bugün

Thusnelda nickiyle donuz listemdeydi diye hatırlıyorum. Hala aynı listede olabilir.
Hiç sevmem gelince sözlük kasvetli oluyor aynı doksanlar istanbul kışı gibi.
Ben de grafik çizebiliyorum. Kaynağı da bayağı güzel.
Teknoloji çok gelişti.
Kaynak erkekadam.org.
Cidden mi puhaha.
Author da Mahmut abi. Hey allam ya. Herif Aynştayn çıktı Rıza baba.
Okuma hızı bir makalenin yalan olduğunu 2 dakikada anlayacak kadar yüksek olan yazar. Biraz araştırsa o ingilizce grafiğin bir deneye gideceğini o kadar iyi biliyor ki..
Yazım dilini, tarzını sevdiğim bir yazar. Kalp.
Canım okudum ama sen okumamışsın. Çünkü yazıda herhangi bir deney kaynak olarak gösterilmemiş.
Kaynak incel Mahmut abinizin götü sanırsam. Adam hem aynştayn hem yalancı Rıza baba. ignore.
kendini zeki gibi göstermeye çalışsa da, en basit meselelerde bile konuyu erkekliğe getirip, iş yerinde ve evde maruz kaldığı psikolojik şiddeti hasbelkader paranoyakça dışavurması aslında hiç de sağlıklı bir ruh taşımadığını gösteriyor bizlere.

sabahleyin erkenden kalkıp işbaşı yapıyor, yüzüne baka baka küfretmek istediği erkeklerin saldırganlığını sineye çekiyor, sözlüğe girdiğinde elinde kırbaçla dolaşan, gözlerinden öfke fışkıran bdsm ve femdom tanrısı rolüne bürünüyor.

ve bu bedbaht döngü (obsesyon ), vücudu yeter artık deyip bütün canlılık fonksiyonlarını sonlandırana değin kadar devam edecek gibi!
gençliğine veriyorum ateşi yüksek 3-5 seneye patates olur kendi kendini imha eder.

zalbert ebesi canlı örnek.
Teşhise bak vay amk.
Az daha zorlasa kırbaçlı seks hikayesi yazacak kompleksli teknisyen parçası.

Neyse gideyim de tedavi olayım bari.
Teknisyen deli bile doğruyu teşhis etmiş.
kırbaçlı seks mi?
Türk milletinin beğenmediğim yanlarını anlattım diye bana nankör muamelesi yapan yazar.
Eleştirmek ne zamandan beri nankörlük oldu.
Bir iki hisse söyle de yolumuzu bulalım gönlümün çek senet mafyası..
rusya konusunda bayağı önyargılı bir yazar!

abd li pedofil milyarderlerin ve bürokratların sapkın zevklerine hizmet eden organ ve köle taciri uyuşturucu kartellerinin ışidden daha vahşi, daha gaddar, daha sapkın bir topluluk yarattığından bihaber gafil ateist.

kendisine kırmızı hapı teklif ediyorum.

içinde yaşadığı dünya da basit bir hayal alemi aslında.

sadece o bunun farkında değil!

kendisine zeytin dalı uzatıyorum! nasıl bir dünyada yaşadığımızı gerçekten görmek istiyor musun? bu çocuk aptal ya, milyonlarca afrikalnını açlıkla can çekiştiğini, kadınların halen köle gibi alınıp satıldığını, devletlerin yalan söylediğini ben de biliyorum ama batı tüm bunlarla mücadele eden en ilerici yapı, çin ve rusya zavallı diktatörlükler diye mi düşünüyorsun!

yanılıyorsun!
Öff bu teknisyen parçası gene musallat oldu.
Git sapık videolarını seyret ruh hastası.
mavi hapla alice harikalar diyarında kalıp zenginlerin sapkın zevklerine hizmet eden kapitalist sistemin ilelebet insanlığın bekasına hizmet edeceğine inanabilirsin.

ama inan, korktuğun sona belki de her şeyden daha çok yakınız.

belki de göz açıp kapama mesafesi kadar uzağımızda, kıyametin arifesindeki gelecek.

her şeyin hızla yozlaşıp çürüyüp dağıldığı bir zaman dilimindeyiz. insanlar birbirine karşı senin hayal ettiğinden daha da bencil ve açgözlü!

tüm dünya, tamamıyla vahşi, ilkel et yığınları tarafından işgal edilmiş vaziyette ve büsbütün karanlık bir gücün tesirindeyiz.
ad hominem yapmak, seni daha haklı kılmıyor, sadece gerçeği kabul etmemek, onu göz ardı etmek için bahane üretiyorsun. ta ki canını yakan büyük bir felaketle karşılaşana dek bu şekilde yaşamaya devam edeceksin.
Salakların biri gidiyor biri geliyor amk.
Sen benim batıyı övdüğümü nerede gördün lan insan doğranma videosu meraklısı potansiyel katil.
Kurban olun lan bu yazara.
ad hominem üzerinden, bukalemun gibi muhatabına göre renk değiştirerek saçma siyasi fikirlerini haklı çıkarmaya çalıştığını ikimizde biliyoruz.

karşılaştığın insanları etiketlemek, fikirlerinin doğruluğu ve geçerliliği hakkında hiçbir fikir vermiyor.
potansiyel cani.
sapık.
abazan.
keko,
saf,
salak....
biraz da sizin için arkadaşlar bu yapılanlar. Biz bu arkadaşın kirli işlerine göz yummuş olsaydık, ne gerek vardı kan dökmeye? Gül gibi geçinir giderdik. O zaman sizin ensenizdeki yumruk katmerli olurdu.
psikolojik manipülasyonla kendi kabuğuna hapsolmuş ve oradan dışarı adım atmaya korkan, paranoyakça sanrıların tesirinde olan bir yuzır.

fikirlerinizi yanlışlamak yerine aptal, geri zekalı, cani ruhlu hasta, sapık, abazan falan olduğunuzu söyleyerek sizi savunma pozisyonuna geçmeye teşvik eder.

bu numaraları asla yemeyin!
Anlama kitligi oldugunu dusundugum yazar.

Dinsiz kafir ayar ustune ayar verdi ama hala anlamamakta direniyor. Swh.
dışarıdan böyle göründüğünü zannediyor:
görsel

oysa ki kendisiyle muhatap olan her erkeğin karşısına çıkan sayko unisex karakter yarmagül tiplemesine daha yakın:
görsel

absürt davranışlarıyla kadından çok erkeğe benzediğinin farkında olduğunu pek zannetmiyorum, oluk oluk testosteron kokusu geliyor burnumuza!
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar