bugün

yapımına başlanan oyun.

görsel
görsel
görsel
shogun rezaletinden sonra dört gözle beklenen oyun.
umarım donanım çok aramaz shogun gibi rahat oynarız ve umarım savaşlarda en az shogun kadar gerçekçi olur ai kankam.
gameplay leri itibari ile baya tırt durmaktadır.
-çok karanlık.
-iğrenç bir kahverengi filtre var.
iğrenç bir mavi filtre için; (bkz: battlefield 3)

-güyya denizden çıkartma yapıyoruz ama tüm kuleler kurulu bekliyor. eee ben defanstaki elemanları seçsem bu romalılar karaya çıkana kadar yollarım 2 tane süvari birliği tüm kuleleri yıkar geri duvarların içine kaçarım.

-arka planda atmosfer olsun diye sürekli bir şeyler uçuşuyor. yok mancınık güllesi yok bilmemne ateşi yok taş kaya alev falan. hepsi efekt. 0 kayıp , 0 zarar. sadece atmosfer olsun diye konmuş.
http://www.youtube.com/wa...mbedded&v=gfLvp-uczkY

artık karadan ve denizden aynı anda saldırma var müthiş olmuş.
koskoca harita da sekiz tane devlet nedir allasen. neyse gelecek olan dlc'ler ile toparlanır iyice oyun.

roma: kutsal ittifakı tekrar kurup. bütün topraklara sahip olmadan, oyunu bitirmem. eski şaşalı günlere geri döneceğiz efendiler sizlerle.

kartaca: ilk hedefim bu devlet olacak. ilk oyundan beri kıl olurum kendilerine. galya ile anlaşma yapıp. direk saldırıcam itlere. sizden çektiğim sıkıntıyı, kimseden çekmedin totoşlar. tek bir tane kartacalı kalmayana kadar nefesim ensenizde haberiniz olsun. osca romanındır, romanın kalacak.

makedonya: siz perslerle uğraşa durun. ben bir ara uğrarım size. iskendere selam söyleyin. kulağını çekmeye geleceğim.

britanya: siz adada kendinizi güvende mi sanıyorsunuz? eğer öyle yanılıyorsunuz aslanlarım. o mızraklı ve berserkerler sizi kurtaramaz. söyliyeyim. ikinci hedefimde siz varsınız. aklınız varsa asya'ya doğru kaçıp orada büyümeye çalışırsınız.

galya: bana bakın aslanlar bu oyunda arkadan saldırma gibi kalleşlikler istemiyorum. iki dakika adam olun. köylerinizi yerle bir ederim. adam olun lan! asterix ve oburix bile kurtaramaz sizi haberiniz olsun. anlaşabilirsek eğer. kardeş ülke olabiliriz. o da sizin hareketlerinize göre.

germenler : sizinle bi alıp veremediğim yok. ama ne yaparsın ekmek kavgası. ama rahat olun en az 70 turn rahatsınız. bir yanlış yapmadığınız sürece. şimdilik diyeceklerim bu kadar gençler.

persler: sizlerler sonlara doğru savaşırız gibime geliyor. üzerinize adam yağdırıcam olum. roma çocuğuyuz biz. korkumuz yok adam olun. kalabalıkta artistlik yapanın tenhada affı olmaz bilesiniz. o filler de kurtaramaz sizi.

mısırlılar: piramitleri görmek için bir ara çay içmeye gelirim size. elimde hakiki pers çayı olacak merak etmeyin. kaçak ürün kullanmıyoruz. sizi sonra bırakırım gibime geliyor. askere önem vermeyin. biraz medeni olun gelişin lan. gözümüz gönlümüz açılsın.

şimdilik bu kadar. oyun oynadıktan sonra before and after yaparım. bekle beni uykusuz geceler!!!
ermeniler ve rumların olmasını ümit ettiğim total war zinciri.
3 eylül 2013 te piyasaya sürüleceği açıklanan oyun.
heyecanla beklenendir.
cam kenarinda sicacik petek disarda lapa lapa kar onumde de guveni kirilmis kacan filler ayni sahneyi 2 ile yasamayi istiyo canim.
Türkçe çıkacak oyundur. Steamde 60 dolar iken Aralda kutulu 81 tl'ye satılmaktadır. Kaçırmayın.
türkçe olduğunu şu anda öğrendiğim ve içten içe sevindiğim oyundur.
rome total war ı bıkmadan usanmadan yıllarca oynamış bir bünye olarak çıktığında haberdar olmak ister gözlerinizden öperim.

sağlığınıza duacı la ooooof.
hakkında girilen bunca entryden sonra çıktı sanmak isterdim ancak çıkmasına az kala pek siklenmemesi biz yılların total warcılarının sikinde değildir ama olsun.

bu arada izlemeyenler için gemi savaşlarını izlemelerini rica ediyorum.
çıkmasına 2 gün kalmış oyun.full türkçe olduğu için rahat rahat oynayabilicez.
edit:oyun da 117 tane devlet var.
çıkmasını merakla beklediğim oyun.
an itibariyle malum ortamlara düşen oyun.
harika oyundur. bir gün çıkacak demiştim bundan 4 5 sene önce. çıktı sonunda, yarın gidip hemen satın alacağım. asosyal olmak istiyorsanız, kesinlikle denemelisiniz.
malum yerlerden indirip oynamayı düşündüğüm efsane adayı oyun.
1. oyun yüzünden günlerce evden çıkamamıştım. Aynı başarıyı 2 den de bekliyorum.
an itibariyle siparişini verdiğim ve 2 gün içerisinde gelmesini umduğum oyun. (yurtiçi kargo ile en az 5 gün ve ardından ''evde bulamama'' bekliyorum)
sadece videoları üzerine yorum yapamayacağımdan, gelin ben size en ucuz nasıl alınır ve neden almalısınız onu anlatayım;
steam üzerinde 59 dolar, pahalı. daha önce fifa 13, battlefield 4 ve dlc'leri, arma 2 ve arma 2 operation arrowhead gibi oyunları aldığım ve her daim ucuz olduğunu düşündüğüm http://www.cjs-cdkeys.com sitede ise 28 sterlin (90 tl)
aralgame ise oyunu 81 tl'ye satıyor, pepsi kampanya kodu ile 15 tl indirimle beraber fiyatı 66 tl'ye geliyor ve gayet makul; üstüne bir de türkçe olması da + 1 güzellik.
aralgame; oyunun ''greek states'' adlı dlc'yi içerip içermediğini belirtmemiş yada ben göremedim, eğer ki dlc'siz gelirse çok küfür ve hakkında yazılacak bir çok kötülemeye maruz kalacaklar.
not: parası olup da korsan kullanan arkadaşları multiplayer'a beklerim. *

oyun hakkında; doğu krallıklarından partya olarak başlamıştım. 3.turda müttefikim dahhlar, 2 devlete birden savaş açtı; 2 devleti, erken askeri hamlelerle tek başıma yenip krallığımı genişlettim.

müttefikin her dediğine gelmeyin bu arada, benimkiler seovkos krallığının himayesindeki(ki dünyanın 3/1'ine sahip sayılırlar) devletle girdiği savaşta yanında yer almamı istedi, müttefike resti koydum ve sonradan dahhlar'ın yıkılmasıyla birlikte, yeni komşularımla iyi anlaşıp, ticari antlaşmalar yaparak gönüllerini aldım.

savaşacağınız devletin; askeri gücü, savaşta oldukları ve müttefiklerine bakın. (yazının devamı gelecek)...

karadeniz'in kuzeyi (kimmerya, asil iskitliler) ve doğu karedenizden itibaren (ermenistan, medya, büyük medya) zorlaşıyor. ege'ye geçmekte zor (selevkoslar), istanbul boğazı'nı kullanıp rhodos veya atina kıyılarına saldırmakta çok riskli(makedonya, rodos)..

bir yerden sonra çıkmaza sokuyor ama imkansız değil, savaşan ülkelerin durumundan yararlanıp ilerlenebilir.
intirmek isteyenler için kickass to da dcl li versiyonu bulunan oyundur. tüm oyun dergilerinde çok övülen bu oyun ciddi ciddi hayal kırıklığı olmuştur.
Zamunda aracılığıyla rahatlıkla elde edilebilecek olan oyun.
iyiki orijinal almamışım dediğim oyun.elimde i5-3470 işlemci 8gb ram nvidia geforce gtx560ti 256bit 1gb ekran kartı olmasına rağmen adam gibi performans alamadım.enteresan
Milleti orjinal oyun aldirmayi dusundurdugu halde beni yeni bilgisayar almayi dusunduren oyun.