem beni sikse yeridir