bugün

kendini sakınma, bitmek bilmeyen bir götü kollama durumudur toplu taşıma aracında kadın olmak. nefes almak için bile genişleyecek mecra kalmamaış iett otobüsünde kıçınıza değen hayvana bağıramamak, ondan kaçmak adına küçülmek küçülmek büzüşmektir.dolmuşta allahın verdiği ganimeti sergilemek istercesine bacaklarını 120 derece açmış öküze temas etmemek için cama yapışmaktır, ha çözüm olur mu, hayır, çünkü sizin büzüşmeniz ölçüsünde ona yer açılır. burdan o öküze seslenmek istiyorum, be hey öküz benim bacaklarımı birbirne bitiştirmemede anatomik bi engel yok ama, benimde bir büzülebilme sınırım var.
anasına bacısına değdiren birini görse vuracak olan şerefsizlerin utanması gerekirken sizin utanmanızdır. ayrıca bu adama sorsan namustan önemlisi yoktur ama bilmezki bir yere sığdıramadığı o iğrenç uzuvunu birisinin kızına değdirirken başkasının namusuna göz koymuştur. adam olmaz insanlar yerine kadınlar utanır.
kadın olmanın her alanda zor olduğu bir ülkede toplu taşıma aracında bile rahat edememektir, bir yerden sonra sabırlı olmak da işe yaramaz, bir an önce temiz havayı tekrar içine çekebilmek ister kişi, ama inene kadar gördüğü hareketler karşısında çıldırası,bas bas bağırası gelir.
bir cesit fantazi kapsamında gerceklesmediyse* genc kızımız icin hayli degisik bir tecrube olsa gerektir.
sesli yada fiziksel tepki gösterildiğinde otobüsteki diğer insanlardan olumlu hiç bir tepki alamamaktır aynı zamanda.
(bkz: toplu taşıma aracında topsuz alanda faul almak)
(bkz: fordus magandus)
siz daraldıkça sırıtan hatta telefon ekranına kendi numarasını yazıp tutunuyorum ayağına onu 15 dk gözünüze sokan tipler de vardır. hemen en yakın arkadaşlardan biri aranıp şu şekilde konuşulmalıdır otobüs içindeyken ;

ya bende otobusteyım, evet ya çok sıkışık istanbulda * heryer kalabalık ama bazen bazı dallamalar oluyor iyice insana yapışıyor...
artık yapışıyor yerine telefon olayını mı anlatırsınız bağıra bağıra * yok bazıları da bacağını açıp hayvan gibi oturuyor mu dersiniz bilemem ama bayanlar bu yöntem etkilidir.
kendini bir halt zannetmektir. hep kadınlar şikayet ederler otobüslerde taciz var diye. ben o kadar otobüsle gezen birisiyim. bu anlatılanlara pek rastlamadım. türk erkeği eskisi gibi değil. hiçbir kadına da ayılık yapan filan yok. kendini dünya güzeli zannedip toplu taşıma araçlarında bir metre yakınındaki erkeği potansiyel sapık yerine koyanlara ancak doktora gitmesi tavsiye edilir.
+ kurt sürüsü içindeki bir çakal gibidir : hınzırdır, kötü niyetlidir.

+ papatya bahçesindeki bir lale gibidir : naif, zararsız ve asi.
gerçekten zordur. içinize düşecek gibi olan binbir türlü tiple uğraşırsınız. bunu ben güzelim demek bana yazıyolar demek için söylemiyorum toplumumuzun gerçeği budur neyazıkki. oraya dişi karınca bile koysan fortlar o aç çakal sürüsü. otobüsü durdurup arka kapıya gelip kızı fortlayıp yerine dönen şöför gördüm.
şimdi kadınlar kendi aralarında da ayrılırlar ve bu yüzden bu konuyu çeşitli şekilde ele almak gerekir.

1-)kaşar hatun kişi
"kaşar nedir? niçin vardır?" sorularını kişi öncelikle kendisine sormalıdır bu kadınları ele almak için. kaşar elbetteki tanrı tarfından yeryüzüne indirilmiş ve tost yapma amacıyla kullanılan bir çeşit peynirdir. öyleyse nedir? tost olmak için vardır, bu sebeptendir ki bunları toplu araçlarında sıkıştırmak bir insanlık görevidir.

2-)namazında niyazında hatun kişi

namazında niyazında hatun kişi beş vakit namazını kılan, tesettürlü, her zaman uzun paltolar giyiyen hatun kişilerdir. bunları otobüste sıkıştırmak, tost muamelesi yapmak zinhar günahtır.

3-)aile terbiyesi görmüş hatun kişi

aile terbiyesi görmüş, oturmasını kalkmasını bilen, yemesini içmesini bilen hatun kişilerdir. bunları sıkıştıran, namuslarına göz koyan bireyler o günden sonra bir daha iflah olmazlar ve her otobüse bindiklerinde de kaşar muamelesi görürler.

4-) pokemon hatun kişi (ninja kaplumbağa'da denebilir)

bunlar siyah giyimiş içinde ne olduğu belli olmayan pokemonlardır. içinde ne olduğunu görmediğinizden dolayı istediğiniz kadar sıkıştırabilirsiniz. belli olmaz belki içinden şahin k çıkar.
kadın olmadan nasıl bir duygu olmadığını bilmeyeceklerin çok da anlaması beklenmeyecek durumdur. bütün erkekler potansiyel sapıktır diyemem ama bütün erkekler sapık değildir de diyemem. ortada kabak gibi bir gerçek varken bunu isteyen görür isteyen görmez. yarın bir gün bir kadın tanıdığınızın başına aynı durum gelse nasıl bir tepki verirsiniz bilemem.
- ay beni taciz ediyorlar!

alt metin okuması: taciz edildiğime göre güzel bi kızımdır di mi? ok...

ayrıca bakınız: tipik türk kızı
yaşlılarla dolu bir otobüste, telefon konuştuğunuz için, kafayı sıyırmış bir yaşlıdan azar yediğiniz de savunulmak demektir.
*
hatun kısmına ego tatmini için malzeme sağlar.
vücudunuza değen bilmem kac adet vücudun sizde bıraktıgı kekremsi ve kötü duygular eşliğinde toplu tasımadaki erkeklerin hepsi top olsun diye yapılan bedduaya rağmen rahatlayamamaktır.
kendi annesine kardeşine sırıta sırıta nefesini yüzüne vererek dayanan *
böyle birşeyi görmeyen bir erkek ne düşündüğümüzü anlayamaz bu yüzden de ordan atmadan önce bir göz önüne getirsin mümkünse.. ya da hiç konuşmasın. demiyoruz ki bütün erkekler böyledir hatta bu durumlarda duyarlı olan tepki veren erkekler bile çıkabiliyor. ama büyük çoğunlu ne yazık ki iğrenç davranışlarını sürdürüyor. avrupalıyız elitiz diyoruz ama bu gerçekleri göz ardı edip konuşmadan geçmek de ne kadar elit bir harekettir merak konusu.

edit: ulen otobüs de ford yedim diye kendini güzel zanneden mal bir kıza ben ömrü hayatımda rastlamadım nasıl çevreniz var anlamadım ki.
anasından kız doğduğu için kendini bi bok sanmayan, insanı niteliklere sahip olduğu için, aynı şekilde insan sıfatı taşıyan öküzlerden utanç duyan kimse olmaktır. lafların ardına gizlenip, tipik türk kızı işte, sende ses çıkaraydın, yok işte bunlar tüm erkekleri zan altında bırakıyor, kaşarı tost yapmak gerekir gibilerinden kelamlar düzmemektir.
Arabesk filmindeki yol üstündeki kıraathanede Müjde Ar olmak.
face off'da yüzünü değiştirerek düşmanı olan fbi ajanının yerine geçen kötü adam, düşmanının kızına kelebek diye tabir edilen bıçak vermiş ve şöyle demişti; seni rahatsız eden olursa, bunu onun bacağının üstüne sapla ve kanırt.

kendisine aynısı tavsiye edilir.
toplu taşıma araçlarında tecavüz olmadıgını bilen kadınlardır. taciz ile tecavüzü bir tutmak nasıl bir mantıktır onu da bilmiyorum. zaten adama cevap veren kadın bu durumdan şikayet etmez ama otobüsün orta yerinde de kadına tecavüz edecek değildir adam. kadın erkek birbirini çeker diye de zorla bir yerlerini kadının kalçasına değdirmek zorunda değildir. sonuçta bunu anlamak çok mu zor? burda bile kadınlar aranıyor diye yapıştıranlar varken eğitim düzeyi çok alt seviyelerde olan insanlardan böyle tepkiler gelmesi demek ki normal. ayrıca her okumamış insanda sapıktır olgusu çıkarılmasın cümlelerimden malum bazılarınız arkanızla okuyor yazılanları. bir kız/kadın sadece vajinası var diye erkekler tarafından ellenmesi ama hayvani boyutlara ulaşmadığı sürece gayet doğalsa ben sizin algınızdan şüphe ederim. hiçbir gerekçe karşı tarafın isteği olmadığı sürece tecavüzü/tacizi meşru kılmaz. ayrıca yasalar bile bu yöndeyken siz nasıl bu durumu normal kılabiliyorsunuz? o zaman o çok kınadığınız hüseyin üzmez'in sapıkça 14 yaşındaki bir kıza yaklaşmasıda normal sizlere göre. ne varki? sonuçta doğa gereği: hormonlar. sadece biraz mantık!
tetikte olmaktır.
iyi tarafları da vardır. türkiye şartlarında zaten afet olmanız beklenmez, nefes alıyorsanız size yer vermek için çabalayan yüzlerce geri zekalı görürsünüz ki böyle bir duyguyu ben bugüne dek tatmadım, güzel olsa gerek.

arkanıza gelen öküzü kalabalığa şikayet ederseniz de kendisi şayet alaattin çakıcı kıvamında daşaklı** bir adam olmadığı sürece muhtemelen otobüs/dolmuş linç timi tarafından takibe alınacaktır, devam ederse arkadalardan gelen "bağyan rağatsız oluğor argadaşım" repliğiyle beraber linç başlayacaktır. yani bundan da aslında bu kadar korkmanıza gerek yok.
(bkz: toplu taşıma araçlarında vazgeçtim kız olmaktan)