bugün
- sözlükteki fakirler14
- true'nun çıkaracağı kitaba isim önerisi8
- pardonadinizasizmi18
- 5 teğmenin silahlı kuvvetlerden ihraç edilmesi39
- deepseek vs chatgpt9
- herkes uzman olduğu konuda yazsın11
- yargıda alevi tahakkümü10
- istanbulda geçinmek için 175k maaş yeterli olur mu9
- cumhurbaşkanı imamoğlu adalet bakanı mansur yavaş15
- en sevilen burç9
- yeşil pasaportu olan sözlük yazarları26
- çağrı isimli erkeklerin genel özellikleri9
- yaşlılık hayalleri8
- anın görüntüsü13
- hristiyan ülkesinde yaşayan şeriatçı14
- kadıköy otobüs peronları9
- 0 0 717
- kız yeğen sahibi olmak8
- ankara da kafe de gördüğüm hanımefendi garson kız8
- arkadaşlar bir bakar mısınız8
- hoşlanılan kızla tanışmak için ilk cümleler10
- galatasaray9
- insan olmaya ceyrek kala15
- usualsuspects vs mel mel bakan gibson8
- özlem zengin14
- günün sözü12
- ajax'ın gassaraya döşediği uzun menzilli boru15
- evlenmek istemeyince kapının önüne konulmak9
- kadın ve erkek arkadaş olabilir13
- sözlükte ilk mesajlaştığınız yazar23
- 30 ocak 2025 midtjylland fenerbahçe maçı18
- morata'nın galatasaray'a transferi29
- michy batshuayi8
- sözlük erkeklerinin kız arkadaşının fotoğrafı14
- en sevdiğiniz pokemon11
- sözlük yazarlarının birikimleri9
- ne olduğu belli olmayan yazarlar10
- hiç öğretmenlerin beyin göçü yapmaması9
- ofsaytımsı13
- erkeklerde bulunup kızlarda bulunmayan özellikler12
- deepseek16
- zencilerin üstün ırk olması12
- seks yapma hayaliyle sözlükte yazar olmak8
- fenerbahçe'nin çakmasının çıkması10
- 21 ocak 2025 bolu kartalkaya otel yangını9
- köftesi ile meşhur ilimiz15
- tuhaf takıntılar9
- 23 cm bir penise sakso çekmek17
- askerde jandarma olmak8
- bilin bakalım chp'nin cb adayı kim10
Baska hicbir takimda boyle bir performans ve istatistik yapmasi mumkun degil. Tudor'un 10 kisiyi dizip tolga'yi resmen joker olarak oynattigi bir takim ve kurgu izliyoruz ve tolga hem savunmaya hem de hucuma katki veriyor. Buyuk basari ve buyuk bir tesaduf. Devam etmesini cani gonulden isterim.
Fakat ozellikle ilk yari ve 60'inci dakikaya kadarlik olan galatasaray'in cok yuksek tempo yapabildigi, rakibin elinden geleni yapsa da durduramadigi takimda tolga yerine hucum organizasyonlarini yonetebilecek(cunku belhanda ve rodrigez yetersiz kaliyor), hem bitirici hem de final paslarini cok iyi sonlandirabilen fegulinin ilkonbir baslayip 60tan sonra rodrigez ya da feguli ikilisinden biriyle tolganin degistirilmesi bizim icin en idealidir.
Tudor da kesmeye kiyamayacak muhtemelen, kendisi de yedek cikmak istemeyecektir ama bu degisimin olmasi icin illa performansinin dusmesini beklememeliyiz. Zaten skor yapamassa iki mac sonra homurdanmalar baslar. Bakalim, hayirlisi * bol sans tolga'ya.
Fakat ozellikle ilk yari ve 60'inci dakikaya kadarlik olan galatasaray'in cok yuksek tempo yapabildigi, rakibin elinden geleni yapsa da durduramadigi takimda tolga yerine hucum organizasyonlarini yonetebilecek(cunku belhanda ve rodrigez yetersiz kaliyor), hem bitirici hem de final paslarini cok iyi sonlandirabilen fegulinin ilkonbir baslayip 60tan sonra rodrigez ya da feguli ikilisinden biriyle tolganin degistirilmesi bizim icin en idealidir.
Tudor da kesmeye kiyamayacak muhtemelen, kendisi de yedek cikmak istemeyecektir ama bu degisimin olmasi icin illa performansinin dusmesini beklememeliyiz. Zaten skor yapamassa iki mac sonra homurdanmalar baslar. Bakalim, hayirlisi * bol sans tolga'ya.
bir kaç ay önce kazma deniyordu şimdi dünyanın en iyi futbolcusu. garip..
Ya ben gerçekten bizim ülkemizde bu kadar geri zekalı insanlar olduğunu görünce üzülüyorum, yok adama sövüyomuşuz da şimdi seviyomuşuz, bak kardeşim bu senin bağnaz kafan almayabilir ama bir insan işini iyi yapmazsa gitmesi istenir, normali budur, iyi yaptığındaysa da şevklendirirsin arkasında durursun, asıl yanlış olan değişimlere tepki vermemektir, insanların stabil kalmasına sebep olur, tıpkı sizin beyninizin kaldığı gibi.
Adam golcü çıktı rıza baba. Kumaşının iyi olduğunu bilirdik de bu kadarını beklemiyorduk. Ne diyelim ? Allah nazardan saklasın.
Çok iyi çıkış yapmış Aslan.
Çok iyi çıkış yapmış Aslan.
tolga öyle bir çıkış yaptıki ve sneijder fransada döküldü, insan şüpheleniyor, john travolta ve nicholas cage in oynadığı bir face of filmi vardı, polis ile suçlunun ameliyatla yüzleri değiştiriliyordu, bizde acaba sneijder ile tolganın yüzlerini değiştirip gerçek tolgayı nice e gönderip şimdi gizlice tolga diye sneijderimi oynatırıyoruz acaba, yoksa ben mi kafayı sıyırdım.
rakip küme düşmenin en büyük adaylarından biri olmayınca ne olduğu ortaya çıkan boş topçu açık ve net.
bunu futbolcu yapanın..
ulan biride demiyor ki milli takım leş. Ronaldo olsa ne farkeder. Bu dede ne yapabilir.
liseli kız gibi eteğini pardon şortunu neden kısaltıyor merak ediyorum.
Tum turkiyenin gozu onunde 1 sezon top oynadi. Bu adamin tudor'un sisteminde, oynattigi mevki haricinde vasat dahi olmadigini anlamak icin futbol gurusu olmaya gerek yok. Azicik toptan anlayan kestirebilir bunu. Lucescu gibi kariyerli bi adamin bu amatorlugu yapmasi isini ne kadar ciddiye aldigini gosteriyor. Resmen ipimle tasagim sikimle kusagim mentalitesiyle kadro yapmis bunak.
Şimdi bir tek ben biliyorum edasina bürünmek istemiyorum ama nasıl gözden kaciriyorsunuz anlamiyorum;
Nuri Şahin, Almanya'yı sağlıyor, milli takıma Hayri yok, Ömer toprak Avrupa'da herkes peşinden koştu, Dortmund aldı, milli takımın en kötüsü hep, hakan calhanoglu için 20kusur milyon euro verdi milan, 2 senedir milli takımda sıfır. E durum Tolga için de paralel.
Görmüyor musunuz, Alman futbol eğitim sisteminden çıkan tüm futbolcular (sistematik ve kuralcı eğitim) kaos sisteminde başarısız oluyor. Tolga ya 6m€ teklif geldi, verilmedi. Bu futbolcular hepsi çok iyi. iyi olmayan başka birşey, lütfen görün, gördüğünüz bilgileri de birleştirin.
Nuri Şahin, Almanya'yı sağlıyor, milli takıma Hayri yok, Ömer toprak Avrupa'da herkes peşinden koştu, Dortmund aldı, milli takımın en kötüsü hep, hakan calhanoglu için 20kusur milyon euro verdi milan, 2 senedir milli takımda sıfır. E durum Tolga için de paralel.
Görmüyor musunuz, Alman futbol eğitim sisteminden çıkan tüm futbolcular (sistematik ve kuralcı eğitim) kaos sisteminde başarısız oluyor. Tolga ya 6m€ teklif geldi, verilmedi. Bu futbolcular hepsi çok iyi. iyi olmayan başka birşey, lütfen görün, gördüğünüz bilgileri de birleştirin.
gs de ki performansini milli takimda beklemek aptallikti.
Gs'de yanında oynayan adamlar gibileri milli takımda olsa benzer performans sergilerdi. Şener, ismail köybaşı, ozan tufan gibi adamlar ile oynadı.
miğferi de yoktur ciğer de satmaz.
geçen 3 maçta 4 gol ile her maçta gol atmış, bugün de bu serisini sürdürmesini istediğim oyuncu.
acilen ense tıraşı olması gereken top tepici.
milyon euro kazanıyorsun o ensenin hali ne mk!
milyon euro kazanıyorsun o ensenin hali ne mk!
Fikstür balına gol kralı ilan ettiler bu adamı.
Bu kadar da erken gaza gelinmez be.
Bu kadar da erken gaza gelinmez be.
yeşil sahalara üzerinde galatasaray formasıyla izlediğim en yeteneksiz futbolculardan biri.
pas atmasını geçtim ayağında top tutamıyor resmen.
çok koşuyor, mücadele ediyor eyvallah da 2 metre yanındaki adama topu iteleyemiyorsan ne anladım ben bu işten.
pas atmasını geçtim ayağında top tutamıyor resmen.
çok koşuyor, mücadele ediyor eyvallah da 2 metre yanındaki adama topu iteleyemiyorsan ne anladım ben bu işten.
defansı olmayan takımlara gol atınca rakitic ilan edilen ama sonradan balonu sönen futbolcu açık ve net.
özüne dönmüş kodumun şebeği. alışkınız zaten sıkıntı yok anasını satim.
Arkadaş maçtayım ve iki takımı da tutmuyorum. Objektif olarak soyleyebilirim ki bursaspor maçının en kötüsü.
Sövenler hemen övmeye gelir. iyi gün taraftarı bunlar. Evet.
Futbol bir afyondur.
ulan şaban maban ama adam 5.golünü attı.tebrikler.
güncel Önemli Başlıklar