bugün

Film korku filmiyse ve vakit gece ise psikolojik sorunlar edinmenizi sağlar.
Psikolojikse daha da eglenceli olan eylemdir.
Filme göre sıkıcı olan veya olmayan eylemdir. Komedi filmlerini tek başıma izlemek eğlenceli gelmiyor bana. Gülsen espriye ortak olan yok. Ama şöyle duygusal ya da tarihi bir film olunca yalnız izlemek daha güzel oluyor.
Zevklidir. Rahatça ağlayıp burun sümkürebilirsiniz.
kesinlikle keyiflidir. kimseye bir şey anlatmak zorunda kalmaz, adaptasyon eğilimi sınırlarını aşan bir ruh haliyle bilgisayara yoğunlaşırsınız. evet ben bilgisayardan izliyorum. çok utandım ağzımdan kaçtı..
En keyiflisidir , çünkü filmi tamamen kendi düşündüğün şekilde anlarsın . Filmin sonuyla ve olaylarla ilgili yorumlar hiç olmasa keşke.
Yüksek kaliteli zaman geçirme vesilesidir. Ne insanların vakitlerini kendinize uydurun ne de siz onlara. Kendi kendinizin efendisi olduğunuzu hissedeceksinizdir.
yapacağımdır bu gece için.
hiç bir dış mihrak sıkıntısı olmadan sükunet içinde ve an itibariyle yapılan eylemdir.
(bkz: paradise kiss)
Her şey güzel de filmin sonun da tartışacağın kimsenin olmamasıdır kötü olan. Adam tam anlamaz sen anlarsın ve ona anlatırsın oda aydınlanır falan orası güzel. Havalara girersin hee o anlamadı ben anladım diye. işte bunu tek başına yapamıyorsun
evde de sinemada da filmin tadını almak için birebirdir.
sevgili, arkadaş, dost, akraba geyikleriyle uğraşmaz ve filminizi keyifle izlersiniz.