bugün
- klarnet calan sarapci koala 617
- kimseden nefret edemeyen insan14
- bir kadına kilosunu sormak15
- ayak fetişizmini kabulleneceksiniz10
- judas'ın sözlüğe vedası42
- arkadaşlar teraviye neden gelmediniz9
- mariyya gibi giyinmek10
- en sevdiğiniz 4 yazar21
- insan olmaya ceyrek kala'nın ayakkabıları10
- peygamber efendimizin şakalaşmayı sevmesi16
- anneannenin ölmesi11
- tesettürümle ak parti den chp'ye geçtim13
- suriyede linç edilen alevi33
- esed 800 bin sünni öldürdü diye sevinen tip13
- bu yaz hayata geçirilecek planlar14
- en sevdiğiniz 3 filmi puanlamak9
- manyak olmaya karar verdim18
- bana gidelim mi diyen kadın10
- havaların aniden ısınması10
- gidesi olanı iter misiniz13
- siyasal alevici şiiri8
- kuresel ikinma vs bik bik17
- sözlük yazarlarının ilişki tercihleri11
- ölünce ne olacak18
- atatürkün cenazesinde bulunan nazi subayları15
- ulu önder öcalan15
- arkadaşlar kalktı11
- nihat hatipoğlunu aç nihat hatipoğlunu10
- aykolik sürekli nereye gidiyor21
- başıboş köpek sorunu11
- erkeklerden kızlara tavsiyeler16
- 2028 rte balkon konuşması9
- hem regl hem de oruçlu kız22
- 10 mart 2025 sdg teslim oldu23
- cadılık eğitimi almak10
- sözlük yazarlarının 2053 yılı hedefleri14
- rüzgar esse cehape demek9
- pkk'nın kurucu önderi10
- kızlara yürümeme taktikleri9
- kızlara yürüme taktikleri18
- 199911
- müzisyen biriyle sevgili olur musunuz18
- küfürlü konuşan kadın9
- 40 numara ayakkabı giyen kadın10
- bir sözlük kadını ile kahve içmek11
- arkadaşlar neden entry girmiyorsunuz8
- kola vs ayran10
- yazarların son yaptığı yemek11
- the merich10
- en çok gıdık aldığın bölge10
Aferin iyi ettin de..,
Nişantaşı'nda, Bağdat Caddesi'nde böyle gezinme.
Laf atarlar, söverler, tüküren bile olur. Nerden bilsinler senin CHP'li olduğunu?!..
Tedbiren siyah çarşafın (abayanın) üzerine beyaz harflerle; 'Ben CHP'liyim, ve hatta Kemalistim' yazdır.
Ya da eline bir döviz/pankart al, öyle gez.
Mustafa Kemal resmi de olur, ama çok ciddi dur, tebessüm dahi etme.
Dalga geçiyor sanır, yine döverler seni!..
https://www.aksam.com.tr/...chpli-heyoo/haber-1552913
Tamım: yatay bir geçiş.
Nişantaşı'nda, Bağdat Caddesi'nde böyle gezinme.
Laf atarlar, söverler, tüküren bile olur. Nerden bilsinler senin CHP'li olduğunu?!..
Tedbiren siyah çarşafın (abayanın) üzerine beyaz harflerle; 'Ben CHP'liyim, ve hatta Kemalistim' yazdır.
Ya da eline bir döviz/pankart al, öyle gez.
Mustafa Kemal resmi de olur, ama çok ciddi dur, tebessüm dahi etme.
Dalga geçiyor sanır, yine döverler seni!..
https://www.aksam.com.tr/...chpli-heyoo/haber-1552913
Tamım: yatay bir geçiş.
hoşgeldin ev zencisi bebek.
26 defa din değiştirmiş "yunan" ve hristiyan bir erkek ile evlenip onun tedrisatından geçmiş hala daha çıplak fotoğrafları ortalıkta gezen manken eskisi ve sonradan akp li olup aptal aptal şeyler söylediği halde siz akp liler tarafından "kanaat önderi" muamelesi gören bir kadının olması normal ama türbanlı birisi akp yi bırakıp chp ye geçince "namussuz" falan mı oluyor ? nasıl bir iç dünyanız var lan sizin eküriler..
doğma büyüme istanbulluyum nişantasında bağdat caddesinde binlerce kez gezmişliğim var yüzlerce kez başı kapalı veya tesettürlü kadınlarla karşılaştım hiçbirisinde taciz edilen hakarete uğrayan türbanı çekiştirilen birisine denk gelmedim. demek ki benim oralarda olduğum saatlerde bu bir dönem kabataşta da görülen "üstleri çıplak altlarında deri pantolon olan ve türbanlıların üzerine işeyip kundaktaki bebeklerini havaya fırlatan" şapkınların eylem saatlerine denk gelmemişim...
şimdi siz gene "öeheöememe cehapeyi savunüyür" diye saçmalayacaksınız ancak konu cehape veya akepe değil sizin tuhaf iç dünyanız. lan bizim annemizde kapalı ben ufacık çocukken de kapalıydı 44 senedir en ufak bir olay yaşamadık. görece olarak muhaliflerin çok olduğu bir semtte yaşıyoruz oysa ki. ben çocukluktan beri camiye gider gelirim oruç tutarım hiçbir cehapeli beni kovalamadı neden camiye gidiyorsun neden ramazanda yemiyorsun içmiyorsun diye çok acayip..
doğma büyüme istanbulluyum nişantasında bağdat caddesinde binlerce kez gezmişliğim var yüzlerce kez başı kapalı veya tesettürlü kadınlarla karşılaştım hiçbirisinde taciz edilen hakarete uğrayan türbanı çekiştirilen birisine denk gelmedim. demek ki benim oralarda olduğum saatlerde bu bir dönem kabataşta da görülen "üstleri çıplak altlarında deri pantolon olan ve türbanlıların üzerine işeyip kundaktaki bebeklerini havaya fırlatan" şapkınların eylem saatlerine denk gelmemişim...
şimdi siz gene "öeheöememe cehapeyi savunüyür" diye saçmalayacaksınız ancak konu cehape veya akepe değil sizin tuhaf iç dünyanız. lan bizim annemizde kapalı ben ufacık çocukken de kapalıydı 44 senedir en ufak bir olay yaşamadık. görece olarak muhaliflerin çok olduğu bir semtte yaşıyoruz oysa ki. ben çocukluktan beri camiye gider gelirim oruç tutarım hiçbir cehapeli beni kovalamadı neden camiye gidiyorsun neden ramazanda yemiyorsun içmiyorsun diye çok acayip..
Geçebilir, kendi kararı. Atatürk'ün annesi de başörtülü değil miydi hem. Ortaokulda inkılap dersi hocamız atatürk'ün dinsiz olmadığını anlatırken öyle bir şey demişti. Herkes özgür. Laf atmamaları lazım. Benim giyimim de çok havalı olmayabiliyor ama her yere gidiyorum. Nişantaşı'nda çarşaflı az da olsa olabilir. Bağdat caddesi'nde çarşaflı var mı dikkat etmedim ama başörtülü var zaten. Ona bakılırsa esenyurt'a giderken mini elbise ya da mini etek giyen kadın bile görmüştüm.
Bak gencecik çocuk bile ne kadar mantıklı şeyler söylüyor.
Helal olsun aykolik.
Helal olsun aykolik.
Hikmet Genç denen yalama öküzün yazdığı iğrenç yazıyı da paylaştıysanız eğer; o vakit siz de tam bir yalama Akapkklısınız demektir. Soyunun ağzına Yonan ötüresiceler: Domuz pastırmasını Kur'an'ı Kerim üstüne koyup yakan kansızı gözünüzle gördüğünüz ve isveç ile Finlandiya'yı sırf uçak alabilmek için NATO üyesi yapmak adına TBMM'de oylandığına şahit olduğunuz halde, hâlâ nasıl konuşup müslüman ayağına yatıyorsunuz, ırzına tükürdüğümün yavşakları! Olay CHP'li kapamışmış, Akapeli kıçını açmışmış olayı değil. insan her daim hata yapar ve hatalar affedilir; fakat bile isteye bunun gibi pek çok örnek gördüğünüz halde kalkıp partizanlık mı yapıyorsunuz? O mecliste o oylamayı yapan ordinaryus çocuklarının alayı -parti gözetmeksizin- gebersin! Allah'ım onları cennetine koyacak ise; seve seve cehennemde yanmayı yeğlerim. Deri pantol fantezisyeni başörtülü kevaşenizle birlikte cennet sizin olsun! Bana Allah'ım yeter! Doğruyu demeyeceksem; Allah beni de kahretsin!
Tesettür başörtü olayları 2010 öncesinin olayları. Sıktı cidden artık kimse umursamıyor. Toplum nezdinde böyle bir ayrışma yok. Herkesin ailesinde başörtülü ya da başörtüsüz kadın var.
https://www.uludagsozluk.com/e/47384231/
Sakin ol delikanlı, bu kadar kin, nefret vallahi yakar seni mahveder.
Sakin ol delikanlı, bu kadar kin, nefret vallahi yakar seni mahveder.
Türkiye cumhuriyeti her zaman kadınların istediği gibi giyinebildiği bir yer olacak.
Atatürkçüler olarak en büyük yeminimiz budur.
Ama lütfen artık bu konu siyasi malzeme yapılmasın.
Bıktık yav.
Atatürkçüler olarak en büyük yeminimiz budur.
Ama lütfen artık bu konu siyasi malzeme yapılmasın.
Bıktık yav.
#Sakin ol delikanlı, bu kadar kin, nefret vallahi yakar seni mahveder.#
Niye? Rahmeti gazabını aşan! ve Allah'ın bütün vasıflarını üstünde taşıyan! Yahudi Madalyalı BOP Eşbaşkanı şirk putunuza mı söylersin?
Niye? Rahmeti gazabını aşan! ve Allah'ın bütün vasıflarını üstünde taşıyan! Yahudi Madalyalı BOP Eşbaşkanı şirk putunuza mı söylersin?
--spoiler--
niye? rahmeti gazabını aşan! ve allah'ın bütün vasıflarını üstünde taşıyan! yahudi madalyalı bop eşbaşkanı şirk putunuza mı söylersin?
--spoiler--
Sana söylerim sana, yazık edersin kendine derim, ağzından tükürükler saçarak, klavyeden ettiğin hakaretler derim. Başını ağrıtır derim. Halbuki düzgün bir üslupla da yazabilirsin fikirlerini ama yine de sen bilirsin tabi.
niye? rahmeti gazabını aşan! ve allah'ın bütün vasıflarını üstünde taşıyan! yahudi madalyalı bop eşbaşkanı şirk putunuza mı söylersin?
--spoiler--
Sana söylerim sana, yazık edersin kendine derim, ağzından tükürükler saçarak, klavyeden ettiğin hakaretler derim. Başını ağrıtır derim. Halbuki düzgün bir üslupla da yazabilirsin fikirlerini ama yine de sen bilirsin tabi.
Mühüm olan ağzından tükürük saçıp saçmadığın değildir. Salya akıtıp akıtmadığındır. Şirk kelamlarına bir şey diyemeyenler, Kur'an için bu hakaret edildiği halde hâlâ aynı rezil partiye kaydıramayan iki yüzlüler, tükürüğün kurbanı olsunlar! Müslüman bir öyle bir böyle olmaz, olamaz! Kıçı başı ayrı oynamaz. Rahmeti gazabını aşmış! bir Yahudi Madalyalı Bopçu'ya tapınmanız sizi ilgilendirir. Çıkıp bu sözü babam etse reddederim; siz çıkıp tapınmaya devam ediyorsunuz. Ne diyeyim: Şirkiniz mübarek ola!
bir arkadaşımız da yazmış. başörtüsü tartışması 2010 öncesinde kaldı.
ak parti'nin bozulmadan önceki prime döneminde çok şükür getirilen serbestlik sayesinde başörtülü kadınlar başörtülerini istedikleri yerde takabiliyorlar. başörtülü bir kadın ak partili, chp'li, deva partili, mhp'li, demli, iyip'li, zp'li, yrp'li olabilir.
chp artık başörtüsüyle barışmış, hatta başörtülü yöneticiler milletvekilleri de çıkartmış bir parti olduğu hâlde bu meseleyi kaşımaya devam etmesi anlamsız. tesettürlüysen tesettürlüsün abla, bize ne? chp'ye geçmişsin, tamam yolun açık olsun.
şu chp'lilere giyim kuşam tarzının bireylerin kendi tercihleri olduğunu bir türlü anlatamadık. hâlâ siyasi malzeme peşindeler.
ak parti'nin bozulmadan önceki prime döneminde çok şükür getirilen serbestlik sayesinde başörtülü kadınlar başörtülerini istedikleri yerde takabiliyorlar. başörtülü bir kadın ak partili, chp'li, deva partili, mhp'li, demli, iyip'li, zp'li, yrp'li olabilir.
chp artık başörtüsüyle barışmış, hatta başörtülü yöneticiler milletvekilleri de çıkartmış bir parti olduğu hâlde bu meseleyi kaşımaya devam etmesi anlamsız. tesettürlüysen tesettürlüsün abla, bize ne? chp'ye geçmişsin, tamam yolun açık olsun.
şu chp'lilere giyim kuşam tarzının bireylerin kendi tercihleri olduğunu bir türlü anlatamadık. hâlâ siyasi malzeme peşindeler.
güncel Önemli Başlıklar